Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΔΡΙΜΕΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ "ISSOSHOLARGOS" ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ!

Ενώ η πλευρά του κ. Νικολάου εκφράζει την απόλυτη ικανοποίηση της αναφορικά με την επιτυχία της προχθεσινής εκδήλωσης που πραγματοποίησε στο Αμφιθέατρο, αναφέροντας αριθμό 600 περίπου ατόμων που προσήλθαν σε αυτή, το blog "ilissosholargos' εξαπολύει σκληρή κριτική σε βάρος του κ. Νικολάου έχοντας φτιάξει και σχετικό γράφημα, μιλώντας για το πολιτικό τέλος του Νικολάου. 
Αναδημοσιεύουμε την ανάρτηση, χωρίς κανένα σχολιασμό. Παρακαλούμε να μην αναρωτηθούν πάλι μερικοί γιατί "αναδημοσιεύουμε από ...κουκουλοφορικό blog" αναρτήσεις. Επαναλαμβάνουμε και θα το διαπιστώσετε κι εσείς: δεν πρόκειται για κουκουλοφόρους. Κριτική κόσμια ασκούν και πολιτική άποψη εκφέρουν τα παιδιά του συγκεκριμένου blog.


Επιστολή ανώνυμου.

Σε μια άνευρη και χωρίς παλμό συγκέντρωση, οι τελευταίοι εναπομείναντες οπαδοί του πρώην δημάρχου Χολαργού κ. Δ. Νικολάου, αποχαιρέτισαν την Κυριακή τα τελευταία τους όνειρα για την μεγάλη επιστροφή.
         Η πολυθρύλητη συγκέντρωση των 1000 ατόμων αποδείχτηκε τελικά κατώτερη κάθε προσδοκίας. Μαζί με συμπαθείς δημότες όμορων δήμων και προσκεκλημένους που ελάχιστη ή μηδενική σχέση έχουν με το Χολαργό και τον Παπάγο, οι λιγοστοί οπαδοί του κ. Νικολάου δεν μπόρεσαν σε καμμία περίπτωση να ζεστάνουν τα παγωμένα χαμόγελα των στενών υποστηρικτών του πρώην δημάρχου.
         Παρά την επιστράτευση ατόμων όπως ο κ. Νικήτας Κανάκης, την προσφορά βασιλόπιτας και λοιπών εδεσμάτων, τα τραγούδια και το λοιπό καλλιτεχνικό πρόγραμμα, ο αναιμικός χαρακτήρας της συγκέντρωσης δεν είναι δυνατόν να εμπνεύσει πλέον αισιοδοξία σε κανέναν.
         Αν αναλογιστεί μάλιστα κανείς το γεγονός πως επί είκοσι μέρες εκατοντάδες τηλεφωνήματα, sms, facebook, ικεσίες και προσωπικές παρακλήσεις σε όλο το Χολαργό και σε μεγάλο τμήμα του Παπάγου, μαζί με ασφυκτικές πιέσεις δημιούργησαν ένα κλίμα προσμονής και προσδοκίας, ο αριθμός των συγκεντρωθέντων που μετά βίας προσέγγιζε τα 250 άτομα, χαρακτηρίζεται απογοητευτικός, όσο και αν οι πολιτικάντικες μέθοδοι διασποράς τους σε στρατηγικά σημεία, προσπάθησαν αν δημιουργήσουν εικόνα «λαοθάλασσας».
         Παρακολουθώντας κανείς την συγκέντρωση και την ομιλία του κ. Νικολάου, διαισθανόταν ξεκάθαρα πως το τέλος είναι πιο κοντά από ότι θα περίμεναν και οι πιο φανατικοί αντίπαλοι του κ Νικολάου. Αν μάλιστα σκεφτεί και το γεγονός πως η εν λόγω συγκέντρωση ήταν αισθητά μικρότερη από εκείνη του πρώην συνεργάτη του κ. Νικολάου κ. Γ. Κεχρή, τα συναισθήματα γίνονταν ακόμη οδυνηρότερα.
         Απορίας άξιο είναι μάλιστα ποιος αισθανόταν περισσότερο μόνος την Κυριακή. Ο τ. δήμαρχος κ. Νικολάου ή οι τελευταίοι σωματοφύλακές του που βλέπουν πλέον τον τυφώνα των εξελίξεων να συντρίβει κάθε ελπίδα ανάκαμψης του.
         Ο Δ. Νικολάου αναμφισβήτητα έκλεισε τον πολιτικό του κύκλο. Η συγκέντρωσή του αποτέλεσε το κύκνειο άσμα της αυτοδιοικητικής του παρουσίας. Σε αυτόν εναπόκειται πλέον να επιλέξει πως θέλει να κλείσει αυτόν τον κύκλο. Το σίγουρο όμως είναι ένα

Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΕΡΑΣΕ

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου