Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΝΑΡΙΑ...


Ο Χρήστος Δασκαλόπουλος, δεν έχει δηλώσει επισήμως ότι κατεβαίνει για Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, όπως έχουν κάνει ο Γιάννης Κεχρής και Δημήτρης Νικολάου, ανήκει όμως σε αυτούς που επιθυμούν διακαώς να διεκδικήσουν την επόμενη δημαρχία. 
Ο κ. Δασκαλόπουλος περιμένει να τού ανάψουν δύο φανάρια ώστε να λάβει το μήνυμα και να προχωρήσει ως υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές του 2014. Το ένα φανάρι το κρατάει ο νυν Δήμαρχος Β. Ξύδης και το άλλο ο Α. Πολύδωρας, δήμαρχος την περίοδο πριν τη Μεταπολίτευση. 
Εάν κι εφόσον ο κ. Ξύδης δεν κατέβει στις εκλογές και δώσει το...δαχτυλίδι της διαδοχής στον Χρήστο Δασκαλόπουλο (αξιωματικοί του στρατού και οι δύο), τότε ο νυν Αντιδήμαρχος βάζει κατευθείαν πλώρη για τις επόμενες εκλογές. 

Αυτή τη στιγμή, στον ορίζοντα διαφαίνεται ένα πολιτικό φλερτ ανάμεσα στον Χ. Δασκαλόπουλο και στον Α. Πολύδωρα. Αυτό το ...φλερτ μπορεί να ευδοκιμήσει και να οδηγήσει σε πολιτικό γάμο, έτσι ώστε στις εκλογές του 2014 ο κ. Δασκαλόπουλος να τύχει της εκλογικής υποστήριξης της οικογένειας των Πολυδωραίων. Σε μία τέτοια περίπτωση φούσκωσαν...τα πανιά και ο Χ. Δασκαλόπουλος πάει φουλ για τη Δημαρχία!
Τι θα κάνει σε μία τέτοια περίπτωση ο Η. Αποστολόπουλος; Πόσο θα επιτρέψει το πολιτικό φλέρτ Δασκαλόπουλου-Πολύδωρα να φτάσει σε γάμο; Δεν νομίζουμε ότι θα καθίσει απαθής. Κάτι θα κάνει να τον εμποδίσει..
Κυοφορείται όμως κι ένα ακόμη πολιτικό φλερτ. Ποιο είναι αυτό; 
Μην θέλτε να τα μάθετε όλα τώρα. Περιμένετε, θα το πούμε εν καιρώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου