Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΒΟΡΙΔΗ, ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Δ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ: "ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ", ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΠΟΛΙΤΗΣ!!!

Έντονη, φραστική επίθεση δέχτηκε ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης κατά την έξοδό του από την εκδήλωση των "Ενεργών Δημοτών", που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο Χολαργού. Ηλικιωμένος πολίτης, προφανώς αγανακτισμένος,  τον πλησίασε και του φώναζε για τα χαράτσια και τις μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις που επιβάλλει η κυβέρνηση Σαμαρά. Ο κ. Βορίδης δεν του απηύθυνε τον λόγο αλλά έκανε μια απαξιωτική κίνηση με το χέρι του, σαν να έλεγε στον συνταξιούχο, "άσε με ήσυχο". 
Ο ηλικιωμένος-αγανακτισμένος, συνεχίζοντας σε πιο έντονο ύφος, είπε στον κ. Βορίδη "Είσαι γερμανοτσολιάς". Την ίδια λέξη την επανέλαβε: "Γερμανοτσολιά"!
Τον διαμαρτυρόμενο συνταξιούχο πλησίασε ο πολιτευτής της ΝΔ. κ. Μπάμπης Καραθάνος ο οποίος απευθυνόμενος με προκλητικό τρόπο στον αγανακτισμένο και τσακισμένο από τους φόρους-χαράτσια συνταξιούχο, τού απάντησε: "Μην μιλάς, καλά έφαγες τόσα χρόνια"!
Ο κ. Καραθάνος έκανε την χειρότερη εντύπωση, διότι ήταν σαν να έλεγε στον πενόμενο συνταξιούχο: Καλά έφαγες τόσα χρόνια, τώρα είναι καιρός να λιμοκτονήσεις για το...παραπάνω φαγητό που έφαγες! 

Ντροπή! Έτσι όπως πάει, σε λίγο, όποιος πολίτης τολμάει να διαμαρτύρεται για τα χαράτσια και τις μειώσεις που τού επιβάλλουν, μπορεί και να τρώει ξύλο! 
Αφού ο λαός δεν ξεσηκώνεται και περιορίζεται σε τέτοιου είδους σπασμωδικές αντιδράσεις, αυτά θα πάθει και χειρότερα! 
Αφού ο λαός πηγαίνει και προσκυνάει σε συγκεντρώσεις όπου καλούνται με το τσουβάλι πολιτικοί που οδηγούν τον τόπο στην καταστροφή, καλά να πάθει. Τα θέλει και τα παθαίνει! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου