Σάββατο 28 Απριλίου 2018

ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΥΓΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της διπλής δολοφονίας ...

στην Κύπρο, με την αστυνομία να εξετάζει τα νέα στοιχεία. Ο 23χρονος ετεροθαλής αδελφός του 33χρονου και η 21χρονη συμβία του δεύτερου βρέθηκαν ενώπιον του δικαστηρίου, όπου εγκρίθηκε η 8ήμερη κράτησή τους.

Ο 23χρονος δήλωσε στο δικαστήριο: «O αδελφός μου είπε ψέματα».

Οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους νέα στοιχεία, τα οποία εξετάζουν ενδελεχώς και θα γίνουν τεστ DNA. Συγκεκριμένα, έχουν εντοπιστεί, ένα ρόπαλο, κορδόνια παπουτσιών ένα ξίφος, ενώ ψάχνουν μία κουκούλα/σκούφο, τύπου Bob Marley. Βρέθηκαν ακόμη και σημειώσεις στο όχημα του 33χρονου. Παράλληλα, αναμένεται να γίνει νέα αναγνωριστική παράταξη στην οποία θα κληθεί ο 15χρονος θετός γιος του δολοφονημένου ζεύγους.

Ο 23χρονος και η 21χρονο παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο. Ο Ανώτερος Υπαστυνόμος Κουμέτος Κουμέτου υπογράμμισε στη διαδικασία, ότι ο 33χρονος κατονόμασε τον ετεροθαλή αδελφό του ως τον δολοφόνο και οδήγησε την αστυνομία στον χώρο που είχαν κρύψει το μαχαίρι και τα ρούχα. Σύμφωνα με τον 33χρονο, ο αδερφός του, του είπε «εσκότωσα τους και τους δύο».

Επιπρόσθετα, ο Κουμέτος Κουμέτου ανέφερε πως βρέθηκε DNA της ύποπτης στο ρόπαλο και τα παπούτσια. Η ίδια απάντησε: «δεν έκανα κάτι εγώ» και προέβαλε διάφορους ισχυρισμούς που διερευνώνται. Σύμφωνα με την αστυνομία, εντοπίστηκε ακόμα ένα ξίφος, πάνω στο οποίο βρέθηκε το DNA της 21χρονης, με την ίδια να ισχυρίζεται ότι το πήρε απλά για να το επεξεργαστεί. Συγκεκριμένα, είπε πως απλά άγγιξε το ξίφος, το οποίο είχε δωρίσει στον 33χρονο ο εργοδότης του.

ΠΗΓΗ: philenews.com, http://www.pontos-news.gr/article/178402/allilokatigoroyntai-ta-adelfia-gia-diplo-egklima-stin-kypro 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου