Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΤΙ ΚΟΙΤΑΖΕΙ Η ΩΡΑΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ; ΓΙΑ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ...



Η γυναίκα της φωτογραφίας αποτελεί τυπικό δείγμα του Έλληνα και της Ελληνίδας μετά τα μέτρα Σαμαρά. Βλέπετε το κύμα που σκάει πάνω στο πλοίο- Ελλάς; Και τι κύμα; Τυφώνας Μερκελίνα που της πήρε τα ρούχα της κοπέλας. Με το βρακάκι έμεινε και ό,τι απέμεινε από το πουκάμισό της και τα μπλε γοβάκια που της άφησε ο Σαμαράς. Μπλε κιόλας για να τον θυμάται. 
Η δύσμοιρη δεσποινίς, μην νομίζετε ότι περιμένει τα 31,5 δις ευρώ που υποσχέθηκε ο Πρωθυπουργός. Ήδη όπως ακούστηκε, η δόση δεν πρόκειται να έρθει πριν από τα Χριστούγεννα, ο δε Σαμαράς γι' αυτή την άστοχη υπόσχεσή του, θα δηλώσει "ουδείς αναμάρτητος" και θα ...καθαρίσει για μια κόμη φορά. 
Η δεσποινίς της φωτογραφίας, τρομοκρατημένη περιμένει τα νέα μέτρα που πιθανόν να έρθουν συντομότερα και από την δόση, διότι δεν φτάνουν αυτά που πάρθηκαν χθες στην βουλή! Η δε κ. Μέρκελ, αφού ξεγύμνωσε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, ετοιμάζεται να ζητήσει τους πρώτους για σκλάβους στα εργοστάσιά της (με 100 ευρώ τον μήνα) και τις δεύτερες, να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα κρεβάτια των Γερμανών! 

3 σχόλια:

  1. Βραχιολίδη, έχεις πάντως ένα θέμα, πρωκτικό. Η γυναίκα σου το ξέρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Μπήκα" μέσα και είδα...Άλλαξε το σε Ανεξάρτητος Πορνογράφος καλύτερα, τι το πιλατεύεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεράσιμε προχώρα .Αντί να βλέπουμε την κάθε σκατόφατσα πολιτικό που έχουμε , καλύτερα να χαιρόμαστε την κυρία της φωτογραφίας.Όσο για τους προηγούμενους σεμνότυφους να χαίρονται την καργιόλα την Ρεπούση , την ελαττωματική Τζάγκρη , την ανεκδιήγητη '' γιατί αφου είναι λεσβία ανήκει στο κκε '' Κανέλλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή