Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

2.700 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟ, ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ...45 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ! ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΕΠΟΙΚΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΥΣ! ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!

Χτες βράδυ ακούσαμε τον Λάμπρο Καλαραρύτη από την εκπομπή του "Εμείς οι Έλληνες" στα "Παραπολιτικά" να λέει (με στοιχεία που του έδωσε ο Θανάσης Δρούγος) ότι το τελευταίο διάστημα η Σάμος...

κατακλύσθηκε από 2.700 λαθρομετανάστες οι οποίοι προέρχονταν από 45 διαφορετικές χώρες. Από όλες τις ηπείρους. Από Λατινική Αμερική, από Αφρική, Ασία κ.λ.π. Όλους αυτούς τους έχουν δώσει την ονομασία "πρόσφυγες" (προφανώς η ελληνική κυβέρνηση και η ΜΚΟ), ανοώντας τον εποικισμό της χώρας από λαθρομετανάστες. Η χώρα μας μας οι οποία διά της κυβέρνησης είναι παντελώς αδρανής σε ένα τεράστιο πρόβλημα που συνιστά ζήτημα της εθνικής ασφάλειας, της ίδιας της επιβίωσής της. 

3 σχόλια:

  1. Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018
    Πανεθνικό Συλλαλητήριο, «Η Ελλάδα δεν αιχμαλωτίζεται» (Βίντεο)
    Κάλεσμα συμμετοχής στους Λαρισσαίους στο Πανεθνικό Συλλαλητήριο «Η Ελλάδα δεν αιχμαλωτίζεται»
    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Με κεντρικό σύνθημα «Η Ελλάδα δεν αιχμαλωτίζεται» θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 13/5 στο Σύνταγμα (14:00) Πανεθνικό Συλλαλητήριο προτάσσοντας την παράνομη ομηρία των δυο αξιωματικών ΕΔ Κούκλατζη -Μητρετώδη, που παράνομα κρατούνται, δυο μήνες τώρα στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη και παρανόμως δικάζονται από Τουρκικά Δικαστήρια, αλλά και τα υπόλοιπα σοβαρά εθνικά θέματα που έχουν εγκλωβίσει τον Ελληνικό Λαό.
    Στη Λάρισα, στα πλαίσια Συνεντεύξεων Τύπου, που πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα, βρέθηκαν εκπρόσωποι της διοργανωτικής επιτροπής και μέλη της νεοσύστατης πατριωτικής Κίνησης Πολιτών «Διέξοδος Ελλάς» προκειμένου να ενημερώσουν τους δημοσιογράφους του νομού και τους πολίτες για τα προτάγματα που θα τεθούν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγκεκριμένα η νομικός/ δημοσιογράφος, Γεωργία Μπιτάκου και μέλος της οργανωτικής επιτροπής του μεγαλειώδους συλλαλητηρίου στην Αθήνα, κάλεσε τον κόσμο να συσπειρωθεί και να κατέβει στην πρωτεύουσα προκειμένου να δηλώσει τη στήριξή του στους ομήρους αξιωματικούς, να επαναλάβει την εντολή «καμία διαπραγμάτευση για τη Μακεδονία» απαγορεύοντας στους πολιτικούς εκπροσώπους να συμβάλουν στην παραχάραξη της παγκόσμιας ιστορίας και εθνικής ταυτότητας, στο όνομα του Ελληνικού Λαού αλλά και να συμμετέχει αφυπνισμένος σε σειρά κινητοποιήσεων που θα θέσουν τα ζητήματα ελλείμματος και αδρανοποίησης λειτουργίας δημοκρατικού πολιτεύματος όπως προβλέπεται από το Σύνταγμα, σφετερισμού της λαϊκής κυριαρχίας από τους «Ευρωπαικούς Θεσμούς», αντισυνταγματικότητας δανειακών συμβάσεων, εκχώρησης νομοθετικής, εκτελεστικής εξουσίας, παραχώρησης εθνικής κυριαρχίας και παράνομης εποπτείας δικαστικής εξουσίας.
    Όλα τα παραπάνω οδήγησαν τη χώρα στην οικονομική εξαθλίωση, στην ακυβερνησία, στην πολιτική απραξία και πλέον σε επικίνδυνη κατεύθυνση για την εδαφική κυριαρχία της.
    Η διδάκτωρ Διεθνών Σπουδών της Νομικής, Κερή Μαυρομμάτη, ανέπτυξε το θέμα της σύλληψης , κράτησης, φυλάκισης, παραπομπής σε δίκη στο Τουρκικό δικαστήριο Ελλήνων αξιωματικών, ως παράνομες πράξεις κατά το διεθνές δίκαιο, ως αξιόποινες πράξεις των οργάνων του Τουρκικού Κράτους και ως παραβίαση των διεθνών υποχρεώσεων του κράτους της Τουρκίας, ως κράτους μέλους του ΟΗΕ, της διεθνούς σύμβασης κατά σύλληψης -κράτησης ομήρων (1979), των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας ΟΗΕ (πχ 579/1985,1566/2004).
    Οι στρατιωτικοί δεν υπάγονται στη δικαιοδοσία των Τουρκικών δικαστηρίων, διότι ισχύει και εφαρμόζεται η αρχή της ετεροδικίας εφόσον οι αξιωματικοί μας έχουν κρατική ιδιότητα,ασκούσαν πολιτειακή εξουσία και συνεπώς δεν μπορούν να υπαχθούν στην αρμοδιότητα των Τουρκικών δικαστηρίων.
    Η ετεροδικία τους θεμελιώνεται νομικά στην κυριαρχία και ισότητα των ανεξάρτητων κρατών και συνεπώς υπάρχει αδυναμία δικαστικής κρίσεως μεταξύ δυο ίσων κρατών.
    Η αναγνώριση από το Ελληνικό κράτος της δικαιοδοσίας και αρμοδιότητας των Τουρκικών δικαστηρίων, συνιστά παραίτηση από την ετεροδικία των αξιωματικών δηλαδή αποδοχή αρμοδιότητας δικαστηρίου αλλοδαπού κράτους. Σε αυτή την αποδοχή προβαίνουν τα μη κυρίαρχα κράτη όπως τα προτεκτοράτα. Επίσης την αποδοχή αυτή δέχτηκε το από 19/4 ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, που υποβίβασε τους αξιωματικούς (army officers) σε στρατιώτες (soldiers) ώστε να μη γίνει αποδεχτή η εφαρμογή της αρχής της ετεροδικίας και δυσαρεστήσει ουσιαστικά την Τουρκία. Τέλος, υπογράμμισε, πως το παραπάνω ψήφισμα δεν δεσμεύει την Τουρκία, δεν δημιουργεί καμία υποχρέωση ως προς το σεβασμό των Ευρωπαϊκών διατάξεων περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων, πάνω στις οποίες στηρίχθηκε το ψήφισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλος η καθηγήτρια δημοσιογραφίας κα. Βάσω Οικονόμου και επί σειρά ετών σύμβουλος Δημάρχου Κώστα Τζανακούλη, έκανε έκκληση στον πατριωτισμό των Ελλήνων (120 του Συντάγματος), στην αφύπνιση του Ελληνικού Λαού για όλα τα σοβαρά εθνικά ζητήματα που απειλούν την ιστορία, την ύπαρξη και συνέχεια του Ελληνισμού.
    Σωματεία που στηρίζουν το Συλλαλητήριο είναι:
    Το Πανεθνικό συλλαλητήριο στηρίζουν:
    Η Παμμακεδονική Ομοσπονδία ΗΠΑ
    Η Παμμακεδονική Ένωση Μακεδονικού Αγώνα ΕΛΛΑΔΟΣ Αυστραλίας
    Μακεδονική Κίνηση Κύπρου
    Το Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών
    ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
    ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΚΕΡΥΝΕΙΑ
    ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
    ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ
    Γαλλικό Κίνημα Νέα Αντίσταση (CNR)
    LUCIEN Pons
    campaign for an independent Britain (CIB)
    Eduard Spalton
    ΚΨΜ Βετεράνων Στρατιωτικών
    Ασπίδα Μακεδονίας οι Μακεδονομάχοι
    ΕΛΚΙΣ
    Παννελληνιο Πατριωτικο Απελευθερωτικο Κινημα Θεσσαλονικεων
    Πολίτες Δημοκρατίας
    Συσπείρωση Πολιτών
    Πειρατές στην Εκπαίδευση
    Πολιτικός Διάλογος Ελλήνων Εξωτερικού

    ΑπάντησηΔιαγραφή