Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Ο ΜΑΝΙΤΑΚΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΑΚΕ!

manitakis 298764160
ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΟΛΜΕ ΟΤΙ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ!
Έχει πάρει από ένα πριόνι σε κάθε του χέρι ο Υπουργός Διοικ. Μεταρρύθμισης Μανιτάκης και πριονίζει την καρέκλα του πρωθυπουργού νύχτα και μέρα!
Έχει στοχοποιήσει όλους τους συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ και τους βγάζει σε διαθεσιμότητα γνωρίζοντας ότι ερμηνεύει λάθος το νόμο 4093/2012 και των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου που τον ακολούθησαν. Τον καταγγέλλει και η ΟΛΜΕ, αλλά εκεί στη Νέα Δημοκρατία μάλλον χαίρονται που βρίζουν τον πρωθυπουργό στελέχη της ΔΑΚΕ που τα έχει στοχοποιήσει ο υπουργός του ΠΑΣΟΚ! Δεν εξηγείται διαφορετικά η τόσο μεγάλη αδιαφορία ΟΛΩΝ!
Είναι δυνατόν ρε καραγκιόζηδες της ΣΥΓΓΡΟΥ, να αφήνετε να βγαίνουν σε διαθεσιμότητα δημόσιοι υπάλληλοι, επειδή ο καθένας που θέλει να τους βλάψει, τους έχει κάνει μια έγγραφη αναφορά ή μια παραπομπή στο πειθαρχικό ή οποιαδήποτε μηνυτήρια αναφορά για ένα οποιοδήποτε συμβούλιο κρίσεων, ή προμηθειών ή περιβάλλοντος κτλ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΑΘΛΙΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ;
ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ
Υ.Γ.
Μια από τις πολλές ανακοινώσεις για το θέμα
ΠΡΟΣ:
τον Υπουργό Διοικητικής
Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
κ. Αντ. Μανιτάκη
Κύριε Υπουργέ,
Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ ζητά επείγουσα συνάντηση μαζί σας για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην εκπαίδευση με την υλοποίηση της απαράδεκτης διάταξης του Ν. 4093/2012 και των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου που ακολούθησαν, με τις οποίες τίθενται σε αργία εκπαιδευτικοί με την απλή παραπομπή τους στα υπηρεσιακά – πειθαρχικά συμβούλια.
taxalia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου