Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΣΤΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΑ ΤΙΓΚΑ! Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Ή ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΑΠΑΧΟ!

Δελτίο Τύπου 84
                                                   17 Σεπτεμβρίου 2015
Ανεπίτρεπτες ύβρεις Στογιάννη κατά Τίγκα
Ο Δήμαρχος αντί να καταδικάσει
δηλώνει ικανοποιημένος.

(Η τοποθέτησή μου στο Δημ.Συμβούλιο)

Κύριε Δήμαρχε ,

Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,

Θα ήθελα να θέσω προ ημερησίας διατάξεως ένα προσωπικό ζήτημα ...

που έχει να κάνει με το θεσμικό μου ρόλο. Συγκεκριμένα αφορά τη σκληρή επίθεση που δέχθηκα από τον επικεφαλής της ΔΑΠΑΧΟ με δύο διαδοχικές ανακοινώσεις του στις 8 και στις 17 Αυγούστου 2015.

Ο διορισμένος και όχι εκλεγμένος από τους εθελοντές επικεφαλής της ΔΑΠΑΧΟ, χωρίς λόγο και χωρίς να προκληθεί εκφράστηκε δημόσια εναντίον μου και εναντίον του συνδυασμού μας με υβριστικούς χαρακτηρισμούς, τους οποίους κοινοποίησε στα τοπικά ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διευκρινίζω, κατ αρχήν, ότι διαχωρίζω απολύτως από τη ΔΑΠΑΧΟ και τους εθελοντές της το "πρόβλημα Στογιάννη", το οποίο δημιουργήθηκε από τη Δημοτική Αρχή και συντηρείται με την ανοχή ή και την συγκατάνευση και επιδοκιμασία της. Ο διορισμένος εθελοντής, στον οποίο έχουν εκχωρηθεί  ή τα έχει αναλάβει με την άτυπη έγκριση των υπεύθυνων, θέματα Πολιτικής Προστασίας, δασοπροστασίας αλλά και η διαχείριση του Τμήματος Περιβάλλοντος του ΔΟΠΑΠ, έχει πλέον αποθρασυνθεί και καταφέρεται εναντίον αιρετών θεσμικών οργάνων.

Η Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση είχε εκδώσει ανακοίνωση, με αφορμή επιθέσεις αδέσποτων σκύλων εναντίον συμπολιτών μας στην περιοχή του Κοιμητηρίου Παπάγου. Δεν υπήρχε οποιοδήποτε επικριτικό σχόλιο κατά της ΔΑΠΑΧΟ ή του επικεφαλής της. Ειδικότερα αναφέραμε:

«Πριν από τρεις ημέρες επικίνδυνοι αδέσποτοι σκύλοι επιτέθηκαν σε συμπολίτη μας που εισέρχονταν στο χώρο του κοιμητηρίου Παπάγου, τον τραυμάτισαν ευτυχώς ελαφρά και του έσκισαν τα ρούχα.

Τον άτυχο συμπολίτη μας προστάτευσαν  από τις δαγκωματιές των σκύλων το προσωπικό της ΔΑΠΑΧΟ, που βρίσκονταν στο Πυροφυλάκειο Παπάγου που έτρεξαν και απομάκρυναν τα σκυλιά.»

          Παράλληλα με την έκφραση σεβασμού και συμπάθειας για τα αδέσποτα ζώα προτρέψαμε το Δήμο να ενεργήσει σύμφωνα με το Ν 4039/12 σε συνεργασία με τα Ζωοφιλικά Σωματεία και τους εθελοντές, αφού η ΔΑΠΑΧΟ φέρεται ότι έχει αναλάβει την επιμέλεια αυτών των αδέσποτων.

 Εδώ κ. Δήμαρχε και Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν θα σταθώ στα 96 επικριτικά σχόλια αναγνωστών, ούτε στα 4 ή 6  καταγεγραμμένα συμβάντα επιθέσεων σκύλων και μάλιστα ένα από τα θύματα, νοσηλεύθηκε 10 ημέρες στο νοσοκομείο ( τα στοιχεία των θυμάτων στη διάθεσή σας ).Έχει αναφερθεί ότι αυτά τα σκυλιά κυκλοφορούν πολλές φορές και μέσα στο Κοιμητήριο λερώνοντας τάφους και φορτίζοντας ψυχολογικά τους επισκέπτες.

Αντί απάντησης από τη Δημοτική Αρχή βγήκε και τοποθετήθηκε δημόσια ο εθελοντής της ΔΑΠΑΧΟ με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τον επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης αλλά και για το σύνολο της, αποκαλώντας τους όπως παρακάτω:

«Όπως λέει ο έγκριτος πυρηνικός υδραυλικός, υπεύθυνος εφαρμοσμένης πολιτικής λαϊκίστικης απεραντολογίας στα τοπικά μας δημοτικά πράγματα, κυρ Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας…..»

«… μπροστά στο θόρυβο γύρω από την πολιτική του ύπαρξη,……….. Τα πάντα όλα, δηλαδή, αρκεί κουρνιαχτός να σηκώνεται».

«……ο μάγιστρος της γηγενούς λαϊκίστικης ρητορικής έβγαλε ανακοίνωση για τα “επικίνδυνα αδέσποτα” που πρέπει να εξαφανιστούν από τον περιβάλλοντα του Πυροφυλακίου χώρο».

« Όποιος είναι τρίχας τελικά, με τρίχες (ακόμα και σκύλων) ασχολείται».

«Αντιπαραβάλλοντας μέχρι εδώ τα πραγματικά γεγονότα, με το περιεχόμενο της ανακοίνωσης Τίγκα, θα έλεγε κανείς ότι πρόκειται απλά για μία ακόμα «υπερβολική» ανακοίνωση άνευ ουσίας του ανδρός, η οποία παρ’ ότι τον χαρακτηρίζει……..» 

«……..που κατόπιν εορτής θα εκδώσει είτε ο κ.Τίγκας, είτε κάποιος άλλος επίδοξος ταγός της κοινωνίας μας…..»

« ………. η πόλις μας προ ενός μόλις έτους, παταγωδώς απέφυγε να εκλέξει τον κ. Τίγκα Δήμαρχό της.»

Τα αχαρακτήριστα και από κάθε άποψη απαράδεκτα και ιδιαίτερα προσβλητικά σχόλια αναρτήθηκαν στον ιστότοπο " Μένουμε Χολαργό " και στον προσωπικό λογαριασμό του επικεφαλής της ΔΑΠΑΧΟ στο facebook.

Ανεξάρτητα από τη δικαστική οδό του θέματος αναρωτιέμαι, μήπως αρμοδιότητες Αντιδημάρχων και Προέδρου Νομικού Προσώπου έχουν εκχωρηθεί στον διορισμένο εθελοντή ο οποίος έχει εκδιώξει εθελοντές και εθελοντές με προσφορά, προκειμένου να εδραιωθεί;

Η στάση της Δημοτικής Αρχής απέναντι σε αυθαίρετες ενέργειες ενός διορισμένου εθελοντή και επιμένουμε στο χαρακτηρισμό επειδή εθελοντισμός είναι η ανιδιοτελής προσφορά και η ευπρέπεια, δεν προδίδει μόνο αδιαφορία ή αδυναμία διαχείρισης προβλημάτων, αλλά υποκρύπτει έλλειμμα δημοκρατίας και εν τέλει απαξίωση του πολίτη.

Ζητάμε από τη Δημοτική Αρχή την ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ των δηλώσεων Στογιάννη. 

        Την ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του, αν όχι την ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ



102 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΕΣ . ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΣΟΥ ? ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΒΑΦΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑΖΕ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ Κε ΤΙΓΚΑ. Εσείς έχετε το ήθος και την ευπρέπεια! Κάποιοι άλλοι όμως, έχουν ''καβαλήσει τριαξονικό καλάμι'' και την έχουν δεί ''σερίφηδες''!
    Θεωρούν δε, ότι επειδή χρησιμοποιούν ''παπαγαλίζοντας'', φράσεις ''κλισε'' από το λεξικό, ''θαμπώνουν το ακροατήριό τους'' (!!) μη αντιλαμβανόμενοι έτσι, ότι αποκαλύπτουν τον υπερφίαλο και παραληρηματικό τους χαρακτήρα!! Το γεγονός ό,τι η Δ. Α. εξακολουθεί να ''στηρίζει πεισματικά'' αυτή την νοσηρή κατάσταση καταδεικνύει και το ''φαινόμενο'' !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι αυτοί στο βουνό είναι μια θλιβερή σταλινική παράγκα που γύφουν τον Λαφαζάνη και θαυμάζουν τον κομμουνιστή Τσαουσέσκο που κρέμασαν οι Ρουμάνοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΡΗΣΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ .
      ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ...ΛΟΓΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΛΟΓΑΣ.
      ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.

      Διαγραφή
  4. Ο Μπόλεκ κάνει και δηλώσεις;;; Ε, θα ''φάω'' τις κοτσίδες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Δήμαρχος μία δήλωση για τα θύματα από τις δαγκωνιές των σκύλων έκανε;;;
    Εξέφρασε την συμπάθειά του έστω, για την ''εμπειρία που υποχρεώθηκαν να ζήσουν'', εξ΄αιτίας της βαρύτατης αμέλειας του ''προστατευόμενού του'';;
    Ρωτάω, γιατί απ' ότι κατάλαβα η έννοια του περιορίστηκε στο να.... ''στηρίζει'' ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και επειδή στηρίζει αδειάζει τον αντιδήμαρχό του που τον έφαγαν τα σκυλιά αλλά δεν τολμάει να μιλήσει.

      Διαγραφή
  6. Ρε αλβανέ 7:04μμ, κοιτα το δικο σου ''μαλλί''......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντεν ειμαι Αλμπανο απο το Αφγκανισταν ειμαι και εχω μαλλι εσυ ομως ντεν εχεις ουτε μαλλι ουτε μυαλο για αυτο ψηφίζεις τον κυριο Κωστα που ειναι βαψομαλλια σαν κι εσενα !!

      Διαγραφή
    2. Καλύτερα να έχω βαμμένο μαλλί...παρά ''βαμμένο μυαλό'' και μάλιστα σε κόκκινο χρώμα,προς ροζουλί. Α και μιας και είσαι και αφγκανό ρε Ισμαήλ δρόμο γρήγορα στην πατρίδα σου,εδώ τέλειωσαν τα χρήματα και τα δίμηνα...! ΜΙΣΘΟΦΟΡΕ!!!!

      Διαγραφή
  7. Ο διορισμένος της ΔΑΠΑΧΟ ,με την ανοχή του τέως (βασικού υπεύθυνου, της όλης κατάστασης ) και του νυν ,αλλά και των προέδρων του νομικού προσώπου που υπάγεται η δασοπροστασία ,τέως και νυν ,ΕΧΕΙ με τις ευλογίες τους υποκαταστήσει τους φορείς και θεσμούς του δήμου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η γλώσσα του σώματος λέει πάντα την αλήθεια.......
    Συμφωνείται κ. δήμαρχε...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΑΠΑΧΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΕΛΕΕΙΝΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ . ΑΥΤΟΣ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΕΡΙΦΗ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΕΧΕΙ ΔΙΩΞΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ήρθε (διορίστηκε ) για δυο μήνες ,δήθεν, αλλά στην ουσία ήταν να "τρουπώσει..." .
    " Τρούπωσα -Τρούπωσα ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο διορισμένος,δουλεύει... ψιλό γαζί ,την δημοτική αρχή ,η οποία "κοιμάται... τον ύπνο... του αφελούς..."!!!
    Ίσως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ,για γυαλιά πρεσβυωπίας και ακουστκά βαρηκοίας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε τον Μπόλεκ, λέει, λέει και τίποτα δεν λέει...! Βομβαρδίζει με ασυναρτησίες (τους αδαείς και αφελείς) και νομίζει ότι έτσι θα τον θεωρήσουν ως ειδήμονα της δασοπροστασίας...στην Καισαριανή γελούν ακόμα, με την ''αμίμητη'' συμπεριφορά του...Είναι το ''ανέκδοτο'' στον Υμηττό !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επιβάλλεται οι δημοτικοί άρχοντες ,να βλέπουν πολύ ποιό μακριά από την "μύτη" τους και ν' ακούνε ,πολύ ποιό μακριά από "κοντινούς ψίθυρους" διορισμένων ._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ "ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙ" ΜΠΟΛΕΚ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ,ΓΙΑΤΙ "ΔΥΟ ΚΟΚΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΤΕΤΣΙ" .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ''καθηγητής'' δασοπυρόσβεσης, D.r Κλαγκενφούχτερ στην ''μελέτη του'', με γενικό τίτλο ''Ντασκαπούτεν Φρίκ'' για την δασοπροστασία, που έχει ''δημοσιευθεί'' στο... παγκοσμίους φήμης f/b του, μας εξηγεί πως και τι μαθήματα, θα πρέπει να ''διδάσκονται'' οι δ.αξιωματικοί στην πυροσβεστική Ακαδημία, πως θα πρέπει να αντιμετωπίζουν τις δασικές πυρκαγιές οι πυροσβέστες, αν και πότε χρειάζονται τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης και άλλα πολλά...γραφικά!! Ρε παιδιά, εκεί στην πυροσβεστική Ακαδημία, δεν έχετε υπ΄ όψιν τα ''συγγράμματα του ...συναδέλφου σας καθηγητού'' dr Κλαγκενφούχτερ ;;;
    Ούτε τις ''υποδείξεις'' του, για να είστε ποιο ''αποτελεσματικοί'' δεν γνωρίζετε;;;
    Και επειδή δεν κάνω πλάκα...και επειδή έχω και αντίγραφο στα χέρια μου...και επειδή είναι και δημοσιευμένο στα sosial, σε λίγες ώρες θα ''πέσει πολύ γέλιο'' . Κρατηθείτε γερά, θα πέσετε από τις καρέκλες...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όσο ποιο ΄ψιλά΄ ανεβαινει η μαϊμου...τοσο ποιο πολυ φαινεται ο...κωλος της ...
    Η γιαγια μου, το ελεγε και ειχε πολύ δικιο ρε γαμωτο...
    Συμφωνεις Μπολεκ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Στην καισαριανη τον εμαθαν τι ''καπνο φουμαρει'' και μας τον 'στειλαν ''δωρο αποκριατικο''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο συνσχολιαστής 10:54μμ είπε ''μεγάλη αλήθεια''!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα έλθουν πολύ σύντομα,μόλις ο Μπόλεκ αντιληφθεί οτι ο Λιάκος χάνει έδαφος.

      Διαγραφή
  20. χικ... χικ... ουπς χικ, ότι και να λέει ο παλιόκοσμος για μένα, εγώ... χικ... χικ...'''στηρίζομαι καλά'''...όπααα!! ίσωνε ...ουπς.... ίσα κι αράξαμεεεεε...χικ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τελικα κ. Τιγκα ειστε ο μονος που ταραζετε τα λιμναζοντα υδατα σ' αυτον τον δημο .
    Δυστυχως ,ομως απ' αυτη την αναταραξη ,αναδυεται μεγαλη δυσοσμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. O ΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΙΓΕΙ..Ο ΔΗΜΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΨΗΛΟ ΓΑΖΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.... Η ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟ ΑΡΧΗΓΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΟ ΟΜΑΔΑ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Στογιαννης...ο ανθροπως που ηρθε για να διαλισει τα παντα.....Κυριε Στογιαννη παρακαλω αδιαστε μασ την γωνια ηστε ενας λαμογιο που σκοπο εχει να χωρισει και οχι να ενωσει. Να διχωρισει τους ανθρωπους και ταυτοχρονα ο ιδιος ζει σαν ζοω. Κανης μασ δεν σας θελει παρακαλω φιγετε απο τον δημο μας μη πω και απο την Αθηνα.διοχνετε εθελοντες με σκοπο να παιξετε τα πολιτικα σας παιχνιδα. Μακαρη να φιγετε μια για παντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτός ο ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ που κάνει τον επικεφαλή στην ΔΑΠΑΧΟ δεν έχει το ΕΘΝΟΣΗΜΟ στη στολή του και είναι το πιο ανσπιθύμητο πρόσωπο στον Χολαργό . Δυστυχώς για κάποιο λόγο ο Δήμαρχος καλύπτει τον κομμουνιστή δήθεν εθελοντή που έχει κάνει τον Υμηττό ΣΥΛΟΓΟ ΑΠΟΡΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ της αριστεράς . Όσοι θέλουν να ενταχθούν στη ΔΑΠΑΧΟ δεν μπορούν γιατί η παρέα / παράγκα του ΣΥΡΙΣΛΑΜ δεν τους αφήνει .Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι ο σημερινός ΘΙΑΣΟΣ του Υμηττού είναι ανεπιθύμητος στην πόλη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΚΩΛ@2@@@ΠΙΔΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ?? ΘΑ ΚΑΕΙ ΟΠΩΣ Ο ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ !! ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΤΟΝ ''ΒΑΠΤΙΖΕΙ'' ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΚΑΙ ΑΜΟΛΑ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΙΛΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ''ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ'' ΟΜΩΣ...''ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ''...!

      Διαγραφή
  25. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΑΡΓΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΔΡΟΜΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΡΟΜΟ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ton Stoyanni efere o Xydis mallon sto plaisio toy sxediasmou tis diadoxis tou.Ton stirizei o Apostolopoulos elpizontas oti tha ginei proedros tou SPAY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αποστολόπουλος και Τράκας εξαρτώνται από τον Στογιάννη επειδή είναι και οι δυο άσχετοι στα θέματα περιβάλλοντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κρίμα για το Δήμαρχο.Αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων αλλά αυτό είναι σε βάρος του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΊΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΙΓΚΑ.Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που θα ψηφίσουν το ΣΥΡΙΣΛΑΜ του ΓΚΙΑΟΥΡΗ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ Τσίπρα Πασά . Ο Λαφαζάν Ογλού ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ είναι ο Νο2 Απατεώνας Τσίπρας της αριστεράς της ΜΑΣΑΣ . Και ο σύντροφος Κουτσούμπας με ΡΟΛΕΞ κάνει φιγούρα στους ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. O Stogiannhs tha eprepe na ntrepete gia ayto pou einai ena lamogio.arxipseyths...distixos h agogh mou den mou epitrepei na ekfrastw poio akozma kathoti kurie stogiannh...opws anaferoun kialoi sxoliastes hste anepithimitos kai sthn dapaxo kai ayto fenete apo ton kozmo pou arxizei kai lipaye gia thn katamtia ths omadas tous.den anikete se tetio meros..exontas mia oikona gia to ti hste parakalw vgite apo ton pseytiko kozmo pou zite sto fb ksi deite oti hste anoikanos na paragete ergo se tetia omada...tha hthela pragmatika na diavasete ayto to sxoleio h na sas to diavasoun kalhtera oi anthropoi pou nomizete oti sas ektimoun peagmatika.telos thelw na prosthesw oti to magazaki dapaxo prepei na klisei kai prwtos apolous ezeis..pisteuw axizei mia megalh signomh apo esas gia to athlio sovarofanh egw sas.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΔΑΠΑΧΟ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ -ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΖΗΚΑ.ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΕΣ ,(ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ )ΤΩΡΑ; ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ .ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΟΙΕ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Οι αγνοι εθελοντες, μας "ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ" !!!
    Τωρα επικρατει η "λαμογια", του πρωτου διδαξαντος !!!
    Ζητω ,τα ζητα... ,ζητωωω, ζητααααααααααααα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΠΑΥ. ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΥΠΟΛΕΙΨΗ. ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ .ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΟΥΦΑΔΟΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού είπαμε ότι είναι το ανέκδοτο του Υμηττού, πως να μην είναι,αφού κάθε φορά που έχουμε εκλογές,περιφέρεται από εδώ και από εκεί και ''τάζει'' στους υποψηφίους 1000 ες(!!!) ψήφους..! Τις έχει στο τσεπάκι του...λέει !!
      ερώτηση: τόσο μεγάλη τσέπη έχει ;;;

      Διαγραφή
  36. Stous tiflous epikrati o monoflamos .
    oti ke av lete oli sas ive xameva logia .ta skilia tha dagkovouv ke o stokos tha kavi oti theli. exi kove tov dimarxo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Όταν ''σπάσει το απόστημα boleck'' θα υπάρξουν λιποθυμίες από την δυσοσμία!!
    Ασε που ''κάποιοι'' στο δημαρχείο θα ''προσποιούνται'' τούς ... ΄΄πεφτοσυννεφάκηδες΄΄...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Τι γίνεται "παιδάκια" ,κατά Περικλέους μεριά;
    Φοβάστε ,την "οργή" του διορισμένου σας ;
    Αν τολμάτε "κουνηθείτε" και θα "δείτε" !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Vaggelh ti ginete? den se theloyn poia? ante sto kalo mazepseta kai fige...xixixiii...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Η φωτογραφία είναι από το πεδίο εκπαίδευσης της ΕΜΑΚ για σεισμούς.
    Το πεδίο είναι γεμάτο με επικίνδυνα συντρίμμια-χαλάσματα!
    Ο κύριος πηγαίνει εκεί, με ''πολίτες-εθελοντές'' και τους ''εκπαιδεύει'' χωρίς να διαθέτει την ανάλογη άδεια(;) από την αρμόδια υπηρεσία του Π.Σ. για χρήση του χώρου!
    Τους εκπαιδεύει στον χειρισμό εργαλείων κοπής μετάλλων (όπως σαφώς διακρίνετε στη φωτό, ο τροχός κοπής) και σε άλλα εργαλεία, βάρους πολλών κιλών, όπως κομπρεσέρ, που απαιτούν ειδικές γνώσεις και ειδική εκπαίδευση από πιστοποιημένους εκπαιδευτές!!(τα εργαλεία αυτού του είδους είναι επικίνδυνα όταν τα χειρίζονται ακατάλληλα χέρια)
    Πραγματοποιεί την ''εκπαίδευση'' χωρίς την παρουσία ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ, για άμεση διακομιδή (αν παραστεί ανάγκη) και χωρίς την παρουσία διασωστών!!
    Άνθρωποι ''σέρνονται εντός των χαλασμάτων'' για πολλά μέτρα, ανάμεσα στην άνω και κάτω ΄τσιμεντένια πλάκα΄ ύψους μόλις 40 πόντων, με ''εχέγγυο'' την ''προφορική διαβεβαίωση'' του καθ΄ ενός ό,τι δεν πάσχει από κλειστοφοβία, ή κάτι άλλο...!
    Στην περίπτωση ατυχήματος πως θα απεγκλωβιστεί ο πολίτης...; Θα πρέπει να κληθεί η ΕΜΑΚ, για να επιληφθεί του συμβάντος...;; Εξυπακούεται (!) αλλά, με τα ΄΄γνωστά επακόλουθα...!!΄΄
    Θα μπορούσα να αναφέρω περαιτέρω και άλλα...''φαιδρά'' που συμβαίνουν σε αυτές τις ''εκπαιδεύσεις''...αλλά θα προτιμήσω να κάνω κάτι πιο εποικοδομητικό και να ρωτήσω τον δήμαρχο: ΠΟΣΟ ΗΣΥΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΤΑΝ... ''ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ;;;''
    Eπίσης θέτω ερωτήματα και στον ''υπεύθυνο'' αυτών των ''δράσεων'':
    1) υπάρχει η -σχετική με την εκπαίδευση σεισμών- άδεια, για χρήση του πεδίου και εκπαίδευση, από την αρμόδια υπηρεσία του Π.Σ, προς το ατομό σας;
    2) υπάρχει ασθενοφόρο και διασώστες, καθ΄ όλη την χρονική διάρκεια της ''εκπαίδευσης;''
    3) πιστοποιήστε από κάποια Αρχή για να υλοποιείτε εκπαιδεύσεις που ''ενέχουν το στοιχείο της ακραίας επικινδυνότητας;''
    4) έχετε εν΄ τέλει, τις γνώσεις που απαιτούνται για την πραγματοποίηση τέτοιον εγχειρημάτων, μπορείτε να μας διαβεβαιώσετε κύριε ;;;
    Kαι μία απαραίτητη σημείωση, ο υπογράφων ως ανώνυμος, έχω συμμετάσχει σε ανάλογη ''εκπαίδευση'' γνωρίζοντας για όλα αυτά και ο σκοπός μου είναι να στείλω ''μήνυμα'' προς πάσαν κατεύθυνση, πριν είναι...αργά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. « Κλειστοφοβία » ,έχεις εσύ , ρε « φίλε » και αφήνεις την πόρτα της τουαλέτας ανοιχτή ,όταν κατ...ας και χ....ς ;;;

      Διαγραφή
    2. Είναι στενός ο χώρος !!!
      Δεν έχω κλειστοφοβία !!!
      Εγώ είμαι εκπαιδευτής ,και δεν « μασάω » σε κάτι τέτοια!!!
      Απλώς ...« φοβάμαι », μην « σφηνώσω » εκεί μέσα και χρειαστεί να « επιχειρήσουν... » ,για τον απεγκλωβισμό μου .
      Δεν θέλω να «ταλαιπωρήσω » τα παιδιά !!!
      Σας έλυσα την απορία ,ρε «άσχετοι » ;;;

      Διαγραφή
    3. Με τις « αέρος-αέρος »,τι γίνεται ;
      « Άμεση εγκατάλειψη » ,του περιβάλλοντος χώρου ,από παν έμβιο όν !!!

      Διαγραφή
  41. Τελικά για να ικανοποιήσει το αρρωστημένο εγώ του, εμπλέκει αθώους ανθρώπους σε κάτι πολύ σοβαρό, χωρίς να έχουν ούτε οι ίδιοι συναίσθηση σε τι ακριβώς έχουν εμπλακεί !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Υπάρχει ''υπόβαθρο'' σε όλο αυτό το πρόβλημα, δεν είναι μόνο τα σκυλιά και η ανευθυνότητα που επιδεικνύει ο συγκεκριμένος, γι΄ αυτό το σοβαρό κατά τα άλλα θέμα...!Πέραν και της ανάγωγης συμπεριφοράς του, προς τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δ,σ. Κου Τίγκα !! Ασυζήτητή και αυτό !!
    Εδώ φαίνεται ό,τι έχει επιδείξει κατ΄ εξακολούθηση ΑΝΕΥΘΥΝΗ & ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ και σε θέματα εκπαιδεύσεων, για να μην χαρακτηρίσω βαρύτερα την συμπεριφορά του...!
    Δύο πράγματα μπορεί να συμβούν πλέον, ή η Δ.Α, θα εξακολουθεί να ''στηρίζει πεισματικά'' ανεχόμενη την λάθος επιλογή της προηγούμενης διοίκησης, με αποτέλεσμα να εκτραχυνθεί περαιτέρω η ''διαγωγή του κυρίου αυτού'', αφού θα εκληφθεί ως ''επιβράβευση (!!!)'' ή, πράγμα απίθανο προς το παρών, ο ίδιος αν έχει φιλότιμο, να Παραιτηθεί από την θέση που τον ''διορίσαν'' και που ποτέ δεν του ''ανήκε'' στο τέλος της αντιπυρικής !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. κ. Στογιάννη , είμαι γιατρός και μένω στου Παπάγου και προσωπικά δεν σας γνωρίζω .
    Καταλαβαίνω , όμως ότι ασχολείστε με την προστασία του Υμηττού στον Παπάγο και στο Χολαργό.
    Διαβάζω πολύ προσεκτικά τα πιο πάνω σχόλια. Από τη στιγμή που όλοι είναι εναντίον σου η παραμονή σου μόνο κακό κάνει. Γιατί όποιος είναι στην θέση σου πρέπει να είναι αποδεκτός από όλους.
    ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ σου πριν σε ΔΙΩΞΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Με κίνητρο ,τον σχολιασμό 7:47 μ.μ., (του ανωνύμου ,ο οποίος έχει συμμετάσχει σε ανάλογη "εκπαίδευση" ,άρα είναι εθελοντής ), θα ήθελα ν' αναφερθώ στην πρόσφατη ανάρτηση της ΔΑΠΑΧΟ ,με θέμα την διάσωση ,μικρού γατιού από υπόνομο.
    Σύμφωνα με την ανάρτηση ,( τις φωτογραφίες , το video ,αλλά και ως υπογράφων την ανακοίνωση ), ο κύριος αυτός ,έδωσε εντολή, ή επέτρεψε ,σ' έναν εθελοντή να εισέλθει σε υπόνομο ,για τον απεγκλωβισμό ,ενός τετράποδου φίλου μας, ενός γατιού.
    Να σωθεί ,το γατάκι !
    Συμφωνώ !!! Όχι όμως αυτό να χρησιμοποιηθεί για προβολή και μόνο της ΔΑΠΑΧΟ .
    Σας υποβάλω ,το εύλογο ερώτημα .
    Εάν κάτι δεν "πήγαινε" καλά ,τότε τι θα γίνονταν ;
    Θα κινδύνευε ,ένας άνθρωπος ;
    Απ' ότι, έχετε αναρτήση ,ο εθελοντής εισχώρησε στον υπόνομο ,χωρίς κράνος ,χωρίς αντιασφυξιογόνα μάσκα ,χωρίς γάντια ,χωρίς χιτώνιο .Δηλαδή ,εντελώς ακάλυπτος ,σε ότι ήθελε προκύψει .
    Ας σημειωθεί ,ότι οι καθ' ύλην αρμόδιοι ,ΕΜΑΚ, Π.Υ., ΕΥΔΑΠ, δεν επεχείρησαν και απεχώρησαν .
    Ανέλαβε ,ένας εθελοντής ,την διάσωση ,με τι προυποθέσεις ασφάλειας ,του ιδίου;
    Εάν εγκλωβίζονταν ;
    Θα έπρεπε να έρθει η ΕΜΑΚ ,για τον απεγκλωβισμό του!!!
    Να πραγματοποιήσει διάνοιξη του οδοστρώματος και λοιπές εργασίες .
    Πόσο χρόνο, θα διαρκούσαν ,όλα αυτά;
    Μήπως αυτό το χρονικό διάστημα απέβαινε επιζημίο ,για τον εθελοντή;;;
    "Καλή" η προβολή ,αλλά ΚΑΛΥΤΕΡΗ και ΠΑΝΩ απ' όλα η ασφάλεια προσωπικού και...
    Αυτά διδάσκονται στα μαθήματα "Βασικής Εκπαίδευσης Εθελοντών" .
    Αυτά και πρέπει να τηρούνται !!!
    "Δεν θέλουμε ήρωες" !!!
    Θέλουμε ,εθελοντές ,κύριε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kalispera ! Filaraki autos pou to ekane epaize stous 300!!! Des teleytaia skhnh!!!eythxos pou den eixe akontio na les!!! Tha klegame to gataki......!!!!

      Διαγραφή
  45. Την παραπάνω ανάρτηση ,όπως και αυτή ,της 19 Σεπτεμβρίου 7:47 μ.μ.,θα πρέπει να τις λάβει σοβαρά υπ' όψιν του ο κ. Δήμαρχος ,γιατί πάνω από το εγώ και την προβολή (κάποιου) ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. τελικά θα μας πείς σε τι είσαι ''καλός'' κ στο γιάνη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο να βγάζει καλές φωτογραφίες, α όλα και όλα, για αυτό δεν δέχομαι κουβέντα, μιλημένα - ξηγημένα...εντάξ

      Διαγραφή
    2. Ούτε και στις ''φωτογραφίες είναι καλός''. Στην πάνω φωτό, ο ένας που κρατά τον δίσκο και προσπαθεί να τον βάλει σε λειτουργία, δεν φοράει κράνος, προστατευτικά γυαλιά και γάντια, δλδ τα απαραίτητα για την ασφάλειά του...και καλά μέχρι εδώ, ο άλλος, αυτός με τα κόκκινα και την πορτοκαλί ''καπαρντίνα''... γιατί και αυτός δεν φοράει κράνος, γθαλιά προστασίας και γάντια, ενώ βρίσκεται σε ''απόσταση αναπνοής'' από τον χειριστή και το μηχάνημα; Aυτός δεν ''κινδυνεύει'' εξίσου με τον χειριστή;; Και ο ''εκπαιδευτής'' που ''έχασκε'' και δεν παρακολουθούσε;; Γι΄ αθτό σου λέω...ούτε φωτογραφία στημένη δεν μπορεί να τραβήξει σωστά...γενικώς δεν ... τίποτα... άστο καλύτερα !!!

      Διαγραφή
    3. Ρε φίλε 3:08π.μ... Αυτός με την ''πορτοκαλί καπαρντίνα'' είναι ο ...''εκπαιδευτής''...! Δεν τον ξέρεις ??

      Διαγραφή
    4. Φίλε 3:19 π.μ σοβαρά μιλάς ;;;Αυτός είναι ο εκπαιδευτής;;;
      Aμάν αμάν αμάν !!!

      Διαγραφή
    5. Ναι ρε φίλε, αν αυτός που εκπαιδεύει,δεν δίνει πρώτος το καλό παράδειγμα...αν ξέρει βέβαια να το δώσει, γιατί για άσχετο τον ''κόβω''...''φωνάζει η φωτογραφία''... βλέπεις !!

      Διαγραφή
    6. Καλά λές, άστο καλύτερα...άστο !! Πάμε παρακάτω,γιατί έχει και άλλα σχόλια...!

      Διαγραφή
  47. Ρε σύ, σε ΄΄τσακίζουν΄΄ με τα ΄΄ίδια σου τα όπλα΄΄; Δηλαδή την ''προπαγάνδα'' τύπου θολοαριστεράς...μόνο που όλοι αυτοί έχουν δίκιο...''ρε φίλε'' και αυτό πονάει και τσούζειιιιιι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. "Το έξυπνο πουλί ,από την μύτη πιάνετε".
    Και εσύ είσαι "έξυπνος"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Τι κάνει ο άνθρωπος ,για την προβολή !!!
    Θέτει σε κίνδυνο και ανθρώπινες ζωές;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Βρε τον "επιστήμονα" !!!
    Θα μας κάνει να ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε!!!
    Και μα την αλήθεια ,ξέρουμε ποιό πολλά -σωστά ,από αυτόν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Α !!! Σας παρακαλώ ,μην τον προσβάλεται !!!
    Αυτός είναι "αλάνθαστος"!!!
    " Νύχτα" να είναι ,"μέρα"λέει !!!
    Και οι άλλοι πιστεύουν ότι είναι "μέρα" ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. kάνουν ότι τον πιστεύουν, τι χαζοί είναι, να τους κολλήσει καμμιά ρετσινιά ότι είναι ``χρυσαύγουλα΄΄ πετάει ο όνος ; pet aei- pet aei !!
      Όχι ψάχνεις για κορόϊδα ρε φιλαράκο, εμείς εφαρμόζουμε το ρητό, ''ασ' τον τrelo, στην τrela του''...!

      Διαγραφή
  52. Σιγά μην ξέρεις περισσότερα από τον Dr. ΚΛΑΓΚΕΝ ΦΟΥΧΤΕΡ...αυτός συνέγραψε την ''μελέτη'' για τις δασικές πυρκαγιές με τίτλο ΄΄Ντας καπούτεν φρίκ΄΄ Και καταξιώθηκε στον ''κύκλο'' του !! Αντε από εδώ...μικροί-μεγάλοι στο ίδιο καφενείο..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Όχι καφενείο... ''κηφηνείο'', αυτό που πάνε οι ''κηφηνόβιοι'', να ξέρουμε και τι λέμε, ακριβώς !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Κύριε Δήμαρχε !
    Προσφάτως ,μετακόμισα στον Παπάγο και σαν ενεργός κάτοικος ,αυτού του δήμου ,παρακολουθώ τις αναρτήσεις του τοπικού ηλεκτρονικού τύπου.
    Ιδιαίτερο ενδιαφέρον , μου προκάλεσε η ανάρτηση ( Δελτίο Τύπου 84 ) του κ. Τίγκα ,με θέμα « Ανεπίτρεπτες ύβρεις Στογιάννη κατά Τίγκα » .
    Κύριε Δήμαρχε ,δεν έχω την τιμή ,να γνωρίζω ούτε τον κ. Τίγκα ,ούτε τον κ. Στογιάννη . Έτσι πιστεύω ,ότι είμαι αμερολήπτως παρατηρητής ,του ανηρτημένου θέματος. Παρακολουθώντας τα σχόλια ,( κάποια εκ των οποίων σκωπτικά, όχι υβριστικά ,δίνοντας το στίγμα ,του υψηλού επιπέδου ήθους ,των σχολιαστών ) , ομολογώ ότι έχω θορυβηθεί ιδιαιτέρως ,με τα αναφερόμενα « σ’ εκπαιδεύσεις σ’ ερείπια και σε απεγκλωβισμό γατιού από υπόνομο » .
    Ορθώς οι σχολιαστές αναφέρουν την επικινδυνότητα των εγχειρημάτων και αναρωτούμαι με ποία αρμοδιότητα , « δίδει εντολές » ο συγκεκριμένος κύριος ,σ’ εθελοντές ,για εγχειρήματα τα οποία ελλοχεύουν κινδύνους ,για την σωματική ακεραιότητα των συμμετεχόντων στα εγχειρήματα εθελοντών.
    Εάν ,το απεύχομαι ,συμβεί κάποιο ατύχημα, ποιός θ’ αναλάβει την ευθύνη;
    Ο συγκεκριμένος κύριος;
    Απ’ ότι αντελήφθην κ .Δήμαρχε ,κάποιοι εκ των σχολιαστών είναι και εθελοντές .
    Άρα και αυτοί είναι θορυβημένοι !
    Μήπως, πρέπει, όλοι ανεξαιρέτως να είμαστε θορυβημένοι ,για να μην βρεθούμε προ απροόπτων ;
    Και όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας «να μην τρέχουμε μετά ,να μαζέψουμε τ’ αμάζευτα».
    Με εκτίμηση
    Κάτοικος Παπάγου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λές τώρα, του αρέσει να δίνει εντολές, μέσα από αυτές τις ''διαταγές πραγματώνεται η ύπαρξή του'' στον πλανήτη γή.....και όταν δεν κάνει ''πρακτική'', αρέσκεται να απεραντολογεί και να λέει παραμύθια για τον εαυτό του...και τον ''μύθο που τον περιβάλει''...

      Διαγραφή
  55. Tι έγινε Boleck, κλυδωνίζεται το ''τσαντήρι''...έπεσε διχόνοια ; (αναμεταξύ σας)
    Ekτός και αν είσαι υπνοβάτης και γράφεις εσύ τα σχόλια...εν αγνοί α σου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ενδιαφέρομαι για το βιβλίο-μελέτη ''Das capouten frick" του ''διασήμου καθηγητού'' Dr. Klagen Fucter...που μπορώ να το αναζητήσω, γιατί τα αντίτυπα από το δημαρχείο... εξαντλήθηκαν !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Τρείς ''ηλίθιους'' έχω ''γνωρίσει'' στη ζωή μου... τον Boleck... τον Klagen Fucter και τον ...καθηγητή Muller !!!
    ( παραφρασμένη ατάκα του Λ. Κωνσταντάρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. VAGGELH FIGE TWRA APO THN DAPAXO ME TO KAIFALH PSILA PRIN SE DIOXOUME EMEIS ME TA VRAKIA KATEVAZMENA ATAKA DIKIA SOU....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Τι, λέει τέτοιες φράσεις ? ατάκες και καλά ο μαγκάκος κι΄έτσι ? κατεβασμένα βρακιά λέει, μάλιστα...τότε να του θυμίσω μήπως, που Χέστηκε απάνω του ,κυριολεκτικά όχι μεταφορικά, όταν πήγαινε σε περιστατικό (της πλάκας ήταν, και είχε πάει 30 λεπτά νωρίτερα η πυροσβεστική και είχε σβήσει τη φωτιά πίσω από το κτιριο του δοπα μια ζωη τελευταίος...για τη φωτογραφία) και γελούσαν μαζί του μέχρι και οι και οι παρόντες γιατί βρώμαγε, τι λέω μόνο βρώμα, απαπαπα... και μονολογούσε '''τι επαθα από το άνχος μου στο πρώτο συμβάν μου''' 2013 η χρονιά ...θυμάσαι που μιάς και είσαι μαγκάκος γιατι είμουν εκεί πιο νωρίς από εσένα... ρε το χέστη...θα μας βγεί και 'μ΄γκας' του κ΄λου βέβαια...μη μιλάς έχω και άλλα και για 14 και 15

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nai file mou distixos leei kai teties malakies..... "atakes".kai pou ta leei??se ethelonte... pou oute tseponoun oute klevoun ton dumo opws aytos......alla xexnaei oti kai emeis wria exoume kai anextikame pola apo ayton ton antropo kai an den to katalavei noris na xekoumpistei apo ton ymito tha ton dioxoume emeis kai oxi mono vrakia katevazmena tha exei kai moutra epishs.....

      Διαγραφή
  60. Δεν σε ξεχάσαμε, μην νομίζεις ότι την γλύτωσες, για λίγες ώρες μονάχα, είναι βράδυ εκλογών και οι περισσότεροι παρακολουθούμε τα αποτελέσματα. Κάνε κι' εσύ ένα διάλλειμα από το pc, τόσες μέρες έχεις ΄΄ξεροσταλιάσει΄΄ ...σε λυπάμαι ρε ΄΄παράξενο αγόρι΄΄!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Και άλλη ,δική του ατάκα!!
    "Τα στερνά τιμούν τα πρώτα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Τι λες ρε φίλε ,10:57μ.μ., έχουν γίνει τέτοια απίθανα;
    Τι, "εκπαιδευτής" και "κουραφέξαλα" είναι ,αν σε απλό περιστατικό "την παθαίνει..."!!!
    Δεν ξέρει ότι, το άγχος και ο πανικός ,είναι οι χειρότεροι σύμβουλοι και δεν επιτρέπονται ,σε συμβάν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Γεια σας ,και πάλι ,φίλοι συνσχολιαστές !!!
    Θα μου επιτρέψετε να επανέλθω στο θέμα «με το γατάκι στον υπόνομο» .
    Θέτω το ερώτημα ,προς κάθε κατεύθυνση !
    Τον «κ. διορισμένο», τους φορείς του δήμου .
    Εάν ,ένα παιδάκι ,( που έχει «δει» το video με τον εθελοντή να μπαίνει στο υπόνομο ), του «πέσει» το μπαλάκι του ,ή το γατάκι του ,( στον υπόνομο ),τι θα γίνει ,εάν επιχειρήσει και αυτό να κάνει το ίδιο;
    Άγνωστο... !!!
    Και γιατί να μην το κάνει, αφού το «έκανε» ένας μεγάλος ...;
    Το παιδί δεν καταλαβαίνει την επικινδυνότητα ,ούτε τα υπόλοιπα...
    Οι ευθύνες θα βαραίνουν αυτούς, που με τόση ανευθυνότητα , για προβολή και μόνο πραγματοποίησαν το εγχείρημα και το δημοσίευσαν ...
    Εύχομαι ...ποτέ να μην συμβεί ,γιατί τότε όλα ...,θα είναι εκ του περισσού !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημερα σας..να τονισω οτι υποχρεονει με τον τροπο τπυ εθελοντες να κανουν αναρτισεις αυτα τα video στα profile τους στο fb....

      Διαγραφή
    2. VAGGELH TI GINETE TELEIOSE DEN PERNAEI H GAMATOSINH SOU??THA MOU PEIS PWS NA PERASEI ME TA ROUXA SOU NA EINAI KOLIMENA STO DERMA SOU KAI THN MPIXLA APO THN SKONI......PIGENE KANE KANA MOANIO VROMIARH KAI ELA META NA MAS TO PAIXEIS KAPOIOS..OPWS ANEFEREI KAI PPIO PANW AGNOSTOS ME VRAKIA KATEVAZMENA THA SE DIOXOUME...

      Διαγραφή
    3. ``Περισσού΄΄ εννοείς τα γραφεία του ΚΚK* στον Περισσό;;;;

      Διαγραφή
  64. Ορίστε..., κανονίστηκε !! Με τόση βροχή, δεν μπορεί, θα ''πλύθηκε'' και θα έφυγε και η ''μπίχλα''
    Το καλό με τις έντονες νεροποντές είναι ότι πλένονται και τα ρούχα μαζί...!
    Δύο σ΄ένα δηλαδή, κάνεις και οικονομία..!
    Για όλους έχει ο θεός των θολοκουκουρούκων !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. «Τον «αράπη...» και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς».
      Ο θεός «χάλασε» το νερό του για να τον πλύνει , αλλά αυτός πάλι σε αντλήσεις και φρεάτια με σκ...τα πήγε .
      Κρίμα... ,πήγε χαμένο τόσο νερό ,ρε "φίλε" .









      Διαγραφή
    2. Του αρέσει η «μπίχλα» .Είναι το «φετίχ» του!!!

      Διαγραφή
  65. Ψυχρούλα έπιασε...καιρός για κανένα ''τσιπουράκι'', έτσι για το βραδάκι... άντε και όσο θα τα πίνουμε, θα σας ''εξηγώ'' την ``θεωρία΄΄ μου, για την μέθοδο δασοπροστασίας... ''Das capouten frik'', όσο ποιο πολύ ζαλιστούμε, τόσο θα ... ''θεοποιούμαι'' !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Κε Τίγκα, αν κατάλαβα καλά, (και μάλλον έχω ''καταλάβει'') ενημερώσατε τον δήμαρχο και το δημοτ. συμβούλιο, για όλα αυτά που έχουν συμβεί και δεν έδωσε σημασία για τις καταγγελίες σας ;; Εντάξει, επειδή έχω ''κατανόηση''...το δέχομαι !
    Αυτό όμως που δεν δέχομαι με τίποτα, είναι ότι ενημερώθηκε για γυναίκα που δέχθηκε τις δαγκωνιές στο σώμα της,πήγε στο νοσοκομείο...δέκα ημέρες... και ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ να μάθει τα στοιχεία της, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ να ζητήσει μια ''συγγνώμη'' ρε αδελφέ...(;;;) Ωραίο δήμαρχο έχουμε !!! Κάτι ''τέτοιους'' στο χωριό μου τους λέμε... ''γ---------α''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Μπορεί να μην ενδιαφέρεται για τους κατοίκους του δήμου του... ''ενδιαφέρεται'' όμως για τους κατοίκους του... Γκύζι !! Ξέρει αυτός, δήμαρχος είναι...ξέρει ποιους ''στηρίζει....!''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ''Πελάαατες μουουου''...! σχετ. σχόλιο για τους ψηφοφόρους...
    (ατάκα Θ. Βέγγου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ευαίσθητοοοοοοοοοοοοοοςς !!!
    αιευσθητοοοοοοοοοοοοοοςς !!!
    εευσθητοοοοοοοοοοοοοο ςς !!!
    Διάλεξε ορθογραφία...το ίδιο αναίσθητος θα είναι και ο ένας και ο άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Twra tha dite ti tha ginei pou vgike kai h anel epanw mazi me ton filo tou ton alon ton psilo apo tous anel...pou to paizoun kai ethelontes....ftousas xeftiles katharmata vromiarides...exw apo ton dhmo mas mhn sas thn anapsoume.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Είσαι ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ 8:09μμ και δεν χωράς εδώ μέσα. Εδώ κάνουμε εποικοδομιτική κριτική σε σοβαρά πράγματα και αν δεν έχεις να προσθέσεις κάτι άλλο, έστω και χιουμοριστικό, να μη ξαναγράψεις τίποτα... οι μαλ@ κeς δεν χωρούν πουθενά !!
    Ισως είσαι και από αυτούς, προβοκάτορα...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Asemas kouklitsa mou..mipws eise kai esu ena apo ta skilakia tou apo panw???

      Διαγραφή
    2. To eipes kai monos sou oi malakes den xorane edw mesa ante ton poulo kai esu kai o vromiarhs o stogiannhs kai ola ta skulakia tou-pipoakolouthous tou..kai mazi na parei kai olous esas ppu katastrefete ton ymito pou den dinete dekara gia na minei prasinos..oti kanane to kanane oi ethelontes me tis prospathies tous..kai oxi o stogiannhs pou oyte to vasiko protokolo asfaleias den tirei....eipame vrakia katevazmena tha figei o vaggelhs....

      Διαγραφή
  72. Kalispera se olous!! Tha hthela na sas enhmeroso, esas pou grafete ola auta , sta opoia Kai sta perisotera exete dikio dystixos, oloi h politikh arxh tou dimou mas , eixe enhmerothei kai apo emena prosopika!! Kai o kyrios trakas,Kai o prwhn dimarxos ksidis,Kai o tsouros,Kai oloi aytoi pou eprepe na kseroun!! Gia to sygkekrimeno atomo ! Ara to gnorizan to thema kala ! Afou loipon den me akousan tote.......!egw tha tous dosw mia eykairia akoma, logo tou oti tous gnorizw prwsopika!!! Katanow vevea to gegonos, oti o stogianhs exei perasei polla ston zoi tou.......kai an mexri tora den ekana kati,einai GIA to gegonos oti prospathei na epiviwsei, na plhrwsei to enikio tou , to fagito tou , san enan apo emas!!tha eprepe na sevete omws ton dimarxo kai tous anthropous tou dimou mas! Gia mena einai ntroph ayta pou eipes ston tigka!! O kyrios tigkas gia na ksereis apla , douleyei xronia Kai exei ena timio onoma ston papago!kai den asxolite me mizes......apo MKO gia na pernei epidotiseis.........me edra to spiti tou!! Opws kapoioi alloi me theseis ston dimo mas!! Gia na mhn vgalw Kai polla alla sthn fora......., Kai xasoun ton upno tous akoma Kai se megales theseis......, Kane to kathikon sou stogianh Kai paretisou syntoma........ektos Kai an thes na pareis Kai alous ston lemo sou! Kai trexoume gia ekloges pali......!!!!! H epilogh einai kathara dikh sou!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Μάλλον ξέρει κάποια πράγματα που ''τσουρουφλάνε'' ο φίλος 5:47μ.μ, μόνο που θα τον παρακαλέσω να γράφει με ελλην, χαρακτήρες και όχι greekls, γιατί τα μεγάλα σχόλια είναι κουραστικά. Ισχύει και για τους άλλους φυσικά, που ακολουθούν τον ίδιο τρόπο γραφής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ρε ποιόν μου θυμίζει...ποιόν μου θυμίζει ;;
    Θα το βρώ, που θα μου πάει ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή