Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΖΑΡΑΚΗ! ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΣ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗ...ΜΗΤΕΡΑ-ΦΥΣΗ!

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

Λυπάμαι που κάθε φορά επιβεβαιώνομαι σε τέτοια τραγικά γεγονότα, όπως αυτό της 23ης Ιουλίου 2017.

Έγραψα από τις πρώτες κιόλας μέρες, πως στο Μάτι, η φωτιά δεν είχε καμία σχέση με οποιαδήποτε άλλη.


Κάποιοι με χλεύασαν...  κάποιοι άλλοι, με χαρακτήρισαν "συνωμοσιολόγα"... άλλοι "αφελή" ... 

ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ... ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΩ!


Κάποιοι, δεν με έλαβαν ούτε καν υπόψη τους... αυτό προκύπτει από τις μέχρι τώρα μηνύσεις και αγωγές που έχουν κατατεθεί εις βάρος της κυβέρνησης, της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Μαραθώνα και κατά παντός υπευθύνου.


Αυτό προκύπτει και από τις μηνύσεις που έχουν δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας.


ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΔΕΝΔΡΑ, ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΡΥΠΕΣ ΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ;;; 
ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΑΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ... ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΠΛΑ.


ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;;


Λυπάμαι, αλλά ούτε συνωμοσιολόγα είμαι, ούτε "φαντασιόπληκτη", ούτε "αφελής".
  

Όταν έγραφα για το ο MQ-9 Reaper  που έχει τη δυνατότητα μεταφοράς φορτίο πολλαπλών αποστολών συμπεριλαμβανομένου ηλεκτροπτικών / υπερύθρων σκοπευτικό, πολλαπλού ρόλου ραντάρ Lynx, πολλαπλών επιλογών ραντάρ θαλάσσιας επιτήρησης SeaVue, εξοπλισμό αντιμετώπισης ηλεκτρονικών αντιμέτρων (ESM). αποστασιόμετρα λέιζερ και βρίσκονται στο Στρατηγείο του ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ, δεν το έγραφα τυχαία...

 Σαρωτικά κύματα ιπτάμενων «δολοφόνων» στο Αιγαίο – Οι Τούρκοι φωνάζουν: «Οι ΗΠΑ μας παρακολουθούν με τα MQ-9 Reaper που βρίσκονται στην Λάρισα»

ΕΙΧΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΣΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ...


Σήμερα, θα θέσω και άλλες δυο σημαντικές ερωτήσεις... 

1. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΖΙΜ ΜΑΤΙΣ, ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ;;;

2. ΕΡΩΤΩ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΕΣ: ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ;;;;
Πότε συνηθισμένη φωτιά έκοψε στη μέση ανθρώπους;;; 

ΘΕΤΩ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ. 


Δυο μέρες πριν, στην εκπομπή του Ανδρέα Μαζαράκη, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.


Στο Μάτι, βρέθηκε ειδικός επιστήμονας στα ραδιενεργά... 


Ο επιστήμονας, βρήκε το Μάτι, διάσπαρτο με τρύπες που παραπέμπουν ευθέως σε λέιζερ... και πολλαπλάσια ποσότητα ραδιενέργειας σ' αυτές... 


Είναι τυχαίο, που ο δημοσιογράφος στην εκπομπή του Ανδρέα Μαζαράκη, κάνει λόγο για ... τον "εμφανισμένο" Ρουμπάτη, τον διοικητή  της ΕΥΠ, τις μέρες της πυρκαγιάς;;; 


Ούτε είναι τυχαίο που ο δημοσιογράφος κάνει λόγο για " νομική θωράκιση του επιστήμονα που βρέθηκε στο Μάτι και μέτρησε την ραδιενέργεια των κατευθυνόμενων ενεργειακών όπλων."


Η δικαιοσύνη... αν υπήρχε φυσικά ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στην Ελλάδα, θα έπρεπε ήδη να έχει παρέμβει και να καλέσει όσους έχουμε μιλήσει για τα ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΠΛΑ.


Το ότι ... "κωφεύει", λέει πολλά... 


ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΨΗ ΤΗΣ ΟΜΩΣ, Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙ... 


ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ... ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.


Γνωρίζω πως κάποιοι που μιλάμε, που δημοσιοποιούμε την ΑΛΗΘΕΙΑ, βρισκόμαστε σε κίνδυνο...


Οφείλουμε όμως να πληροφορήσουμε τους... "κατηγορούμενους", πως τα στοιχεία έχουν διαχυθεί σε πολλούς... και Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ, "ΑΝ ΜΑΣ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ"...






Καλλιόπη Σουφλή



Υ.Γ.1.  Παραθέτω πλειάδα συνδέσμων από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, για την αποκάλυψη των ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΟΠΛΩΝ.


Μένει στους συγγενείς των θυμάτων, να τα χρησιμοποιήσουν στις μηνύσεις και στις αγωγές τους, για να τιμήσουν  τους νεκρούς τους.

Η εκπομπή του ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΖΑΡΑΚΗ, και το επίμαχο σημείο, στο 38ο λεπτό. 


Υ.Γ. 2. Παραθέτω και την απομαγνητοφώνηση που μου έστειλε φίλη σχολιάστρια και την ευχαριστώ πολύ.


"Ο/Η 11iasonia11 άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Σημαντική έκκληση προς τους πυρόπληκτους στο Μάτι ...": 

απομαγνητοφωνηση απο την ραδιοφωνικη εκπομπη που σου ανεφερα σε προηγουμενο σχολιο. απο τα 38 λεπτα και μετα :

Συναντησα φιλο δημοσιογραφο δεν θελω να αναφερω το ονομα του, στην ΔΕΘ, ο οποιος είναι συγγενης πρωτου βαθμου, ανθρωπου ο οποιος καηκε στο ματι, τον γνωριζω πολλα χρονια, είναι δημοσιογραφος και το μυαλο του είναι μεσα στο κεφαλι του, (και δεν είναι συνομωσιολογος ο ανθρωπος), τον συναντησα τυχαια στη Θεσσαλονικη και μου εδειξε ένα υλικο, που πηγε ο ιδιος και χαρτογραφησε την περιοχη στο Ματι, μαζι με έναν ειδικο από το πολυτεχνειο στα ραδιενεργα και βρηκαν ολη την περιοχη και το κτημα και το οικοπεδο του συγγενικου του προσωπου διασπαρτο από τρυπες, τις οποιες κοιταγα και φαινοταν ολοκαθαρο οτι σαν να ειχαν βληθει από καποιο οπλικο συστημα και οι τρυπες μεσ'τα καμμενα στα δεντρα και κτλ ειχανε την διπλασια…(δευτερος σχολ : πεστο σαν να ειχανε βληθει από λειζερ) με διπλασια ποσοτητα μεσα στις τρυπες ραδιενεργειας από ότι ηταν το φυσιολογικο. 

Εμεινα εκπληκτος όταν το ειδα αυτό το υλικο, κι ο ιδιος ηταν εμβροντητος, εχουν και το βιντεο, το ειδα με τα ματια μου. 

Μετρησανε την ραδιενεργεια και ηταν διπλασια από ότι επρεπε (δευτ. σχ : όχι διπλασια ηταν υπερτριπλασια από ότι επρεπε). 

Ναι τεραστια. 

Εννοεις χρησιμοποιησαν νταιγκερ; 

Ναι Νταιγκερ (μετρητης ραδιενεργης ακτινοβολιας) (πρόκειται για τον 
μετρητή Γκάιγκερ Μύλλερ) το ειδα μπροστα μου, ειδα το βιντεο που μετραγανε. 

Ένα συγκλονιστικο πραγμα..( δευτ. σχολ : μα και γι αυτό και στα βιντεο, τα προσφατα που μας ερχονται, βλεπουμε ότι σε δευτερολεπτα όχι σε λεπτα, απλωνεται η πυρκαγια. (δευτερος σχολιαστης : ναι αυτό είναι σε χρονο ρεκορ). 

Και δεν εχουν κανει τη δουλεια εκει οικοπεδοφαγοι γιατι οι τρυπες που ειδαμε ητανε σε περιοχες οι οποιες ηταν σπιτια μεσα. 

Αν ηταν (οικοπεδοφαγοι) θα γινοτανε σε κορυφες του βουνου. 

Εκει βληθηκε και παραλιγο να καει και το στρατοπεδο(…)τα παιδακια που ητανε στις παιδικες κατασκηνωσεις. 

620 παιδακια ετσι αυτό είναι σημαντικο(…)αλλα φαινοντουσταν αυτές οι τρυπες στην κατοικημενη περιοχη δεν ηταν επανω στα βουνα, ηταν εκει που εγινε η ζημια και φαινοταν δηλαδη ότι χτυπηθηκε, γιατι υπηρχαν και χτυπηματα μου εξηγησαν στα δεντρα που φαινοταν να εχει βληθει το δεντρο πραγματικα, φαινοταν πραγματικα. 

Ειδα το υλικο και εμεινα καγκελο, δεν πιστευα αυτό που εβλεπα μπροστα μου. 

Δηλαδη Σπυρο είναι πολεμικη ενεργεια. 

Βεβαια, φαινοταν πολεμικη ενεργεια. 

Να μας χτυπησανε με λειζερ; 

100% πολεμικη ενεργεια. 

Για αυτό κατι πηγε να πει την πρωτη βραδυα ο Τσιπρας και το καταπιε, δεν το βγαλε παραεξω (…) και αυτή την πληροφορια, προφανως οι υπηρεσιες πρεπει να την εχουν (..) αν την εχουν μοναχα οι ΚΥΠ, γι αυτό και κληθηκε και ο Ρουμπατης εκει εκεινες τις μερες, το θυμομαστε ειχε κληθει ο Ρουμπατης (διοικητής της Εθνικης Υπηρεσιας Πληροφοριων ΕΥΠ) εκει εκεινες τις μερες. 

Μια φορα αν το εγκλημα είναι πολεμικη ενεργεια και δεν ειπες κουβεντα είναι τριπλο το εγκλημα. 

Μα ναι φυσικα. 

Σε καινε, σε σκοτωνουνε και δεν μιλας; 

Δεν διαμαρτρεσαι; 

Δεν παιρνεις θεση; 

Παρα κυνηγιεσαι με τις υπηρεσιες σου; 

Καταπινουμε τα παντα πλεον; 

Τα παντα; 

Λες και δεν υπαρχει τιποτα. 

Υπαρχει μοναχα αυτή η πουτανα η καρεκλα για την καρεκλα όλα, μη χαθει. ( 

Πρωτος Σχολιαστης : Παντως εγω ανησυχησα για τον φιλο μου και του ειπα ότι πρεπει να θωρακιστει νομικα με ένα τετοιο υλικο, διοτι αντιλαμβανεται καποιος ότι είναι παρα πολύ σοβαρο. Με οσα ακουσα με ωθουν να αρχισω κι εγω μια ερευνα επ'αυτου. 

Αφου εχεις υλικο από ανθρωπο τον οποιο από ότι μου λες τον ξερεις χρονια και είναι σοβαρος ανθρωπος και επιστημονας, μετρημενος και προφανως (δεν είναι συνωμοσιολογος, είναι γηινος ανθρωπος) κι αν καταλαβα καλα, πρεπει να ειχε και ανθρωπους ..κι επειδη ο ανθρωπος ηταν σωφρον πηρε ειδικο από το πολυτεχνειο που είναι πανω σ΄'αυτά για τις μετρησεις του. 

Ναι καταλαβα. Αυτό είναι υλικο που εχουνε που πρεπει καποιος να απαντησει : τι είναι αυτά. (…) γι αυτό το υλικο που ειδα πρεπει να απαντησουν ειδικοι. 
Ναι ναι σιγουρα. 

Παμε σε διαλλειμα. "



Ακούστε το επίμαχο σημείο στο 38ο λεπτό.
Συμπληρώνω, κατόπιν σχετικού σχολίου, πως ο 
μετρητής  λέγεται Γκάιγκερ Μύλλερ 

https://www.mixcloud.com/parapolitika901/%CE%B5%CE%BA%CF%80-%CE%BC%CE%B1%CE%B6%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%83-17-09-2018-2200-0000/


https://www.mixcloud.com/parapolitika901/εκπ-μαζαρακησ-17-09-2018-2200-0000/



Ένα flash back αποδεικνύει πως από την επόμενη μέρα, τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, μίλησαν για ΕΜΜΕΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ενώ στην συνέχεια, αναφέρθηκαν και στα ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΠΛΑ.

Σ' αυτόν τον καθαρό αγώνα ενημέρωσης, εκτός από τον προσωπικό φίλο που ως επιστήμων έψαξε το θέμα, είχα και την αγαπημένη Vasoula 2908, που με τις εκπομπές της αφύπνιζε τον λαό.


Καλλιόπη Σουφλή 



Αυτά που ζούμε και αυτά που θα ζήσουμε... Η κατάσταση θα χειροτερέψει. ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥΣ ΟΛΟ
Η Ελλάδα βρέθηκε στο στόχαστρο της Γεωμηχανικής Τρομοκρατίας. Μια τέτοια απαράμιλλη τρομοκρατική επίθεση έχει όλα τα σημάδια της επιχείρησης Gladio του ΝΑΤΟ.
Αυτή η επίθεση DEW και εμπρησμού στην Ελλάδα, λοιπόν, φαίνεται να είναι πράξη καθαρού εκφοβισμού, ώστε η κυβέρνηση της Αθήνας να μην ενταχθεί στην Ιταλία στην επανάσταση εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Ακόμη πιο σημαντική είναι η αναγκαιότητα της ΕΕ να κρατήσει την Ελλάδα στο προσκήνιο όσον αφορά τη μετανάστευση. 

Η Ελλάδα είναι ο βασικός κρίκος της αλυσίδας προσφύγων και οικονομικών μεταναστών που ταξιδεύουν από τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική τώρα που η Ιταλία έχει κλείσει τη διαδρομή της Ιταλικής Χερσονήσου. 

Οι Έλληνες διαμαρτύρονται τώρα για την εισροή μεταναστών όσο ποτέ πριν 

Σημείωση του συντάκτη του TMR : 

Οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν κατωτέρω αναφέρουν μια ιστορία της γεωμηχανικής τρομοκρατίας.  

Αυτή τη φορά η Αθήνα, η Ελλάδα και οι γύρω περιοχές ήταν στοχευμένες από τους γεωμηχανικούς και τους προκατασκευασμένους εμπρηστές τους στις καμένες περιοχές που συντόνισαν αυτό το αποκάλυπτικό σενάριο καταιγισμού.  

Μια τέτοια απαράμιλλη τρομοκρατική επίθεση έχει όλα τα σημάδια της επιχείρησης Gladio του ΝΑΤΟ.
Σημείωση του συντάκτη του TMR : 

Οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν κατωτέρω αναφέρουν μια ιστορία της γεωμηχανικής τρομοκρατίας.  


Αυτή τη φορά η Αθήνα, η Ελλάδα και οι γύρω περιοχές ήταν στοχευμένες από τους γεωμηχανικούς και τους προκατασκευασμένους εμπρηστές τους στις καμένες περιοχές που συντόνισαν αυτό το αποκάλυπτικό σενάριο καταιγισμού.  

Μια τέτοια απαράμιλλη τρομοκρατική επίθεση έχει όλα τα σημάδια της επιχείρησης Gladio του ΝΑΤΟ.
Οι εντυπωσιακές ομοιότητες με τις γεωστρατηγικές πυρκαγιές στην Καλιφόρνια είναι απλά πάρα πολλές και υπερβολικά πειστικές για να τις αγνοήσουμε.  

 Η ίδια προηγμένη τεχνολογία εκτόξευσης πυρκαγιάς φαίνεται να έχει χρησιμοποιηθεί και στις δύο περιπτώσεις.

Η πυρκαγιά στην Ελλάδα έχει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα εμπρησμού μέσω δρόντων στον ουρανό και εμπρησμό στο έδαφος. 

 Η έκθεση που δημοσιεύτηκε παρακάτω κάνει ακόμη αναφορά: «Η Ελλάδα ζήτησε από αμερικανικά αεροσκάφη να« ανιχνεύσουν ύποπτη δραστηριότητα »καθώς προέκυψαν 15 πυρκαγιές την ίδια εποχή».   

Οι παρακάτω φωτογραφίες δείχνουν ακόμη τον ίδιο τύπο καμένων οχημάτων (με λιωμένο κόμβο καπάκια) ακριβώς δίπλα σε άκαυστα δέντρα παρόμοια με τις τεχνητές κατευθυνόμενες καταιγίδες  της Καλιφόρνιας.



ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ : 

Τι άλλο θα μπορούσε να έχει προκαλέσει την εξαιρετικά ασυνήθιστη ζημιά σε δρόμους γεμάτους με αυτοκίνητα ακριβώς δίπλα σε δέντρα και κτίρια που παρέμειναν αλώβητα, εκτός από DEWs (Directed Energy Weapons)(Κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα;); 


Αυτή η επίθεση DEW και εμπρησμού στην Ελλάδα, λοιπόν, φαίνεται να είναι πράξη καθαρού εκφοβισμού, ώστε η κυβέρνηση της Αθήνας να μην ενταχθεί στην Ιταλία στην επανάσταση εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ακόμη πιο σημαντική είναι η αναγκαιότητα της ΕΕ να κρατήσει την Ελλάδα στο προσκήνιο όσον αφορά τη μετανάστευση.  

Η Ελλάδα είναι ο βασικός κρίκος της αλυσίδας προσφύγων και οικονομικών μεταναστών που ταξιδεύουν από τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική τώρα που η Ιταλία έχει κλείσει τη διαδρομή της Ιταλικής Χερσονήσου.  

Οι Έλληνες διαμαρτύρονται τώρα για την εισροή μεταναστών όσο ποτέ πριν.

 Ως εκ τούτου, η μεγαλύτερη περιοχή της Αθήνας δέχτηκε ένα μήνυμα μέσω γεωμηχανικών πυρκαγιών, καθώς η επακόλουθη καταστροφή πυρκαγιάς και το χάος καθιστούν πολύ πιο δύσκολη την οργάνωση διαμαρτυριών. 

Οι κάτοικοι τώρα έχουν τους πολίτες να αγωνίζονται μεταξύ τους αντί να διώκουν τους πραγματικούς ενόχους.

Υπάρχουν επίσης αρκετές αναφορές που αναφέρονται στο αποκαλυπτικό φαινόμενο "Flamethrower" το οποίο παρατηρήθηκε από πολλούς.


Υπάρχουν πολλές άλλες υπογραφές μιας "λανθασμένης επίθεσης" εναντίον της Ελλάδας, η οποία θα παρουσιαστεί στη συνέχεια.

 

Με αυτή την κατανόηση, το μόνο που απομένει είναι να συσχετιστούν σωστά αυτές οι τρομοκρατικές επιθέσεις Gladio με έναν πολιτικό, οικονομικό ή κοινωνικό στόχο (στόχους) που έχουν οι υπήκοοι.  

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο λαός της Ελλάδας είναι αρκετά σοκαρισμένος από αυτή τη μηχανική καταστροφή, ώστε τα προκαθορισμένα αποτελέσματα να μπορούν να επιτευχθούν από την ελίτ της εξουσίας.

 
Οι ελληνικές πυρκαγιές δεν προκλήθηκαν από τη Μητέρα Φύση. 

 Ναι, υπάρχει καύσωνας σε όλο τον πλανήτη αυτό το καλοκαίρι, αλλά έτσι λειτουργεί το Gladio.  

Οι γεωργοί εκμεταλλεύονται πλήρως τις ακραίες καιρικές συνθήκες για να πραγματοποιήσουν τις γεωργικές τους επιχειρήσεις τρομοκρατίας. 

 Γι 'αυτό η ελληνική πυρκαγιά είναι μια κλασική επίθεση "FALSE FLAG ATTACK" είναι εύκολο να κατηγορείς τον καιρό.
 

1 σχόλιο: