Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

"ΜΕ ΠΙΕΖΕ ΝΑ ΣΤΗΣΩ ΑΓΩΝΕΣ"! ΝΕΟ ΣΚΑΝΔAΛΟ ΣΤΗΜΜΕΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Τα στοιχεία ντοκουμέντα της εμπλοκής νεαρού ποδοσφαιριστή της Super League σε υπόθεση στημένων αγώνων, όπως προκύπτει από την δικογραφία, αποκαλύπτει το e-reportaz.gr σύμφωνα με όσα προβλήθηκαν και στο τηλεοπτικό «Ρεπορτάζ». 
O 23χρονος παίκτης ποδοσφαιρικής ομάδας του κέντρου φέρεται να πιεζόταν από επιχειρηματία πρατηριούχο, βασικό εμπλεκόμενο στην υπόθεση προκειμένου να στήσει παιχνίδια.
Κληθείς να καταθέσει για τις συνομιλίες που κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ ισχυρίστηκε ότι ήταν χρέος του «καίγοντας» ουσιαστικά τον επιχειρηματία Β.Α.
Σχετικά με το ποια είναι η σχέση του με τον επιχειρηματία, απάντησε πως τον γνώρισε το περασμένο καλοκαίρι σε μια καφετέρια.
«Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και αγωνίζομαι σε ομάδα της Super League. Τον Β.Α. τον γνώρισα το περασμένο καλοκαίρι σε καφετέρια του Ν. Φαλήρου. Εγώ καθόμουν με την παρέα μου και αυτός με αναγνώρισε, με πλησίασε και μου συστήθηκε ως Β. και μου πρότεινε να παίξω ποδόσφαιρο σε μια ομάδα που είχε ο ίδιος σε γήπεδο 7 επί 7. Εγώ του είπα ότι θα το σκεφτώ και και ανταλλάξαμε τηλέφωνα», αναφέρει στην κατάθεση του ο νεαρός ποδοσφαιριστής.
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, αφού γνωρίστηκαν καλύτερα πήρε το θάρρος και του δανείστηκε 5.000 ευρώ. Όταν παρήλθε ο χρόνος επιστροφής των χρημάτων ζήτησε μια παράταση αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στην υποχρέωση του. Τότε του είπε πως θα πρέπει να τα πάρει πίσω με άλλον τρόπο.

Ο τρόπος όπως ισχυρίζεται ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, ήταν να τον πιέζει προκειμένου να διαμορφώσει συγκεκριμένο αποτέλεσμα με την ομάδα του στη Super League, προκειμένου να στοιχηματίσει και να κερδίσει χρήματα.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ισχυρίζεται πως δεν έστησε ποτέ του κανένα παιχνίδι και πως «ξεγλιστρούσε» από τις πιέσεις του επιχειρηματία λέγοντας πως έχει συνεννοηθεί με συμπαίκτες του για κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα αλλά την παραμονή του αγώνα του έστελνε μήνυμα γράφοντας του «άκυρο». Όσο αφορά τις μεταξύ τους συνομιλίες γινόταν με σκοπό να κερδίσει χρόνο προκειμένου να του επιστρέψει τα χρήματα που είχε δανειστεί.
Δείτε την κατάθεση-ντοκουμέντο
podosfairisths
e-reportaz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου