Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΑΛΗΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;


Το τριο Στούντζες της πολιτικής μας πλάκας.. Έχουν δώσει ήδη δείγματα γραφής το πόσο σωστά ...φοράνε μπατζάκια. Είναι αδιανόητο για τη φύση τους να κινήσουν τώρα τις διαδικασίες κατά της σπείρας των οικονομικών δολοφόνων που ομολόγησαν το λάθος φάρμακο που έδιναν στους ΄Ελληνες!
Το ομολόγησε μόλις χθες, ο άνθρωπος της τρόϊκα, Τόμσεν, πως το φάρμακο που έδιναν στην Ελλάδα επί τρία χρόνια, ήταν λάθος!
Και ο ΄Ελλην ασθενής πνέει πλέον τα λοίσθια, εξ αιτίας του λάθους φαρμάκου, που μας έδωσαν όλες οι ευρωπαϊκές σπείρες με πρωταγωνιστές την Μέρκελ, και τον Σόϊμπλε.

Ποιός πληρώνει τώρα για το λάθος;
Υπάρχει κάποιος εν Αθήναις που να εγκαλέσει τους οικονομικούς τσαρλατάνους, να τους καθήσει στο Διεθνές δικαστήριο και να κληθούν οι δράστες σε άμεση επανόρθωση;
Με τους κλόουν της πολιτικής που έχουμε, τέτοια ελπίδα ελάχιστου ανδρισμού, δεν υφίσταται, έστω κι αν το έγκλημα κατά της Ελλάδας είναι ομολογημένο!
Είμαστε εξαιρετικά περίεργοι να δούμε πως θα αντιδράσει η δήθεν Κυβέρνηση Σαμαρά...
press-vision
Σχόλιο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ: Πώς να αντιδράσει αγαπητοί συνάδελφοι; Σε αυτούς τους εγκληματίες ο δωσίλογος Σαμαράς έλεγε και συηνεχίζει να λέει ότι θέλει να είναι αξιόπιστος! Κρέμασε και κρεμάει με τα μέτρα του θανάτου την αγχόνη από τον λαιμό όλων των Ελλήνων. Πώς να αντιδράσει; Με νέα μέτρα σε βάρος των Ελλήνων για να είναι περισσότερο αξιόπιστος στους εγκληματίες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου