Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΤΟ BLOG "ILISSOSHOLARGOS" ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Είπαμε κι επαναλαμβάνουμε ότι δεν γνωρίζουμε τους υπεύθυνους του συγκεκριμένου blog. Ο κ. Νικολάου τούς χαρακτηρίζει "κουκουλοφόρους". Δεν είναι! Οποιοσδήποτε θέλει να διατηρεί την ανωνυμία του, δεν σημαίνει ότι είναι κουκουλοφόρος. Αυτή η ισοπέδωση μπορεί να βολεύει κάποιους. Όχι όμως εμάς. Θα το δείτε ότι προβαίνουν σε κόσμια κριτική. Δυσμενή για τον Δ. Νικολάου αλλά ενδιαφέρουσα, πολιτική κριτική. Το να μην τη δημοσιεύουμε, κολλώντας τους την ετικέτα "είστε κουκουλοφόροι", όχι μόνο είναι άδικο αλλά τελικά μια τέτοια στάση, θα χαρακτήριζε εμάς κουκουλοφόρους. Αναδημοσιεύουμε λοιπόν από το συγκεεκριμένο blog, την πολιτική κριτική που ασκεί σε στον κ. Νικολάου:

ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ (Μέρος Β)


Επιστολή ανώνυμου.

Η επιτυχία ενός εγχειρήματος αναμφισβήτητα είναι έννοια όχι μόνον ποσοτική, αλλά και ποιοτική. Οι δύο αυτές συνιστώσες αλληλεπιδρώντας συντελούν στο χαρακτηρισμό μιας προσπάθειας ως επιτυχημένης ή όχι. Επανερχόμαστε λοιπόν στην περίφημη συγκέντρωση του τέως δημάρχου Χολαργού κ. Δ. Νικολάου και θα αξιολογήσουμε σημείο προς σημείο τα βασικά της στοιχεία.
Ακόμα και αν χαρακτηρίσουμε ως αξιοπρεπή τον αριθμό των παρευρεθέντων στη συγκέντρωση του κ. Νικολάου (γεγονός εξόχως αμφιλεγόμενο), θα πρέπει να εκτιμήσουμε τη σχέση προσπάθειας-αποτελέσματος. Οι κακόγουστες αφίσες που ρυπαίνουν τις κολόνες της πλατείας Δημοκρατίας, σε συνδυασμό με τον κυκεώνα μηνυμάτων, τηλεφωνικών επαφών, διαδικτυακής κινητοποίησης  και προσωπικών παραινέσεων δεν απέφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ένας στους δέκα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του κ. Νικολάου και βέβαια ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.
Όταν από το σύνολο των βουλευτών της ΝΔ στη Β Αθηνών, δεν παρευρίσκεται ΚΑΝΕΝΑΣ, αγνοώντας την υποτιθέμενη λαοθάλασσα των εν δυνάμει ψηφοφόρων τους, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.
Όταν στο δελτίο τύπου των Ενεργών Δημοτών αναφέρεται 11 φορές η λέξη τέως ή πρώην και όταν καταμετρά κανείς (με βάση το δελτίο αυτό) 25 άτομα που επίσημα και αποδεδειγμένα δεν έχουν σχέση με το Χολαργό ή με τον Παπάγο ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.
Όταν υποτίθεται πως κλείνεις την Περικλέους και <<γεμίζεις τις δύο παρακείμενες αίθουσες του Πνευματικού Κέντρου και τους εξωτερικούς χώρους του Δημαρχείου>>, στη δε φωτογραφία από τη συγκέντρωση που αναρτάται στο blog του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, διακρίνονται ΚΕΝΟΙ διάδρομοι και τρεις κενές θέσεις καθημένων, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.
Όταν στη συγκέντρωσή σου δεν παρευρίσκονται κορυφαία ΙΣΤΟΡΙΚΑ στελέχη της παράταξης σου, οι πρώτοι σε σταυρούς σε Παπάγο-Χολαργό και το 60% της Δημοτικής σου ομάδος, κι ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.
 
Άρα λοιπόν η εκδήλωση του κ. Νικολάου ΑΠΕΤΥΧΕ να δώσει το μήνυμα της ολικής επαναφοράς. Απέτυχε όχι μόνον να προσελκύσει και να αθροίσει νέες δυνάμεις, αλλά ακόμη και να συσπειρώσει τα στελέχη και τον κόσμο των Ενεργών Δημοτών του 2010.

Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΕΡΑΣΕ 
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου