Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΕ!!! ΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΝΤΥΝΕΙ ΜΕ ΜΠΟΥΡΓΚΕΣ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ"! ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ! Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ (9.00 μ.μ.) ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ VIDEO WALL! ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ "ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΩΝ" ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ;

Αυτό δεν ξανάγινε! Αύριο Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017 στις 9.00 το βράδυ το 2ο Δημοτικό σχολείο Χολαργού πραγματοποιεί εκδήλωση-παράσταση...

υπέρ των "προσφύγων" (από 77 φυλές του κόσμου έχουν έρθει στην Ελλάδα και τους ονόμασαν όλους "πρόσφυγες")! Σύμφωνα με πληροφορίες οι μαθητές και μαθήτριες της 2ου Δημοτικού θα ντυθούν ισλαμιστές και με μπούργκες (αντίστοιχα), ενώ θα υπάρχουν και ντυμένοι "στρατιώτες" για να δείξουν τα βάσανα που υποφέρουν! Παράλληλα θα υπάρχει και video wall οθόνη που -προφανώς- θα δείχνει σκηνές από τους πολέμους στη Συρία. 
Όλα γίνονται υπό τη διεύθυνση και οργάνωση της Διεύθυνσης του σχολείου, ενώ υπάρχουν αντιδράσεις μεταξύ των γονέων. Υπήρξαν μάλιστα γονείς που είπανε για ποιο λόγο δεν κάνουν μια παράσταση για τους Έλληνες της Μικρασιατικής καταστροφής και ντύνουν τα παιδιά με μπούργκες!
Αυτό που προκαλεί εντυπωσιακή αντίθεση είναι ότι μετά από λίγες ημέρες το 3ο Δημοτικό σχολείο (το οποίο συστεγάζεται με το 2ο Δημοτικό σχολείο) πραγματοποιεί παράσταση, αλλά με την ιστορία του Τρωικού πολέμου. 
Όσοι θέλουν να ανατριχιάσουν και να δουν τι θα γίνει αύριο βράδυ μπορούν να επισκεφθούν το 2ο Δημοτικό σχολείο Χολαργού. Μοιάζει να καλλιεργείται το έδαφος υποδοχής "προσφυγόπουλων" στον Χολαργό....

Υ.Γ. Οι παραπάνω πληροφορίες προέρχονται από γονείς. Μάλιστα, μία γονέας μας τηλεφώνησε επώνυμα, (τα στοιχεία της είναι στη διάθεσή μας) και μας είπε ότι η ίδια πρότεινε να γίνει "παράσταση για τους Έλληνες της Μικρασιατικής καταστροφής και αντ' αυτού ντύνουν τα παιδιά με μπούργκες". 
Από το πρωί αναζητούμε εναγωνίως την διευθύντρια του σχολείου επιδιώκοντας να έχουμε δηλώσεις της, αλλά μέχρι στιγμής δεν κατέστη δυνατόν να τη βρούμε. Το σχολείο είναι κλειστό λόγω της αποψινής εορτής.  

108 σχόλια:

  1. ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ,ΓΕΛΟΙΟΙ ,ΗΛΙΘΙΟΙ ,ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΣΑ ΔΕΝ ΤΡΕΠΕΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΙΣΧΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. NA MHN KAΛΥΠΤΕΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ.
    ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ 2° ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕς ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΑΝ Ή ΔΡΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ !!!!
    ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ !!!

    ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΈ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ισλαμικός επεκτατισμός!!!
    Στόχος τα ελληνόπουλα, που είναι ακόμη στις τάξεις του δημοτικού σχολείου. Σκοπός τους, να τα εξοικειώσουν με το "ειρηνικό Ισλάμ(!)" από την τρυφερή ηλικία και, να κάμψουν προκαταβολικά τις..."μελλοντικές αντιστάσεις" που ενδεχομένως θα αναπτύξουν κατά την ενηλικίωσή τους, ενώ παράλληλα "θα τρέχει" ακόμη ένα "πρόγραμμα εξοικείωσης", αυτό το...``περί αποδοχής της ομοφυλοφιλίας΄΄ ως κάτι φυσιολογικό!
    Τα θεμέλια του θεσμού της παραδοσιακής ελληνικής οικογένειας συνταράσσονται από τους..."αλλοτριωμένους παιδαγωγούς" που λειτουργώντας ως πράκτορες της ΝΤΠ ("εκπαιδεύονται" τουλάχιστον τρείς δεκαετίες κατά κύματα για αυτόν τον σκοπό) εφαρμόζουν πιστά το "πρόγραμμα" που έχουν αναλάβει να φέρουν εις πέρας και, με την σχετική υποστήριξη των προσκυνημένων κυβερνήσεων!
    Δεν πρέπει να εφησυχάζουν ούτε στιγμή οι ΓΟΝΕΙΣ. Τα παιδιά, οι νεαροί ΕΛΛΗΝΕΣ -το μέλλον της πατρίδος- εκμαυλίζονται.
    Αντισταθείτε στους "ψευδοδιδάσκαλους", αποδοκιμάστε τους και αποβάλετέ τους από την διαπαιδαγώγηση των παιδιών σας. Είναι ακόμα μειοψηφία στα σχολειά μας, όπως μειοψηφία είναι και οι..."προοδευτικοί γονείς".
    Στο μέλλον όμως, αν συνεχίσουμε να επιδεικνύουμε..."ενοχική(!!)" ΑΝΟΧΗ, θα γίνουν "η πλειοψηφία" και τότε...

    Πείτε ΟΧΙ στην ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ!!!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΕΣΕΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ.
    Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕΤΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣ ΕΡΓΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ.ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ !!!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΗΣΩ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΩ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ !!!!!!!! ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Κολοκοτρώνης για ποιαν Ελλάδα πολεμούσε το 1821;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πώς σε κατάντησαν έτσι, βρε Ελλάδα; Αγνώριστη σ' έκαναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορεί να σώσει κανείς ένα λαό που δεν θέλει να σωθεί.

      Διαγραφή
  8. Ο Σκοταδισμός και τα ανθελληνικά αισθήματα των αριστερών δεν έχουν όρια . θέλουν να κάψουν τελείως αυτή την χώρα και να την λεηλατήσουν . Οι ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΒΡΟΜΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ θέλουν τα παιδιά μας υποταχτικούς και ανδρείκελα στους Ισχυρούς της Γης . Τα απομεινάρια του Ιμπραήμ Πασά και του Δράμαλη δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο θα ισοπεδώσουν τα πάντα . Μια ΣΥΜΜΟΡΙΑ από ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ του ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ θα μετατρέψει την Ελλάδα σε ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ . Τα σκουλίκια του ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ μια μέρα θα πληρώσουν ακριβά τα εγκλήματα τους εναντίον του Ελληνισμού . ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπάρχει ένα βιβλίο που πρέπει να διαβάσουν όλοι και έχει τίτλο ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ . Το βιβλίο αυτό έγραψε ο πρώην Γεν. Γραμ. και βουλευτής του ΚΚΕ Ελεύθεριος Σταυρίδης . Στην 5η σελίδα έχει ένα κεφάλαιο με τίτλο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ και λέει τα εξείς ......... Ο πολιτικός ρόλος του ΚΚΕ θα ανακύψει μόνο εάν αι Βουλγαρικαί και Αλβανικαί οι ρδαί βοηθούμεναι από τας Ρωσικάς κατορθώσουν να καταλάβουν την Ελλάδα . Γιυτό το Βουλγαρικό Κομμουνιστικό θα πρέπει σύντομα να λάβει την εξουσία εις χείρας του και να υποκαταστήσει το ΚΚΕ .Τιθέντος ότι πολύ γρήγορα , εν τιαύτη περιπτώσει , δεν θα υπάρχει Ελληνικό Έθνος . Η Ελλάδα θα σοβιετοποιηθεί και θα εκσλαυισθή τελείως . Όσοι αρνηθούν να γίνουν κομμουνιστές υα στρατευτούν θα ριφθούν εις τας σλαυικάς στρατιάς για να αποθάνουν εις κάποιο μακρινό μέτωπο . Όλα τα Ελληνόπουλα θα έχουν την τύχη των 28.000 αρπαγέντων και μια ωραία ημέρα πεζή θα σταλούν στην Σιβηρία . Επειδή οι Έλληνες έχουν μέσα τους φασιστικές ιδέες για την Πατρίδα και την Ορθοδοξία θα εξοντώσουμε τα 2/3 των κατοίκων . Αι ακταί των θαλασσών της Ελλάδας θα κατακτώνται μονίμως από τον Σλαυισμό ................. Οι τύψεις κυνήγησαν για πολλά χρόνια τον Σταυρίδη και όπως έλεγε πολλές φορές τα βράδια δεν μπορούσε να κοιμηθεί ............. Αυτί δυναστεύουν σήμερα την χώρα μας . Μια άθλια Δικτατορία κομμουνιστών Καθαρμάτων , Φονιάδων και Δοσιλόγων . Ας σκεφτεί ο καθένας από εμάς τι πρέπει να κάνει.................................. ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΤΙΜΗΣΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΤΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τι έγραφαν για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ:

      http://hercolano8.blogspot.gr/2012/03/blog-post_6835.html

      Αριστεροί όλου του κόσμου πότε θα ξυπνήσετε;

      Διαγραφή
  10. και το Σάββατο, στρινγκακια και κραγιον τ'αγόρια, να μη γραψω τι θα κρατάνε τα κορίτσια, και όλοι βουρ στο gay pride!ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΟΥ, με τις ελευθεριες και τις δημοκρατίες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΕ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩΜΕ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιδανικό για τον νεοέλληνα είναι ο δεβαριεσισμός (δε βαριέσαι).

      Διαγραφή
  12. Δυστυχως παρασταση υπερ των προσφυγων ανεβηκε και σε σχολειο της Γλυφαδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!!!! ΑΠΕΛΑΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ-ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έχει πολλούς μουσουλμάνους ο Χολαργός αλλά και μιγάδες.Γι αυτό... ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΧΗΡΕΨΕΙ Ή ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣΕΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑΚΙΑ.

      Διαγραφή
    2. Ναι και αυτά το παίζουν πιο Έλληνες από τους πραγματικούς.Υφάκη και σε όλα τελευταίοι.Οι κοπέλες δε μόνο το μου...ι τους και τα φράγκα.Να πάνε στην χώρα καταγωγής τους.Ρόχάλες όπου τους δείτε και ντόμάτες!

      Διαγραφή
    3. Και λίγα τους λές.Η Ντροπή του Χολαργού


      Γιώργος

      Διαγραφή
  15. Καλοφαωτη ελληναράδες κι ετοιμαστείτε το αργότερο μέχρι το 2019 θα κάνουν στους γιού σάς σουνετη κι όσο για τις κόρες σας θα της πηδάει ο κάθε λαθροπηθικος πού υπάρχει σε αυτη τη χώρα.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δείχνουν άραγε τόση στοργή και αγάπη για τα ελληνόπουλα;
    Για τη μαθήτρια που κακοποίησε στο παρελθόν ένας αλλοδαπός στην Πάρο τι εκδηλώσεις συμπαράστασης έκαναν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΛΑ.
      ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΕΙΠΕΣ;;;;;;;;

      Διαγραφή
  17. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ....ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ...themis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα οι γονείς που ανέχονται τους δήθεν ακομμάτιστους συλλόγους γονέων,είναι και αυτοί το ίδιο υπαίτιοι για το χάλι αυτό.Έχουν ειδικά φέτος ξεφτιλιστεί σχεδόν όλοι οι σύλλογοι γονέων στο προάστιο μας.Δράσεις εντελώς αριστερίστικες,προσπάθεια για την ντε και καλά αποδοχή των μειονοτήτων,αγκαλιά για τους πρόσφυγες και καμια αγκαλια για τα δικά μας παιδιά,τα ελληνόπουλα.Ήδη οι γονείς είναι έξαλλοι,άσχετα ππυ δεν ακούγονται γιατί τους επικαλύπτουν όλα αυτά τα κομματόσκυλα της αρστεράς με τις ευλογίες και του Δημάρχου που τους δίνει σε κάθε σχεδόν γιορτή και το δημαρχείο μας λες και ειναι δικό τους.
      Υπάρχει ένα δημοτικό που κάνει όλες τις γιορτές στο δημαρχείο,αναφέρομαι στο 5ο δημοτικό Χολαργού της οδού Σαρανταπόρου.Λένε στους γονείς ότι δεν έχουν χώρο και γι αυτό πάνε εκεί,τόσα χρόνια τι έκαναν;
      Ξαφνικά τους έπιασε ο πόνος και πάνε στο δημαρχείο; Ας πάνε σε άλλο σχολείο που έχει χώρο.
      Για να επανέλθουμε στο θέμα,η αποψινή παράσταση πρέπει να ακυρωθεί.Πρέπει να πάνε οι γονείς να σταματήσουν αυτή την παρωδία.

      Διαγραφή
  18. Ποιος θα δειξει στα ελληνοπουλα,
    μουσουλμανες γυναικες δεμενες απο το λαιμο με αλυσιδες....
    να περιφερει σαν το σκυλακι...
    ο γερος πλεον και ξεκουτιασμενος παιδεραστης την νεαρα ακομα συζυγό του?

    Ποιος θα μιλησει στα παιδια οτι θελουν να ενηλικιωσουν τα 12χρονα
    για να τα εκμεταλλευονται οι παιδεραστες και ανωμαλοι μεσηλικες ''συζυγοι'' τους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ;
    ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΗΘΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. https://sylgoneon2.wordpress.com/%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%85/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η κάθε μια που δεν έχει τι να κάνει σπίτι της ή στη δουλειά της,γινεται πρόεδρος συλλόγου γονέων και ακολουθούν όλα τα σανοπρόβατα,οι γονείς που πιστεύουν καθε τι που τους λένε στην αρχή της κάθε σχολικλης χρονιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αν αντιδράσουν, ενδεχομένως να τους χαρακτηρίσουν ως ισλαμοφοβικούς.
    Νομίζω ότι ψηφίστηκε και κάποιος νόμος που ονομάζεται ''αντιρατσιστικός''. Αν κάνω λάθος, διορθώστε με.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτοί που προωθούν τέτοιες κινήσεις σχετικές με λαθρομεταναστες και εμφυλες ταυτότητες ανήκουν σε ΜΚΟ και καθοδηγούνται από την ΝΈΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΆΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Εάν οι πρόσφυγες είχαν έθιμο να κυκλοφορούν γυμνοί θα έβγαζαν τις μαθήτριες και τους μαθητές γυμνους στην γιορτή του σχολείου ???

      Διαγραφή
  25. Εσείς ρε παιδιά που βγάζετε στα σχόλια αυτή την οργή και δικαίως θα πάτε στο σχολείο του Χολαργού να διακόψετε αυτή την φαρσοκωμωδία?Διότι αν δεν πάτε τσάμπα κάνετε σχόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΕΙΑ.ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ "ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ" ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΚΛΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ,ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ.ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Όταν ένας βουλευτής του 3ου κόμματος είχε πάει σε κάποιο σχολείο, για να υποστηρίξει γονείς που δεν συμφωνούν με την πολιτική της κυβέρνησης στα Σχολεία, δεν ήταν λίγα τα μέσα πληροφόρησης που ξεσήκωσαν το σύμπαν.
      Θυμάστε;

      Διαγραφή
    3. Ναι . Εάν είμαστε 5 είμαστε αρκετοί για να τους.............

      Διαγραφή
  26. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ,ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΟΤΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΙ Ή ΚΑΠΟΙΟΥΣ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ή ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ,ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΝ ΔΕΟΣ.ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΩ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ,ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΡΑΚΤΟΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ.
    Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ,ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν πολύ σοφός αυτός που είπε:
      Ο σιωπών δοκεί συναινείν.

      Διαγραφή
  28. Αίσχος , είναι παιδική γιορτή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ αδυνατούμε να καταλάβουμε; Δεν είναι προφανές ότι η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ πρέπει να περάσει πρώτα από τις ευαίσθητες και τρυφερές ηλικίες; (όπως και κάθε άλλη ανωμαλία/παραφιλία που διοχετεύεται στα παιδιά ως "νορμάλ εναλλακτική επιλογή") Δεν είναι φυσικό κι επόμενο όταν εδώ και 4 - 5 δεκαετίες τα σκουλήκια της "ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ" είναι αυτά που λύνουν και δένουν τώρα ν' αρχίσουν να μας δείχνουν το πιο προκλητικό και άσχημο πρόσωπο τους; Για ρίχτε μια ματιά στη Σουηδία, τη Γερμανία και την Αγγλία! Το δηλητήριο του ενοχικού συνδρόμου λευκής φυλής έχει ποτίσει τον μ....κα τον Ευρωπαίο μέχρι το μεδούλι, χιλιάδες ηλίθιες φεμινοφασίστριες που ονειρεύονται ισλαμικά γιαταγάνια νομίζουν πως το ισλάμ είναι "ανατολίτικο τρέντ" (σαν τη γιόγκα και τον Φένγκ-Σούι ένα πράγμα), χιλιάδες ανεγκέφαλοι λοβοτομημένοι με "WELCOME" και καρδούλες, χιλιάδες ΜΚΟ που εξυπηρετούν το σχέδιο τσεπώνοντας τα αβέρτα... ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ που πρέπει να τσακίσουμε. Το ισλάμ θα μοιάζει με περαστική ίωση δίχως το αριστερό καρκίνωμα να ανοίγει τις κερκόπορτες... Γιατί το φίδι φίλοι μου αν το πατήσεις απλά και μόνο στην ουρά θα σε δαγκώσει με το κεφάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. """ΜΗ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ""" ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΑ ΜΑΚΡΥΑ. ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ. """ΜΗ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ """ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΕΣ. ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΘΥΜΟΙ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ ΠΙΑ. """ΜΗ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ""" ΤΙΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά, προς τι η φιλολογία ; ας μην πάει κανείς, ποιος θα τους αναγκάσει ;

      Διαγραφή
  31. """Μ Η Σ Τ Ε Λ Ν Ε Τ Ε Τ Α Π Α Ι Δ Ι Α Σ Α Σ"""

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Οι νεοέλληνες βλέπουν τηλεόραση, δεν αντιδρούν.
    1.500.000 είναι οι άνεργοι. Βλέπετε καμιά αντίδραση;
    Η τηλεόραση από ποιους ελέγχεται; Ποιους σκοπούς εξυπηρετεί;
    Ποιανών τα συμφέροντα υπηρετεί;
    Ο έχων νουν νοείτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δεν ντρέπεστε ολοι εσεις εδω μέσα να δημοσιεύετε ψευδείς ειδήσεις χωρίς να ξέρετε τι Σας γίνεται....ντροπιαζετε, συκοφαντείτε και αμαυρώνετε μια μαθητική γιορτη τυφλωμένοι απο την ημιμάθεια που σας διακατέχει....η γιορτη ήταν για τον πόλεμο και την Ειρήνη.....οι πρόσφυγες που έδειχναν ήταν Έλληνες της Σμύρνης.....και οι μαντήλες των κοριτσιών ήταν αυτές που φόραγαν οι γιαγιάδες σας στα χωριά....ή μήπως κι αυτές ήταν μουσουλμάνες με μπούρκες και σας κορόιδευαν;;;;;;;πραγματικά σας λυπάμαι που δεν έχετε με τίποτα αλλο να ασχοληθείτε και φαντάζεστε και αναδημοσιεύετε ψευδείς ειδήσεις......κρίμα και ντροπή σας!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρολ του ΣΥΡΙΖΑ στο μαντρί σου.Πόσα πέρνεις δεν μας λές

      Διαγραφή
    2. Ο "πόλεμος και ειρήνη" του Ντοστογιέφσκι;;;
      Καλά είσαι βαλτή να μας..."τσιτώσεις" όσο δεν πάει;
      Η σωφροσύνη δεν έβλαψε ποτέ και κανέναν. Δεν θέλεις να "δεις" τα όρια του ανθρώπου που εμπαίζουν οι "πονηρούληδες" σαν και σένα.
      Κάτσε στο μαντρί σου και μη μιλάς για ημιμάθεια, όπως σου λέει και ο πιο πάνω, διότι δεν έχεις και το "δικαίωμα" να ισοπεδώνεις τα πάντα στο βωμό της ΝΤΠ και να εξισώνεις τους ΕΛΛΗΝΕΣ της ΙΩΝΙΑΣ με τα αποβράσματα από 77 φυλές και βαρβαρικές εθνότητες, δήθεν πρόσφυγες, αλλά σίγουρα ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!
      Αμόρφωτοι και απαίδευτοι αριστεριστές...

      ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
    3. 12:32 π.μ., στα σχολεία η βία εναντίον των Ελλήνων από τους Τούρκους μήπως παρουσιάζεται ως ''συνωστισμός'';;;
      Ποιοι λένε ψέματα; Ποιοι πρέπει να ντρέπονται και ποιοι όχι;
      Δώσε μια απάντηση.

      Διαγραφή
    4. Ψευδείς ειδήσεις λέει ο συριζαίος κατσαπλιάς .......... Σαν σήμερα το 1943 οι ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΕΣ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ του ΣΟΙΜΠΛΕΡ έσφαξαν εκατοντάδες αθώους Έλληνες και πυρπόλησαν την Γη τους . Σήμερα ο ΑΔΟΛΦΟ TSE MASTURA GEVARA MR ALEXIS MADE IN USA του ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑ λεηλατεί την Ελλάδα από άκρη σε άκρη για λογαριασμό του 4ου ΡΑΙΧ . ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ και ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ της αριστεράς ετοιμάζουν 5ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ για 45 χρόνια . Θέλουν να ξεριζώσουν οι ΑΛΗΤΕΣ κομμουνιστές και την ψυχή μας για να φέρουν ξανά στην Πατρίδα μας την ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΜΠΟΤΑ ΤΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΝΑΖΙ . Σκοτάδι και Παρακμή παντού . Πούλησαν και τους τάφουσ των πατεράδων μας ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΝΕΛ στους ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ της ΜΕΡΚΕΛ .

      Διαγραφή
    5. Οπως είδες μιλανε για το 3ο κομμα γιατι ντρέπονται να το πουνε και υπογραφουν ανωνυμα οπως οι κουκουλες που φοραγαν οιπροδοτες παππούδες τους στην κατοχη

      Διαγραφή
    6. Εύη,
      Το 3ο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή, έστω κι αν δεν σου αρέσει.
      Σε προκαλώ να κατονομάσεις έναν παππού από την Χρυσή Αυγή, που φορούσε κουκούλα και ήταν προδότης.
      Μην την κοπανήσεις.

      Διαγραφή
    7. ...............................................
      Στην κυρία Εύη, για να μάθει ιστορία.
      Φίλοι και σύμμαχοι των ναζί ήταν οι σταλινιστές.
      Στάλιν και Χίτλερ υπέγραψαν το 1939 το σύμφωνο Μολότοφ-Ρίμπεντροπ.

      https://kokkonis.wordpress.com/πηγες-της-ιστορίας/σύμφωνο-ρίμπεντροπ-μολότοφ-1939/
      ...........................................

      Διαγραφή
    8. Πες τα despan100!!! Κι εσείς οι υπόλοιποι που γράφετε όλες αυτές τις αηδίες αποκλείεται να είστε γονείς και να ήσασταν στη γιορτή, γιατί τότε είστε καθυστερημένοι αν την παρακολουθήσατε και δεν καταλάβατε το θέμα της! Από την άλλη βέβαια μπορεί να είστε και στημένοι γι'αυτό τα γράφετε ή απλά να είστε προβατάκια... μπεεεε... και πιστεύετε ότι σας σερβίρουν, οπότε είστε άξιοι της μοίρας σας χαϊβάνια!!!
      Σ.Σ.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμε 12:51 π.μ.
      Εμείς που δεν είμαστε μπεεεε ή χαϊβάνια είδαμε το βίντεο και καταλάβαμε. Εάν εσείς δεν καταλάβατε, είναι δικό σας το πρόβλημα.
      Το βίντεο είναι εδώ:
      https://www.youtube.com/watch?v=KRFira-tjxE

      Άκου τι λέει το τραγούδι της παράστασης.
      "Αδέσποτα χωρίς χαρτιά'' κ.λ.π.

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμε 8:39 π.μ.
      Δεν θέλω να στη χαλάσω αλλά δεν υπάρχει κανένα βίντεο (μπορείς να το τσεκάρεις και μόνος/νη σου), γιατί προφανώς πέσανε μηνύσεις και τα αφεντικά σου το κατέβασαν... γιατί άραγε;;; Άσε που πρέπει να είσαι εντελώς στόκος για να βγάζεις συμπέρασμα απλά από ένα βίντεο που σου πλασάρουν... Ένα βίντεο μπορεί να δείχνει ένα απόσπασμα από τη γιορτή ή να είναι ακόμα και επεξεργασμένο προκειμένου να σε πείσει γι'αυτά που θέλουν αυτοί που το ανεβάζουν. Φίλε/λη δεν χρειάζεται να δω κανένα βίντεο γιατί απλά ήμουν εκεί και κατάλαβα πάρα πολύ καλά τι είδα!!!
      Σ.Σ.

      Διαγραφή
    11. 5:06 π.μ.,
      Εσύ λες ότι ''ήσουν εκεί και κ α τ ά λ α β ε ς πολύ καλά τι είδες''
      Κι όμως γράφεις ότι το ''βίντεο μ π ο ρ ε ί
      να δείχνει ένα α π ό σ π α σ μ α από τη γιορτή
      ή να είναι ακόμα και ε π ε ξ ε ρ γ α σ μ έ ν ο
      προκειμένου να σε πείσει γι'αυτά που θέλουν αυτοί που το ανεβάζουν''.

      Δηλαδή είδες την παράσταση,
      αλλά δεν κ α τ ά λ α β ε ς αν το συγκεκριμένο βίντεο ήταν
      απόσπασμα ή ε π ε ξ ε ρ γ α σ μ έ ν ο.

      Κι ύστερα λες εμένα στόκο;;;;

      Αναρωτήθηκες μήπως μ' αυτά που γράφεις αυτογελοιοποιείσαι;

      Σε προκαλώ να μου πεις ποιο λανθασμένο συμπέρασμα έβγαλα από το βίντεο που μου ''πλάσαραν''.

      Εγώ δεν έχω αφεντικά, δεν ξέρω αν κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Εγώ υπηρετώ τις αξίες της Πατρίδος μου. Εσύ;;;

      Διαγραφή
  34. Εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζει ο κομμουνισμός αλλά και κάθε αριστερή αντίληψη.
    Η αριστερά είναι φουλ στο ποινικό μητρώο και κάνει αυτά που θα έκανε εάν νικούσε στον εμφύλιο.
    Προδότες και εγκληματίες,βάρβαροι και τρομοκράτες που μισούν κάθε τι Ελληνικό στοιχείο.
    Ποτέ όμως κανένας κομμουνιστής δεν πήγε σε χώρα με κομμουνισμό αλλά σε χώρες πολιτισμένες...Τυχαίο;;;
    Πάρτε μια μεγάλη εκεί που πονάει και τα κολπάκια σας ια να διαλύσουν την Ελλάδα απλά δεν θα περάσει.
    Πάλι στις σπηλιές θα κρυφτείτε αλλά αυτήν την φορά θα είναι και οριστική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Στην εποοχή μου είχαμε μόνο αθλητικές εκδηλώσεις (Γυμναστικές Επιδείξεις) και ήταν πολύ καλύτερα για την ψυχή και το σώμα των παιδιών. Εύχομαι να ξαναγυρίσουμε στις Γυμναστικές επιδείξεις σύντομα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Δυστυχώς, μετά την πτώση της χούντας επικράτησε η προπαγάνδα της αριστεροθολοκουλτούρας.
    Τα αποτελέσματα αυτής της προπαγάνδας τα βιώνουμε σήμερα. Σχεδόν παντού ξεπεσμός. Ζούμε στην εξαθλίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ -ΣΩΣΤΗ Η ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΩ-ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΣΚΑΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥΣ ΕΔΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΑΙΖΟΥΝ'' ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΙΟΙ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΝΩΜΗ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΤΟ,ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θέλει και πολύ σκέψη για να καταλάβει κάποιος λογικός γονιός ότι μια μέρα , όπως και στην Αγγλία , οι μουσουλμάνοι θα σφάξουν αθώα μικρά παιδιά . Την ημέρα εκείνη πολλοί θα ψάχνουν τα παιδιά τους ανάμεσα στους μακελάρηδες ισλαμιστές . Τα σχόλια .....ανώνυμα η επώνυμα θα είναι οδυνηρά και πολύ αργά για να προλάβουν το κακό που έχει ήδη έρθει στην Πατρίδα μας .

      Διαγραφή
  38. ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ -ΣΩΣΤΗ Η ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΩ-ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΣΚΑΙΟΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥΣ ΕΔΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟ "ΠΑΙΖΟΥΝ'' ΜΑΓΚΕΣ,ΞΥΠΝΙΟΙ ΚΑΙ ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ,ΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΝΩΜΗ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ. ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΝΩΜΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΑ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΑ,ΕΜΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ -ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ-ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΤΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΤΟΤΕ; ΒΑΛΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ,ΓΑΤΟΥΛΑ !

      Διαγραφή
    2. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΓΑΤΟΥΛΗ...ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΙ ΓΟΝΕΑΣ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ .ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΟ ΔΗΜΟ..ΤΟ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΥΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΒΓΑΖΕ ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΑ ΚΑΙ ΦΙΛΕΙΡΗΝΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΧΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ''ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ''..

      Διαγραφή
    3. Γκιαούρη κομμουνιστή ξεφτίλα μια ζωή θα ζεις στους υπονόμους παρέα με τους αρουραίους .

      Διαγραφή
    4. ΤΑ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΑ ΚΑΙ ΦΙΛΕΙΡΗΝΙΚΑΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ; ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ,ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΑΛΑΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.ΑΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.
      ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΥΜΕΝΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΔΗΘΕΝ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ.ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ,ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΟΥΤΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ/ΜΙΑ ΑΛΛΟΣ/ΑΛΛΗ,ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ Η ΓΙΟΡΤΗ ΑΥΤΗ ΜΕ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΠ'ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΜΕΛΩΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ "ΠΑΡΤΥ".ΜΕΛΩΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ,ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;ΚΑΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΟΙΗΤΗ ΛΗ ΠΟΙΗΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΙΗΣΗ ; ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ; ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΝ ΔΕΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΕΚΒΙΑΣΤΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΖΟΥΣΕΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΕΣ,ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.
      ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ.ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ;
      ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ,ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΣΕ ΒΙΑ,ΕΛΕΟΣ! ΒΙΑ ΑΣΚΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΤΕ ΤΗΣ Χ.Α. ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ.ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.

      Διαγραφή
    5. Εμείς τιμούμε την Πατρίδα , την Ιστορία και τον Πολιτισμό της όπως οι πατεράδες μας . Έτσι μας έμαθαν . το ίδιο θα μάθουμε και εμείς τα παιδιά μας μακριά από αριστερούς ανθέλληνες .

      Διαγραφή
  39. Εχθές Παρασκευή 153 ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ψήφισαν τα νέα Οθωμανικά Χαράτσια / Φόρους εις βάρος του Ελληνισμού για να ικανοποιήσουν τον Σφαγέα της Ελλάδος ΣΟΙΜΠΛΕΡ . Οι αρουραίοι της αριστεράς και των υπονόμων δεν θα σταματήσουν εδώ θέλουν και άλλο αίμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Οι Γενίτσαροι Αλήτες του antifa βεβήλωσαν το Μνημείο του Γρηγόρη Αυξεντίου στην Πλατεία Κύπρου και γέμισαν τον Χολαργό με ανθελληνικά συνθήματα . Να είναι σίγουροι ότι θα το ΜΕΤΑΝΙΩΣΟΥΝ ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΧΘΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ.ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ.ΩΣ ΜΗΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΗΔΙΑΖΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ.ΑΚΟΥΩ ΑΛΛΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ.ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ;
    ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗ.ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΟΥΠΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ! ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΦΥΛΟΥ ΜΟΥ,ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ !!
    ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΤΙ ΩΡΕΣ ΘΕΛΟΥΝ,ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΑ ΕΝΩ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΑΝ ΑΡΓΗΣΕΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ "ΕΙΡΩΝΙΚΗ" ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗ.
    ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ,ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ,ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ,ΟΛΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΕΙΔΙΚΑ,ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ "ΞΕΤΙΝΑΞΕΙ" ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ,ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ.
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΘ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ,ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ....ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΤΙ ΚΑΚΙΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΧΡΗΜΑΤΑ ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΓΙΑΤΙ ; ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Ή ΣΤΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΕΦΤΑ(ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ) ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΑ "ΤΡΩΝΕ" ΣΕ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΔΗΘΕΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ! ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο ρε ΜΗΤΕΡΑ!!!
      Μπράβο και ξανά μπράβο. Τους τα "έχωσες" μια χαρά και ας το βουλώσουν επιτέλους...οι "δήθεν"!
      "Πρακτοράκια" έχουν καταντήσει, εντολές από το ανθελληνικό υπουργείο Α-παιδείας εκτελούν, αυτά που έλεγε ο..."Πάτρικ" συγγνώμη, Φίλης ήθελα να πω...πριν λίγους μήνες εφαρμόζουν στην..."πράξη"!!!
      Μόνο που "θύματα" είναι και τα παιδιά μας, για τα δικά τους δεν υπεισέρχομαι, έτσι κι'αλλιώς, έχουν την "άνεση" μέσα στα σπίτια τους, να τα γαλουχούν μακριά από τα Ιδεώδη και της Αξίες του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!
      Έχουν καταντήσει αηδία, τους χλευάζουν τους φτύνουν και αυτοί λένε ό,τι..."ψιχαλίζει"!!!

      ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
  42. Ένας α ν ώ ν υ μ ο ς σχολιαστής κατακρίνει τους άλλους σχολιαστές, γιατί γράφουν α ν ω ν ύ μ ω ς !!!!!!!!
    Προφανώς αυτός ψηφίζει κιόλας.

    Κι ύστερα διερωτάσθε γιατί φθάσαμε σ' αυτό το χάλι στο οποίο βρισκόμαστε σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Η αριστερή αλητεία έχει παρυσφρήσει στα σχολεία - τη συνδρομή μυστήριων οργανώσεων - και κάνει εθνοδιαλυτική και εθνοαποδομητική δουλειά.

    Θέλει εθνική αντίσταση, όπως μπορεί ο καθένας. Να ξαναφέρουμε την ελληνορθόδοξη παιδεια στην πατρίδα μας.

    Αντίσταση στους ανθέλληνες αριστερούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αυτή η φαρσοκωμωδία της κωλο-Αριστεράς και των κωλο-συριζοανελομούρηδων πρέπει να σταματήσει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Να ξεσκίσουμε όλους τους Αριστερούς, τους Δεξιούς και όλα τα φιλελεύθερα και λοιπά μνημονιακά αδέσποτα της ΝΤΠ!!!! Να τους πολεμήσουμε μέχρι θανάτου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ωραίοι είστε όλοι! Εδώ και 2 μέρες τρώτε τον χρόνο σας με το να σχολιάζετε τις βλακείες που σας σερβίρουν αντί να αφιερώσετε λιγότερο χρόνο για να μάθετε τα πραγματικά γεγονότα! Αυτά που γράφονται στο παραπάνω άρθρο είναι ψέματα!! Ποτέ δεν έγινε τέτοια γιορτή στο σχολείο! Ντροπή πρώτα απ'όλα στην κωλοφυλλάδα "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" (γιατί μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί με αυτά που ποστάρει), αλλά και σε όλους εσάς πρόβατα που πιστεύετε ΟΤΙ χαζομάρα σας πουν! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 8:13 μ.μ.
      Συμφωνώ μαζί σου. Κι εγώ δεν είμαι πρόβατο. Συμφωνώ απολύτως με τις απόψεις του ''συνταγματικού τόξου'' (= αριστερο-δεξιά).
      Εγώ πιστεύω μόνο στις αλήθειες που λένε οι πολιτικοί του ''συνταγματικού τόξου''.
      Λένε π.χ. ότι θα σκίσουν τα μνημόνια και πράγματι τα σκίζουν.
      Λένε π.χ. ότι δεν θα επιβάλουν άλλα σκληρά μέτρα στους πολίτες και τα επιβάλλουν στο πι και φι.
      Όπως αντιλαμβάνεσαι δεν είμαι πρόβατο, ακολουθώ κατά γράμμα τις πολιτικές τους και δέχομαι ό,τι λένε.
      Χαίρομαι που και συ δεν είσαι πρόβατο.

      Διαγραφή
    2. 8:53 μ.μ.
      Παραπάνω μιλάνε όλοι (ίσως κι εσύ) για ένα γεγονός και το σχολιάζουν χωρίς να είναι αληθινό. Συζητάτε όλοι για μια παράσταση στο δημοτικό σχολείο με θέμα κάτι που δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα...! Εγώ είπα να μην πιστεύουμε ότι διαβάζουμε σε κάθε φυλλάδα ή μπλογκ που βρίσκουμε μπροστά μας, χωρίς να είμαστε σίγουροι για την εγκυρότητα του περιεχομένου τους. Οπότε οι πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός είναι άσχετες και ναι ΔΕΝ είμαι πρόβατο!!
      Σ.Σ

      Διαγραφή
    3. 12:59 π.μ.
      Εσύ μας έπεισες ότι δεν είσαι πρόβατο, διότι εσύ επιλέγεις ποια φυλλάδα ή μπλογκ θα διαβάσεις, δεν διαβάζεις ό,τι βρίσκεις μπροστά σου.
      Μπορείς να μας πεις τώρα ποια είναι τα έγκυρα αυτά μέσα πληροφόρησης, για να ενημερωνόμαστε κι εμείς; Έτσι ώστε να πάψουμε να είμαστε πρόβατα;
      Τι σημαίνει οι πεποιθήσεις του καθενός είναι άσχετες;

      Διαγραφή
    4. 8:18 π.μ.
      Σημαίνει πως ότι πιστεύουμε και ότι ψηφίζουμε εγώ κι εσύ δεν αλλάζει τα γεγονότα. Η γιορτή δεν είχε θέμα τις μπούργκες και τους μουσουλμάνους τελεία και παύλα!... Ήμουν εκεί!!! Αυτό είναι ένα γεγονός που δεν αλλάζει όποιες και αν είναι οι πολιτικές μας πεποιθήσεις. Τώρα το ποια είναι έγκυρα μέσα πληροφόρησης και ποια όχι δεν θα στο πω εγώ. Απλά, καλό είναι να κρίνουμε αυτά που διαβάζουμε και να ψαχνόμαστε λίγο πριν συμφωνήσουμε ή όχι με το περιεχόμενό τους. Θα μου πεις τι ζητάω από άτομα σας και σας που δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε τη μπούργκα από το τσεμπέρι... θα σου πρότεινα λοιπόν, αντί να με ρωτάς για έγκυρα μέσα πληροφόρησης, να διαβάσεις ένα λεξικό να μάθεις τη διαφορά!!!
      Σ.Σ.

      Διαγραφή
    5. 1) άσχετος= αυτός που δεν έχει καμία σχέση με άλλον
      (Δες κανένα λεξικό να ξεστραβωθείς. Άρα η επεξήγησή του ''οι πεποιθήσεις του καθενός είναι άσχετες'' είναι του τύπου ''από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα).

      2) Δεν είπε κανένας σχολιαστής ότι το θέμα της γιορτής ήταν οι μπούργκες. Αυτά τα λες μόνος σου. Ποιος το είπε;

      3) Αν ενημερωνόσουν από έγκυρα μέσα ενημέρωσης δεν θα ντρεπόσουν να τα αναφέρεις. Επιπλέον θα έκανες καλό και σε μας, γιατί θα καταφεύγαμε για ενημέρωση σ' αυτά.

      4) Ποιος σχολιαστής δεν ξέρει να ξεχωρίσει το τσεμπέρι από την μπούργκα; Αυτά μόνος σου τα βγάζεις, μόνος σου τα ακούς.

      5) Το τσεμπέρι το φορούσε κάπου κάπου η γιαγιά μου, το γνωρίζω πολύ καλά. Την μπούργκα πράγματι δεν την γνωρίζω, γιατί οι πρόγονοί μου δεν ήταν μουσουλμάνοι. Γι' αυτό σε κανένα σχόλιό μου δεν μίλησα για μπούργκα. Δεν μπορώ να μιλήσω για κάτι που αγνοώ. Κατάλαβες;;

      Διαγραφή
    6. 5:41 μ.μ.
      1) Ξέρω πολύ καλά τη σημασία της λέξης άσχετος. Μάλλον εσύ δεν διάβασες σωστά αυτά που έγραψα!
      Εγώ δεν είπα ότι οι πεποιθήσεις του καθενός είναι άσχετες γενικά, αλλά ότι οι ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ πεποιθήσεις του καθενός είναι άσχετες (με την σχολική παράσταση πάντα). Αυτό το έγραψα γιατί σχεδόν όλοι οι σχολιαστές αναφέρονται σε κόμματα και παρατάξεις. Μιλούν απαξιωτικά για την παράσταση του δημοτικού σχολείου Χολαργού, η οποία δεν είχε κανένα πολιτικό περιεχόμενο και καμιά σχέση με μπούργκες και ισλαμιστές όπως αναφέρει το άρθρο το οποίο όλοι πιστεύετε. Αντιθέτως, η παράσταση ήταν για τους πρόσφυγες Έλληνες της μικρασιατικής καταστροφής και οι μαντήλες των κοριτσιών ήταν αυτές που φόραγαν οι γιαγιάδες στα χωριά τότε. Τι δουλειά έχουν λοιπόν οι πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός με μια τέτοια παράσταση;

      2) Τι εννοείς ποιος είπε για μπούργκες; Άλλο άρθρο διαβάσαμε; Ο τίτλος και το περιεχόμενο του άρθρου μιλάει για μπούργκες και ισλαμιστές και αυτός που το έγραψε υποστηρίζει ότι η γιορτή είχε στόχο να καλλιεργήσει το έδαφος υποδοχής "προσφυγόπουλων" στον Χολαργό. Σχεδόν όλοι οι σχολιαστές βρίζουν και μιλούν απαξιωτικά γι'αυτήν τη γιορτή. Άρα πιστεύουν αυτά που λέει το άρθρο και συνεπώς δέχονται τον ισχυρισμό του συγγραφέα ότι έντυσαν μαθήτριες με μπούργκες, αλλιώς δεν θα έβριζαν και θα το διέψευδαν όπως έκαναν κάποιοι! Για πες μου εσύ λοιπόν το πρόβλημα όλων σχεδόν των σχολιαστών είναι ή δεν είναι οι μπούργκες και ο δήθεν στόχος των δασκάλων να οδηγήσουν μικρά παιδιά στον ισλαμισμό;

      3) Λες πως ντρέπομαι να πω τι διαβάζω; Χα χα χα εδώ γελάνε! Τα πάντα διαβάζω για να έχω σφαιρική άποψη, απλά έχω μάθει να φιλτράρω αυτά που διαβάζω και να κρίνω τι να πιστέψω και τι όχι. Προφανώς αυτή είναι μια διαδικασία εντελώς άγνωστη σε σένα γι'αυτό σε κάθε σου ανάρτηση ζητάς τη γνώμη μου για το τι να διαβάσεις...

      4)Οι πιο πολλοί προφανώς... με αυτά που γράφουν φαίνεται πως τα έχουν μπλέξει λίγο. Θα επαναλάβω πως η παράσταση ήταν για τους πρόσφυγες Έλληνες της μικρασιατικής καταστροφής και οι μαντήλες των κοριτσιών (ή αλλιώς τσεμπέρια και ΟΧΙ ΜΠΟΥΡΓΚΕΣ) ήταν αυτές που φόραγαν οι γιαγιάδες στα χωριά τότε.

      5) Εσύ από τη μια γράφεις: "Ποιος σχολιαστής δεν ξέρει να ξεχωρίσει το τσεμπέρι από την μπούργκα;" Υποθέτω εννοείς πως όλοι μπορούν ακόμα κι εσύ. Από την άλλη όμως παραδέχεσαι: "Την μπούργκα πράγματι δεν την γνωρίζω, γιατί οι πρόγονοί μου δεν ήταν μουσουλμάνοι." Αποφάσισε ξέρεις τη διαφορά ή όχι; Είδες τη γιορτή ή πιστεύεις ότι διαβάζεις, γιατί εγώ ήμουν εκεί και αυτό που είδα δεν είχε καμία σχέση με μπούργκες και μουσουλμάνους!! Α και για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, ποτέ δεν είπα πως οι πρόγονοί σου ήταν μουσουλμάνοι.
      Σ.Σ.

      Διαγραφή
    7. Μήπως δεν καταλαβαίνεις αυτά που γράφεις ή διαβάζεις;

      1) Δεν γράφεις πουθενά ότι οι ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ πεποιθήσεις του καθενός είναι άσχετες (με την σχολική παράσταση πάντα).
      Το αποδεικνύει η εξήγηση που έδωσες:
      ''Σημαίνει πως ότι πιστεύουμε και ότι ψηφίζουμε εγώ κι εσύ δεν αλλάζει τα γεγονότα''.
      Τα καταλαβαίνεις αυτά που γράφεις;;;;

      2) Ποιος σχολιαστής έγραψε για μπούργκες; Σε προκαλώ να δείξεις ένα σχόλιο.
      Τα καταλαβαίνεις αυτά που διαβάζεις;;;;

      3) Πριν μας έλεγες ότι ενημερώνεσαι από έγκυρα μέσα ενημέρωσης, τώρα μας λες από όλα.
      Τα καταλαβαίνεις αυτά που γράφεις;;;;

      4) Η παράσταση δεν ήταν για τους Έλληνες πρόσφυγες. Σε διαψεύδει η ανακοίνωση των γονέων του σχολείου. Η παράσταση είχε ως θέμα το ''Δεν φοβάμαι!''.
      Τα καταλαβαίνεις αυτά που γράφεις;;;;

      5) Το "Ποιος σχολιαστής δεν ξέρει να ξεχωρίσει το τσεμπέρι από την μπούργκα;" το έγραψα για να μου υποδείξεις ένα σχολιαστή που στο σχόλιό του δεν μπορεί να ξεχωρίσει το τσεμπέρι από την μπούργκα, δεδομένου κανένα τέτοιο σχόλιο δεν υπήρξε.
      Τα καταλαβαίνεις αυτά που διαβάζεις;;;;

      6) Εγώ σου τονίζω στο σχόλιό μου ότι αγνοώ την μπούργκα και γράφω κατά λέξη:
      ''Γι' αυτό σε κανένα σχόλιό μου δεν μίλησα για μπούργκα. Δεν μπορώ να μιλήσω για κάτι που αγνοώ''.
      Τα καταλαβαίνεις αυτά που διαβάζεις;;;;

      7) Είπε κανείς ότι οι πρόγονοί σου ήταν μουσουλμάνοι;
      Τα καταλαβαίνεις αυτά που διαβάζεις;;;;

      Διαγραφή
  47. 8:13 μμ είμαι ένας από τους ανεγκέφαλους.
    Το κεφάλι μου, δεν έχει μυαλό, δηλ, δεν έχει εγκέφαλο, δηλ, είναι άδειο. Το δικό σου κεφάλι δεν είναι άδειο, αλλά δεν έχει ούτε και μυαλό, δηλ, εγκέφαλο. Και εδώ μπαίνει το κρίσιμο ερώτημα...
    Μήπως στο κεφάλι σου έχεις ένα κουνουπίδι και ο καθοδηγητής σου σε κοροϊδεύει, λέγοντάς σου ότι είναι εγκέφαλος;;;
    Ψάχτο...θα δεις ότι έχω δίκιο 8:13 μπεεεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 9:19 μ.μ.
      Αφού παραδέχεσαι ότι δεν έχεις μυαλό και είσαι ανεγκέφαλος (επαναλαμβάνω τα δικά σου λόγια: "8:13 μμ είμαι ένας από τους ανεγκέφαλους."), σίγουρα δεν είσαι σε θέση να κρίνεις τι έχω εγώ μέσα στο κεφάλι μου!! Οπότε μήπως το κουνουπίδι στο οποίο αναφέρεσαι το έχεις εσύ μέσα στο δικό σου κεφάλι και δεν το έχεις καταλάβει ακόμα;;!!! Γιατί μόνο κουνουπίδι μπορεί να έχεις μέσα στο κεφάλι σου αν παρακολούθησες τη γιορτή και δεν καταλάβες το θέμα της! Από την άλλη βέβαια μπορεί να είσαι και στημένος ή απλά να είσαι πρόβατο!!
      μπεεεε!!!!!
      Σ.Σ.

      Διαγραφή
    2. 1:14 π.μ., δεν κατάλαβες ότι το σχόλιό του είχε το στίγμα της ειρωνείας; Μας έχεις τρελάνει με την εμμονή σου για τα πρόβατα. Μας έχεις πείσει ότι εσύ δεν είσαι πρόβατο. Σε ικανοποιεί αυτό;
      Το θέμα είναι αποτυπωμένο στο βίντεο. Δεν το κατάλαβες;

      Διαγραφή
    3. 8:26 π.μ.
      Εσύ τι είσαι; Δικηγόρος του; Ας απαντήσει ο ίδιος. Αλλά σιγά μην απαντήσει... Α και ποιο είναι αυτό το βίντεο για το οποίο μας τα έχετε πρήξει όλοι; Βασικά δεν υπάρχει κανένα βίντεο (μπορείς να το τσεκάρεις και μόνος/νη σου), γιατί προφανώς πέσανε μηνύσεις και τα αφεντικά σου το κατέβασαν... γιατί άραγε;;; Άσε που πρέπει να είσαι εντελώς στόκος για να βγάζεις συμπέρασμα απλά από ένα βίντεο που σου πλασάρουν... Ένα βίντεο μπορεί να δείχνει ένα απόσπασμα από τη γιορτή ή να είναι ακόμα και επεξεργασμένο προκειμένου να σε πείσει γι'αυτά που θέλουν αυτοί που το ανεβάζουν. Φίλε/φίλη δεν χρειάζεται να δω κανένα βίντεο γιατί απλά ήμουν εκεί και κατάλαβα πάρα πολύ καλά τι είδα!!!
      Σ.Σ.

      Διαγραφή
    4. Αφού θέλεις να σου απαντήσω ο ίδιος 3:43μμ, τότε άκου ή διάβασε(αν μπορείς βέβαια να κάνεις ή το ένα ή το άλλο)
      Το κουνουπίδι το τρώω ή με ξυδάκι ωμό, ή βραστό στην σαλάτα μου και, το διατηρώ στο ψυγείο μου, όχι στο κεφάλι μου!!! Και επειδή εσύ "αντιλαμβάνεσαι" τα εντελώς απαραίτητα, δηλαδή αυτά που διεγείρουν μόνο τα ένστικτα επιβίωσης, σταμάτα να εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα και κάνε αυτά που ενστικτωδώς έχεις μάθει, δηλαδή: φάε, αφόδευσε και πήγαινε για ύπνο!!!
      Συνοπτικά: "μαμ κακά και νάνι"!!!
      Σου απάντησα...άντε στο καλό τώρα κουνουπίδι!

      Διαγραφή
  48. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ. ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΝΑ ΦΥΓΗ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ρε ουγκ αντι να γραφετε αηδιες και να βαφτιζετε μπουργκες τα τσεμερια που φοραγαν οι γιαγιαδες μας και να λετε για ισλαμοποιηση ρε ανιστορητοι την παρασταση που αναφερετε στους Ελληνες της μικρασιατικης καταστροφης τι να σας πω μνημονια μεχρι νσ σβησει ο
    ηλιος χρειαζομαστε ουγκ ε ουγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ που ξέρεις το περιεχόμενο της παράστασης, πες μας τι ακριβώς ήθελε να δείξει η παράσταση;

      Μήπως ότι οι Ελληνίδες γυναίκες της Μικράς Ασίας φορούσαν τσεμπέρια και μαντίλες;;;

      Μήπως ότι οι μουσουλμάνοι Τούρκοι συμπαθούσαν τις Ελληνίδες
      που φορούσαν μαντίλες και δεν τις έσφαζαν;

      Μήπως ότι η μικρασιατική καταστροφή δεν ήταν σφαγή, αλλά συνωστισμός;

      Πες μας τι ακριβώς έδειχνε η παράσταση.

      Διαγραφή
    2. Να υποθέσω "προοδευμένος" και "εκσυγχρονισμένος"...;

      Διαγραφή
  50. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Υπάρχει και κάποια αλλη πρόεδρος που είναι αντιφα και αλληλέγγυα και αριστερόφατσα και δεν είναι μονο αυτή,κοροϊδεύουν τους γονείς παντού σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας με προσωπείο αντιεθνικό ή καλύτερα φιλοπολιτισμικό λένε ότι είναι ανένταχτοι αλλά όλες και όλοι είναι στις τάξεις της αριστεράς και του πασοκ και ο σχολικές επιτροπές έχουν γεμισει κυρίως από φασιστριες και φασίστες αριστερούς που μάλιστα εκβιάζουν στα σχολειά μας τους εκπαιδευτικούς ότι αν δεν πανε με τα νερά τους θα τους καταγγέλνουν και θα τους διώχνουν....κρίμα για την ελλάδα μας,πρέπει να να υποψιαζονται όλοι οι γονείς και όχι να δέχονται ότι τους λένε αλλα πρέπει και να αντιδρούν γιατί αν δεν το κάνουν τότε είναι και οι ίδιοι συνυπεύθυνοι,ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πλειονότητα του λαού κοιμάται ύπνον βαθύ. Όταν θα ξυπνήσει θα είναι πολύ αργά, θα χτυπάει το κεφάλι στον τοίχο και θα λέει στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα.

      Διαγραφή
    2. Πολύ σωστά και τα δύο τελευταία σχόλια 9:30μμ & 10:24μμ.
      Εκβιάζουν όσους δασκάλους θέλουν να είναι σωστοί λειτουργοί της εκπαίδευσης. Υπάρχουν και οι αριστερομπούληδες όμως που "συνεργάζονται" μεταξύ τους και τρομοκρατούν.
      Όσο για τον φίλο με το σχόλιο 5:05μμ, που ρε φίλε να γίνει η καταγγελία; Σε αυτούς που τους δίνουν τις εντολές; Στο υπουργείο; Οι μόνοι που μπορούν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους είναι οι ίδιοι οι γονείς και με τις ψήφους τους να αποβάλουν τους σκάρτους!

      Διαγραφή
  52. Η βλακεία μερικών είναι απερίγραπτη. Ειδικά το ελληνικό έθνος που έχει υποφέρει απο τον Ισλαμικό νόμο και την μουσουλμανική βαρβαρότητα θα περίμενα μεγαλύτερη σοβαρότητα και γνώση. Τι να πώ είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Οι αριστεροφασίστες έχουν βαλθεί να ξεκάνουν το ελληνικό στοιχείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΡΙΑΓΙΑΔΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ Φαήλος Κρανιδιώτης. Αυτή είναι η εθνική δεξιά συντηριτική και πατριωτική απάντησή μας.

    www.neadexia.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Αλήτες Γενίτσαροι και Γιουσουφάκια του antifa - CIA βεβηλώνουν Μνημεία και γράφουν αντεθνικά συνθήματα στους τοίχους . Αυτά τα τσογλάνια είναι υπό την προστασία των αριστερών συλλόγων του Χολαργού . Οι χανούμισσες του συριζα έχουν αποθρασυνθεί τελείως γιατί διέλυσαν την χώρα τα ερπετά του παραπετάσματος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ANTIFA ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ . ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ ΠΑΣΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΚΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Τα περισσότερα ANTIFA είναι μιγάδες.Έξω από Χολαργό.Να πάνε στην χώρα τους


    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ήθελα να ξερα, την είδε κανείς αυτή τη γιορτή ώστε να έχει προσωπική άποψη κι όχι άποψη μάζας; εγώ έτυχε να ήμουν εκεί. 4 κοριτσάκια έκαναν τις προσφυγοπούλες μητέρες κι απο πίσω τους σε τεράστια οθόνη υπήρχαν φωτογραφίες με έλληνες πρόσφυγες απο τη Σμύρνη και με λεπτομερείς περιγραφές για το πώς οι ορθόδοξοι εκδιώχθηκαν απο τους Τούρκους. Απο που προκύπτουν όλα τα παραπάνω δεν μπορώ να καταλάβω! Καταλαβαίνω την γενική αγανάκτηση όλων των Ελλήνων με τα αίσχη που βιώνουμε σαν λαός, μα στη συγκεκριμμένη περίπτωση είναι άδικο! επίσης είναι τρομακτικό να βλέπεις πως βγάζουμε συμπεράσματα επειδή κάποιος μας είπε κάτι ή επειδή διαβάσαμε κάτι κι όχι επειδή χρησιμοποιούμε τα δικά μας μάτια κι αυτιά και τη δική μας κρίση. Κατά τον ίδιο τρόπο ψηφίζουμε κι όλας, οπότε ας μην απορούμε για τις κυβερνήσεις μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή