Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΞΕΡΝΑΝΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΟ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ΚΑΙ ΤΟ GREEK FREAK NATION!

ΤΑ ΦΡΙΚΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ!..ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΤΟΥΣ! 
ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ  Ο ΒΑΦΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ  ANTETOKOYMΠO   ΝΑ ΑΝΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΦΡΚΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΤΟΥ ΣΕ GREEK GREAT NATION....
Ο ασυνάρτητος ΄Ελληνας, αυτό το φρικιό που μας έφερε στο χάλι αυτό, βγήκε για μια ακόμη φορά από τη σπηλιά και με τη μόνιμη κουκούλα της ανωνυμίας του (τέτοιο αντράκι ήταν πάντα) και βρίζει... προοδευτικά αυτούς που αντέδρασαν –και ορθώς- κατά του μηνύματος που φέρει στη φανέλλα του ο έγχρωμος “Ελληναράς” καλοθοσφαιριστής που παίζει τώρα σε Αμερικάνικη ομάδα, όπου αναφέρεται φαρδιά πλατιά το Greek Freak Nation!
Η σχολιαστική κουκουλοφόρα μούργα λέει ό,τι ασυναρτησία της κατεβαίνει,…προκειμένου να εμφανιστεί ως αντιρατσιστική, προασπιζόμενη τον ταλαντούχο αυτόν αθλητή!! Μερικοί δε επιδίδονται και σε μεραφραστικές σχοινοβασίες.. Ιδού δυο λογάκια ξεκάθαρα από μας:
Το Greek Freak Nation, = Ελληνικό φρικιαστικό έθνος, αυτό σημαίνει επακριβώς στους 
΄Ελληνες που ξέρουν λίγα αγγλικούλια, κι όχι ενδεχομένως όπως στην αργκώ τους εννοούν τα αμερικανάκια!


Φτάσαμε μερικοί ασυνάρτητοι εξ ημών να ζητάνε και.. συγγνώμη από αυτόν τον δυσανάγνωστο ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ.. Συγγνώμη γιατί; Επειδή κάποιοι επεσήμαναν την πρόκληση- προσβολή που η εκπέμπει η φανέλα  του;

ΟΙ Έλληνες δεν προκάλεσαν τον ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ. Αλλά αυτός με αυτά που κουβαλάει στην φανέλα του! Ναί ή όχι;… Και φταίνε οι προσβληθέντες; Διότι το FREAK σημαίνει φρικιό. Κάθετο αυτό! Τα υπόλοιπα ...ανάγονται στην underground αμερικανική φιλολογία.

Μια απλή ερώτηση: 1)΄Εχετε δει ποτέ αυτό το καλό παιδί να μιλάει –ή να περιφανεύεται για την Ελλάδα;
2) Μετά το θόρυβο , τον έχετε δει να κάνει καμιά διευκρινιστική δήλωση και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους; Ούτε θα το δείτε .Έτσι θα παραμείνουμε αυτό που στην ουσία είμαστε: ΕΘΝΟΣ ΦΡΙΚΙΟ! 
2) Γιατί επέλεξε να φέρει ένα τόσο γριφώδες σλόγκαν στη φανέλα του, ενώ θα μπορούσε άριστα, αν αγαπούσε την Ελλάδα να υιοθετούσε το greek great nation, ή κάτι άλλο τέλος πάντων ..χωρίς να φρικάρει τους υποτιθέμενους συμπατριώτες του…που ούτε ζωγραφιστούς θέλει να μας βλέπει! Κάνουμε λάθος; Ιδού, προκαλέστε τον να σας πει μια καλή κουβέντα, να κάνει μια δήλωση...  για την Ελλάδα! ΄Η να κατεβάσει αμέσως τη φανέλα... διότι θεωρείται απλά προσβλητική από τους συμπατριώτες του! ΝΑΙΣΚΕ; 

3) Οι φρικαλέοι ανώνυμοι σχολιαστές… έχουν εντοπίσει μεταξύ των λαθρομεταναστών κάποιον, έναν που να μην μισεί τους ΄΄Ελληνες και την Ελλάδα; Ρωτάμε γιατί έχουμε φρικάρει από τις συνεχιζόμενες ασυναρτησίες των προοδευτικών που μας οδήγησαν στο σημερινό χάλι!

hellasnews-agency.blogspot.gr

3 σχόλια:

 1. ΠΕΙΤΕ ΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΙ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. AΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΑΝΤΕΤΟΞΕΚΟΥΜΠΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

  ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΚΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΤΕΤΟΞΕΚΟΥΜΠΟΤΟ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΜΑΣ ΡΟΜΠΕΣ ΑΝΤΕΤΟΞΕΚΟΥΜΠΟΤΕΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή