Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΑ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ. ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Σε λίγο στο Εκρηκτικό Δελτίο με τον Αντώνη Μυλωνάκη θα υπάρξουν αποκαλύψεις...

16 σχόλια:

  1. χαχαχαχαχα!!Τι να πεις με τον υπαλληλίσκο του Καρατζαφεροκωλοτούμπα ρε Μάκη;;;Τα λέει όλα ο Πάνος Αποστόλου στα έχω πει κι εγώ κατ ιδιαν!!!Δεν είναι ποτέ δυνατόν να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουμε για την ένωση του πατριωτικού χώρου με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, από τη στιγμή που ο ίδιος και η 14μελής Κ.Ο. του ΛΑΟΣ παραβίασαν τις αποφάσεις της λαϊκής βάσεως του κόμματος (σ.σ. απόφαση Εκτελεστικού Γραφείου κατά της ψήφισης του Μνημονίου) και ψήφισαν το πρώτο Μνημόνιο! Όταν το ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη συμμετείχε της κυβερνήσεως Λουκά Παπαδήμου – υπαλλήλου της Goldman Sachs – με 4 Υπουργούς και την οποία ο Καρατζαφέρης στήριξε μετά μανίας! Θυμηθείτε την αποχώρησή του από την κοινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όταν “έπεσε” στο τραπέζι το όνομα του τότε Προέδρου της Βουλής, Φίλιππου Πετσάλνικου! Γιατί έπρεπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ως υποτακτικός του Συστήματος, υπακούοντας στις άνωθεν εντολές να επιβάλλει τον Παπαδήμο ως Πρωθυπουργό για να “περάσει” το εγκληματικό PSI μέσω του οποίου εκχωρήθηκαν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και η ανεξαρτησία της Πατρίδος μας!
    Δεν μπορούμε να συζητήσουμε με τον Αντώνη Μυλωνάκη, αφού είναι υπάλληλος του Γιώργου Καρατζαφέρη! καληνύχτα Μάκη....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...ρε βλάκα ξεκόλλα από τον Καρατζαφέρη.
      Δεν σου έταξε τίποτα, για αυτό τον πολεμάς με λύσσα;

      Διαγραφή
    2. 10:19 ασχολείσαι με τον γυρολόγο ανεμοδούρα Ο,Φ,Α,
      που η μονομανία του με τον Καρατζαφέρη τον έχει κάνει γραφικό.Μη του απαντάς άστον να τα γράφει και να τα διαβάζει μόνος του.
      Ανακρίβειες και ψέματα γράφει όπως η σημερινή΄μαλακία με τον Πετσάλνικο,αλήθεια ποιος είναι αυτός τον ξέρει η μάνα του?Ο Καρατζαφέρης αποχώρησε από το συμβούλιο με τον Παπαδήμο πρωθυπουργό όταν δεν δέχθηκε να φέρουν και το δεύτερο μνημόνιο ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος.
      Ρε τον ψευταρά όπως θέλει τα γράφει.

      Διαγραφή
    3. γελοίε χοντρομπουχέσα χαλανδροχολαργιώτη: η κοινωνική τραγωδία στην οποία εμπλέξατε τον ελληνικό λαό έχει ημερομηνία λήξεως και τότε μαύρο φίδι που σας έφαγε!!! δεν σας σώζει τίποτα και κανείς!!!κατάλαβες δωσίλογε,πολιτικέ απατεώνα,παπατζή,πατριδοκάπηλε;;;;

      Διαγραφή
  2. Αυτή την στιγμή στο ΑΡΤ ένας φανταστικός Μυλωνάκης, ο Μ.Βραχιολίδης επίσης καταπληκτικός και καταγγελτικός, έχουν ξεσπαθώσει και ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ τους ανεκδιήγητους μπολσεβίκους κατσαπλιάδες που έχουν υφαρπάξει την εξουσία και επιβάλλουν τους ομοφυλόφιλους και τις..."παρελάσεις τους", την ίδια στιγμή που στο Μενίδι κηδευόταν ένα εντεκάχρονο παιδί από "αδέσποτη σφαίρα..." ενώ οι ανώμαλοι κίναιδοι και συμπλεγματικοί πολιτικάντηδες βεβηλώνουν το υπέρτατο σύμβολο του ΈΘΝΟΥΣ, ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ την ΣΗΜΑΙΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ!!!
    Ξεφτίλα...ξεφτιλισμένοι "μπολσεβίκοι", το μίσος σας για την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ θα γίνει ο "ΤΑΦΟΣ ΣΑΣ..."!
    Ο Μ.Βραχιολίδης καταγγέλλει και την..."εορτή" του 2ου δημοτικού σχολείου και τις χυδαιότητες που συμβαίνουν στην Παιδεία και στον Δήμο του Χολαργού...!
    Το "εκρηκτικό δελτίο" είναι το μόνο πατριωτικό δελτίο αληθινής ενημέρωσης σε όλο το τηλεοπτικό φάσμα. Όλοι οι άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί προωθούν τους κατσαπλιάδες και την ανωμαλία, προωθούν την ΝΤΠ και ενισχύουν την υποδούλωση της χώρας τεχνηέντως!!!
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Αντώνη και Μάκη, σας ακούμε εκατομμύρια Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 250 τα σχόλια συνολικά και δεν τελείωσε, έχει συνέχεια...
    Εκεί στους συλλόγους τα διαβάζετε ή ξέρετε μόνο να αλληλο συγχαίρεστε;;;
    Πέφτει το καθεστώς της προδοσίας, έχετε "προνοήσει" για την "επόμενη μέρα";;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 0,5% !!!!!!!ΡΕ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΛΑγΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ!! ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!! ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!! ΠΡΑΚΤΟΡΑΤΖΕΣ ΤΟΥ ΝΤΟΠΙΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ!! ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!! OFFSHORE-ΙΣΤΕΣ!!! ΘΑΜΩΝΕΣ ΛΕΣΧΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΩΝ!!!ΣΟΥΡΓΕΛΑ-ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΕΔΡΑΝΑ!!! ΕΚΕΙ ΣΤΟ 0,5%!! Ο ΕΛΛΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΙΤΣΕΣ ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ή ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ή ΘΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ, ΑΝΑΙΔΕΣΤΑΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΕΜΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ!!! ΟΥΣΤ-ΟΥΣΤ- ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ, ΚΛΑΣΟΜΠΑΝΙΕΡΕΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΑΠ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΙΟΥ, ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ!!! !!!ΡΕ ΟΥΣΤ-ΡΕ ΟΥΣΤ!!!ΓΕΛΟΙΟΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αναγκαία για το "σύστημα" δημιουργία (απο)κομμάτων - τσοντών στη βουλή (τους)

    Τα "κομματάκια - τσόντες" αυτά ευελπιστούν πως θα ξεγελάσουν (εκ νέου) τον Λαό και πως θα κλέψουν ψηφαλάκια από την δεξαμενή των εκατομμυρίων

    ΑΝΕΡΓΩΝ
    ... ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΩΝ ΤΑ 200άρια ΚΑΙ ΤΑ 300άρια τον μήνα
    ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
    και από όσους ΑΠΕΧΟΥΝ από τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες,
    κάνουν τις δειλές - δειλές προσπάθειες τους για να βγουν στον αφρό, εκτιμώντας και πιστεύοντας
    πως τα "πρόβατα" θα φάνε σανό.





    Κι όμως, τα... "πρόβατα" ζουν και βασιλεύουν... άλλα προβατάκια πιστεύουν στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, άλλα στον Λαφαζάνη, άλλα στην Ραχηλ, άλλα στον Καζάκη, άλλα στον Βελόπουλο, άλλα στον Κρανιδιώτη και πάμε λέγοντας και ουκ έστι αριθμός κομματιδίων, καθότι, ουκ έστι αριθμός προβάτων...
    Είμαστε ΚΤΗΝΟτροφική χώρα.



    Αν διδάχθηκε κάτι ο Ελληνισμός τα τελευταία χρόνια είναι πως τα "αποκόμματα - τσόντες" των κομμάτων τύπου : ΛΑΟΣ, ΔΗΜΑΡ, ΑΝΕΛ, είναι αναγκαία για τα κόμματα μιας και γνωρίζουν πως, ο κόσμος τους έχει απαξιώσει παντελώς τους πάλαι ποτέ ... μεγάλους και χρησιμοποιούν τις "τσόντες" για να συνεχίσουν την καταδυνάστευση της Πατρίδας και του Λαού.

    Τα "κομματάκια - τσόντες" αυτά ευελπιστούν πως θα ξεγελάσουν (εκ νέου) τον Λαό και πως θα κλέψουν ψηφαλάκια από την δεξαμενή των εκατομμυρίων
    ΑΝΕΡΓΩΝ
    ... ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΩΝ ΤΑ 200άρια ΚΑΙ ΤΑ 300άρια τον μήνα
    ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
    και από όσους ΑΠΕΧΟΥΝ από τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες,
    κάνουν τις δειλές - δειλές προσπάθειες τους για να βγουν στον αφρό, εκτιμώντας και πιστεύοντας
    πως τα "πρόβατα" θα φάνε σανό. Ξανά. Ευελπιστώντας πως θα καταστούν "τσόντες" στα όποια μεγαλύτερα.


    "Αποκομματάκια" που έχουν ονειρώξεις για οριστικά καταστροφικά διπλά νομίσματα (βλέπε Κατοχικά ... νομίσματα), που έχουν επικίνδυνη ΆΓΝΟΙΑ για βασικές οικονομικές αρχές και γνώσεις. Αρχές και γνώσεις που έχει ακόμη και ένα 11χρονο παιδάκι.

    Αποκομματάκια που ίσως ονειρεύονται κάτι όπως το "έλα μωρέ, αν αλλάξει το τάδε ή το δείνα πρόσωπο της εγκληματικής Ε.Ε. θα είμαστε καλά ...". Ή έτσι τους λένε, για να λένε ... αφήνοντας εαυτούς να λειτουργούν ως "χρήσιμοι ηλίθιοι του Σόιμπλε, των Ναζί, των τοκογλύφων και των εδώ δουλικών τους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάκη-Μάκη-Μάκη ο αγώνας για την πατρίδα δίδεται από άλλα πατριωτικά μετερίζια και όχι απο τα μαυσωλεία και τα καταγώγια της ρεμούλας..... και της διαπλοκής.....!!!ώρες, ώρες ρε φίλε έχεις κάτι εμπνεύσεις.....!!!ο θεός να σε βοηθήσει μ αυτούς τους αγύρτες που πας και μπλέκεις.............καλά ξυπνητούρια Μάκη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η σημερινή αριστερή ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΨΕΤΟ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ θέλει να μετατρέψει τα σχολεία μας σε κέντρα εκπαίδευσης ισλαμο ΦΑΣΙΣΤΏΝ και ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ . Θέλει Δασκάλους ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ υποταχτικούς στην Νέα Τάξη Πραγμάτων που θα διδάσκουν το κοράνι και τον ισλαμικό νόμο . Αριστεροί ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ Δάσκαλοι βγαλμένοι μέσα από τους ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ζουν μαζί με τα ΕΡΠΕΤΑ στο ΣΚΟΤΑΔΙ και θέλουν τα Ελληνόπουλα υποταχτικούς στους Ισχυρούς της Γης . Μισούν ΑΞΙΕΣ και ΙΔΑΝΙΚΑ των Ελλήνων και λατρεύουν κομμουνιστικές ΑΠΑΞΙΕΣ . θΈΛΟΥΝ την ΕΛΛΆΔΑ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ . Ο ΣΥΡΙΖΑ λεηλατεί την Ελλάδα σε όλη την επικράτεια . Ύαινες Τρωκτικά και Σκουπίδια των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ θέλουν την Ελλάδα διαλυμένη και διχασμένη . Η Φτώχεια , η Πείνα , η Ανεργία και η Εξαθλίωση εκατ. Ελλήνων γκρεμίζει τα θεμέλια αυτής της χώρας . Οι συμμορίτες του ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ θέλουν νέο γύρο αίματος . Το ΧΑΟΣ και η ΑΝΑΡΧΙΑ θα κυριαρχήσουν παντού . Μισθοί και Συντάξεις ΠΕΙΝΑΣ γονατίζουν κάθε Ελληνική οικογένεια . Κομμουνιστές ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ και ΛΙΠΟΤΑΧΤΕΣ θα γκρεμήσουν και τα ΛΕΥΚΑ ΜΑΡΜΑΡΑ του Παρθενώνα . Θα κάνουν Τζαμί τον Ιερό Βράχο της Παλλάδας Αθηνάς . Ζούμε στα Πέτρινα Χρόνια μιας ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ αριστερών Υπανθρώπων . Θα έρθει μέρα που το αίμα των εκατοντάδων χιλιάδων αδικοχαμένων Ελλήνων θα τους πνίξει σαν τα ποντίκια μέσα στους Υπονόμους μαζί με τις Απαξίες τους . ΟΛΙΓΟΙ ΓΑΡ ΕΣΘΛΟΙ ΚΡΕΙΣΣΟΝΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΚΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιουσουφάκια του antifa έχουν βρομίσει το Μνημείο του Γρηγόρη Αυξεντίου στην Πλατεία Κύπρου και όλο τον Χολαργό με ανθελληνικά συνθήματα . Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου πρέπει να μεριμνήσουν και να το καθαρίσουν αμέσως . Οι αληταράδες αυτοί 5 με 6 πιτσιτικάδες 15 η 16 χρονών με ένα σγουρομάλλικο κατσίκι με αλογοουρά κάνουν τους επαναστάτες με τα γερά και γεμάτα πορτοφόλια των πατεράδων τους . Είναι παιδιά από μανάδες συριζαίες που ελέγχουν τους συλλόγους Γονέων και κηδεμόνων Χολαργού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Antifa" πουλημένα καθήκια, πράκτορες του εθνομηδενισμού και γιουσουφάκια των λαθροεισβολέων.

      Διαγραφή
  9. Εκατοντάδες τα μηνύματα εναντίον της μουσουλμανικής μαντίλας και άνανδρης προσπάθειας κομμουνιστών δασκάλων να διδάξουν τα παιδιά μας ξενόφερτων θρησκειών . Χωρίς οργανωμένο Πατριωτικό Κίνημα στην περιοχή μας θα είμαστε απροστάτευτοι στα νύχια σκοταδιστών και εθνομιδενιστών . Πριν μερικά χρόνια χιλιάδες κάτοικοι στον Χολαργό είχαν δημιουργήσει τις Επιτροπές Κατοίκων με παρουσία σε κάθε Δημοτικό Συμβούλιο εκατοντάδων Δημοτών . Τότε η αριστερά δεν τολμούσε να σηκώσει κεφάλι και σαν θλιμμένες γκέισες κλαψούριζαν την μοναξιά τους . Όμως , κάποιοι ψευτοδεξιοί γυρολόγοι της καφετέριας προσπάθησαν να δυσφημήσουν πολλούς από εμάς γιατί τους είχαμε ξεβρακώσει όλους μέσα και έξω από το Δημαρχείο . ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ . 2.000 κάτοικοι του Χολαργού στον Υμηττό ......... 2.000 στην Περικλέους έκαναν τον Νικολάου Δήμαρχο ........ 750 άτομα σε συνεδρίαση του ΔΣ για το τένις τσάκιζαν κάθε αριστερή σκέψη για θολο κουλτουριάρηκες ασυναρτησίες και Λογοτεχνία του δρόμου .............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Που στο διάολο θα βρω λεφτά να πληρώσω τις φορολογικές δηλώσεις των παιδιών μου που είναι άνεργα και την δική μου . Η Καφαντάρη του συριζα δεν έχει ανάγκη έχει εκατ. ευρώ σε ξένες τράπεζες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αριστεροί γυφτο δάσκαλοι τουρκόγυφτοι του ΣΥΡΙΖΑ , ΚΚΕ , ΑΝΤΑΡCIA , ANTIFA και υπόλοιπο ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ μολύνουν τα παιδιά μας με ανθελληνικές ιδέες για να στρέψουν εναντίον της Πατρίδος μας και των οικογενειών τους . Έχουμε όλοι μας τεράστιες ευθύνες που αυτός ο ελεεινός συρφετός έχει κάνει τα σχολεία μας γκέτα ναρκομανών και αναρχικών στοιχείων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έξω τα κομματόσκυλα του συριζα από τα σχολεία και κάθε λεχρίτης αναρχικός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή