Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

ΦΟΒΕΡΟ! Ο ΔΗΜΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΗΚΕ 5ος ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΠΗΡΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΑΡΙΣΤΕΙΟ ΣΤΗ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Ευρωπαϊκό Σήμα Αριστείας στη Χρηστή Διακυβέρνηση 
στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού 

Την 5η θέση ανάμεσα στους Δήμους της χώρας μας κατέκτησε ο  Δήμος Παπάγου – Χολαργού, λαμβάνοντας Σήμα Αριστείας στη Χρηστή...

Διακυβέρνηση, σε εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Μαρτίου στο Divani Caravel Hotel, για πρώτη φορά στη χώρα μας. 
Η απονομή του Σήματος Αριστείας στη Χρηστή Διακυβέρνηση, έγινε σε Δήμους που διακρίθηκαν για το επίπεδο διακυβέρνησης, με βάση τις 12 Ευρωπαϊκές Αρχές Χρηστής Διακυβέρνησης.

Εκπροσώπηση, Συμμετοχή των Πολιτών και Δίκαιη Διεξαγωγή Εκλογών

Ανταπόκριση
Αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητα
Ανοικτότητα και Διαφάνεια
Κανόνες δικαίου
Δεοντολογία
Ικανότητα και Επάρκεια
Καινοτομία και προσαρμοστικότητα
Βιωσιμότητα και μακροπρόθεσμος προσανατολισμός
Υγιής Δημοσιονομική διαχείριση
Ανθρώπινα δικαιώματα, πολυπολιτισμικότητα και κοινωνική συνοχή
Λογοδοσία
Το βραβείο για τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού, παρέλαβε ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Αποστολόπουλος,  από τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΙΤΑ), Γιώργο Πατούλη, και την επικεφαλής του Κέντρου Εμπειρογνωσίας του Συμβουλίου της Ευρώπης, Αλίνα Τατάρενκο.
Το πρόγραμμα "Ευρωπαϊκό Σήμα Αριστείας στη Χρηστή Διακυβέρνηση", υλοποιήθηκε από το Κέντρο Εμπειρογνωμόνων για τη Μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Συμβουλίου της Ευρώπης με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου