Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΝΕ ΝΑ ΧΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!!!

- Ο Αρειος Πάγος ζητεί την άρση της ασυλίας όλης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής
- Αφορά και τους 9 βουλευτές που δεν ειναι υπόδικοι 
- Μεταξύ τους και η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου Ελένη Ζαρούλια
- Ζητείται επίσης ξανά η άρση ασυλίας για τους Νίκο Μιχαλιάκο, Ηλία Κασιδιάρη, Νίκο Μίχο, Γιάννη Λαγό, Γιώργο Γερμενή και Στάθη Μπούκουρα
- Θέλουν να απαγγείλουν πρόσθετες κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για βουλευτές που εμπλέκονται ήδη στην υπόθεση για κατοχή όπλων και πυρομαχικών

Να αρθεί η ασυλία όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ακόμα και εκείνων που δεν είναι υπόδικοι ζητεί 
Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ειδικές ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου, στέλνουν στην Βουλή αίτημα να αρθεί η ασυλία και των υπολοίπων βουλευτών της Χρυσής Αυγής για το κακούργημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.
Από τα στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους φαίνεται ότι προκύπτουν ενδείξεις που καθιστούν αναγκαία την κλήση προς απολογία ολόκληρης, πλέον, της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Η εισαγγελία ζητεί επίσης την άρση ασυλίας για κατοχή πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών με σκοπό την προμήθεια της εγκληματικής οργάνωσης για τους Νίκο Μιχαλιάκο, Ηλία Κασιδιάρη, Νίκο Μίχο, Γιάννη Λαγό, Γιώργο Γερμενή και Στάθη Μπούκουρα.

Επίσης, ζητείται η άρση ασυλίας για κατοχή όπλων του Μιχαλολιάκου και για σύσταση παράνομου αρχείου του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής Χρ. Παππά.

Πηγή: newsit.gr

3 σχόλια:

  1. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλοι τρώνε και μπουκωνον κι άλλοι πληρώνουν τον λογαριασμό.
    Μένω έκπληκτος με όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά τους βουλευτές σειρά έχουν οι ψηφοφόροι της Χ.Α. οι οποίοι θα αφεθούν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους να καταβάλουν 1.000.000€ εγγύηση και να ψηφίζουν στις εκλογές με σημαδεμένα ψηφοδέλτια της ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή