Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΟΛΑΝΤ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ!

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΑΝΔΡΩΝ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ! ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

«Δεν θέλω να εμφανίσω αμέσως την Γκαγιέ»

Βγαίνουν και ρεπορτάζ σαν και αυτό στο "Εθνος", που λένε: "Προσεκτικά σχεδιάζει τα επόμενα βήματά του ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος φέρεται να καθυστερεί να επισημοποιήσει την σχέση του με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ, «για να μην πληγώσει» την πρώην σύντροφό του, Βαλερί Τριερβελέρ". Άκου ερμηνεία ρεπόρτερ! Δεν θέλει λέει, να πληγώσει την πρώην σύντροφό του και γι'αυτό κάνει ...προσεκτικά βήματα!!!
Θα τρελαθούμε τελείως με όσα διαβάζουμε! Ο τύπος δεν μπορεί να κάνει ...γκουβέρνο στο κάτω κεφάλι και θα κάνει προσεκτικά βήματα; Είναι αποχαμένος. Φοβάται την γενική κατακραυγή που θα παρουσιάσει την ερωμένη του μετά από λίγο καιρό από τον χωρισμό του!Σιγά μην τον ενδιαφέρει εάν πληγώσει Τριερβελέρ! Θέλεο να απολαύσει όσο μπορεί νωρίτερα και πιο επίσημα την ζουμερή 41χρονη ηθοποιό, αλλά δεν του βγαίνει τώρα! 
Κοίτα ρε κάτι κυβερνήτες χωρών! 
Ιδού ποια είναι η ερωμένη του Ολάντ. Τον μάγεψαν τα γυμνά της (τέχνη, ναι!) και του 'φυγε το καφάσι!
Αλλά πάντως όπως λέει το ρεπορτάζ του "Έθνους" κάνει...προσεκτικά βήματα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου