Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΣΟΚ!!! ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΕΣ, ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥΔΩΡΑ-ΝΙΚΟΛΑΟΥ!

ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ!

Είναι αξιοπρεπείς. Αξιοπρεπέστατοι κύριοι, γείτονές μας, τούς οποίους η οικονομική κρίση έχει τσακίσει. Είναι άτομα τα οποία με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, προσέφεραν τη βοήθειά τους, στον Βύρωνα Πολύδωρα και τον Δημήτρη Νικολάου, για να επανεκλεγεί βουλευτής ο πρώτος και Δήμαρχος ο δεύτερος.
Αυτή τη στιγμή όμως οι ίδιοι και η οικογένειά τους αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα. Η ανάγκη τούς έχει κάνει να προσεγγίσουν τους δύο προαναφερόμενους, ζητώντας βοήθεια. Είτε δανεικά για να πληρώσουν τους απλήρωτους λογαριασμούς τους είτε κάποια δουλειά. Γι' αυτούς ή τα άνεργα παιδιά τους.
Δεν μας ενδιαφέρει το τι έκαναν τόσο ο κ. Νικολάου όσο και ο κ. Πολύδωρας. Άλλωστε, δεν είναι...τράπεζες ώστε να ανοίγουν το χρηματοκιβώτιο και να βγάζουν λεφτά. 

Εμείς απλά, επισημαίνουμε το φαινόμενο. Η κρίση κάθε μέρα σακατεύει όλο και περισσότερους. Σε λίγους μήνες και έτσι όπως πάει η κατάσταση, η Ελλάδα θα αποτελείται από φτωχούς, πάμφτωχους και κάποιους που την έχουν σκαπουλάρει! Προς το παρόν. Γιατί η φτώχεια, όπως την έχουν σχεδιάσει οι αλήτες δανειστές με τους προδότες πολιτικούς (Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλο, Σαμαρά), επεκτείνεται ως επιδημία. Εάν δεν αναλάβουμε δράση, εδώ στον Χολαργό-Παπάγο, βοηθώντας αυτούς τους αξιοπρεπείς κυρίους που με ντροπή προστρέχουν στον Νικολάου, τον Πολύδωρα ή όποιον άλλον, τότε δεν θα αργήσει η στιγμή που θα δούμε δράματα να βγαίνουν στην επιφάνεια και στην περιοχή μας. Η κόλαση... επεκτείνεται!!!
Μην το αφήσουμε. Ας σώσουμε την γειτονιά μας από τον τυφώνα της Μέρκελ και των τοκογλύφων!
Νομίζουμε ότι ο Δήμος πρέπει να αντιμετωπίσει με τη δέουσα σοβαρότητα το φαινόμενο. Να μπει μπροστάρης σε αυτή την υπόθεση αρωγής των συμπολιτών μας. Οικογενειάρχες που ντρέπονται να πουν το πρόβλημά τους. Το σπίτι τους καίγεται και ζητούν βοήθεια από πολιτικά πρόσωπα. Όχι, κάποια άλλη λύση πρέπει να βρούμε Δήμαρχε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου