Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ



Ζούμε μια ανείπωτη κατοχή. Το κράτος οποίο υποτίθεται έπρεπε να είναι αρωγός του πολίτη,  έχει μεταβληθεί σε στυγνό διώκτη του.
Μετά την άγρια φορολόγηση των Ελλήνων, τα χαράτσια δίχως τέλος, τις κατασχέσεις που έρχονται για όσους δεν μπορούν να αποπληρώσουν τα χρέη τους, το επόμενο βήμα είναι να σας κατασχουν τις καταθέσειςς σας.
Η Ελλάς φυλλορροεί από τους δωσίλογους πολιτικούς ταγούς. Δείτε πώς πάνε να κάνουν τη χώρα μας άντρο τρομοκρατών. Διεθνής στρατός ετοιμάζεται να έρθει και να εγκατασταθεί στις πόλεις για τον έλεγχο και την επιβολή της ...δημόσιας τάξης. Η κυβέρνηση μπορεί να επικαλεστεί λόγους έκτακτης ανάγκης και κινδύνου της δημόσιας ασφάλειας και να προβεί σε φασιστικές αποφάσεις.
Τα χρήματά σας στις Τράπεζες κινδυνεύουν. Από την μια μέρα σστην άλλη μπορεί να χαθούν. Δεν θα είναι ένα απλό Χρηματιστήριο του 1999-2000 όταν και  χάθηκαν περιουσίες σε διάστημα 2 ετών. Εδώ, με την αιφνίδια κατάσχεση των καταθέσεών σας, θα φτωχοποιηθούν όλοι οι Έλληνες σε μια στιγμή.
Δεν τρομοκρατούμε, προειδοποιούμε γι' αυτά που έρχονται και ήδη έχουν σχεδιαστεί σε σκοτεινά γραφεία τοκογλύφων-εγκληματιών σε βάρος του ελληνικού έθνους!
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου