Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΠΕ "ΝΑΙ ΣΤΟ ΑΜΚΑ", ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ! ΙΔΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ!


ΗΣυνθήκη της Σένγκεν στις 18 Μαρτίου 1997στα Πρακτικά της Βουλής , σελ. 4908, σε ομιλία του Παναγιώτη Καμμένου:


Κάντε δεξί κλίκ επάνω στην εικόνα για επιλογή: νέα καρτέλα ή νεο παράθυρο και να το μεγεθύνετε, να το διαβάστε καλύτερα.


Σύμφωνα με την παραπάνω ομιλία του για την Συνθήκη της Σένγκεν έχει ψηφίσει "ΟΧΙ", λόγω αντιπολίτευση της Ν.Δ. και με Κυβέρνηση ΠΑ.ΣΟ.Κ. πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη.

Μετά από 11 χρόνια....

Στις 31 Μαρτίου 2008 ψηφοφορία για τον Νομοσχέδιο του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας: "Διοικητική και Οργανωτική μεταρρυθμίση του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης και λοίπες ασφαλιστικές διατάξεις",  στα Πρακτικά της Βουλής για την ονομαστική ψηφοφορία, (σελ. 7349):

 Ψήφισε "ΝΑΙ" κι ακόμα στο Άρθρο 153, παρ2 του Νομοσχέδιου για το Α.Μ.Κ.Α., (σελ.7439)
Προσέξετε το σύνολο της ονομαστικής ψηφοφορίας. Έχουν ψηφίσει απ' την Κυβέρνηση Ν.Δ. επι Κώστα Καραμανλή με 151 ψήφους, διότι ο κ. Μιλτιάδης Έβερτ, έχει στείλει στο Προεδρείο της Βουλής, πως θα ψήφιζε υπέρ στο Νομοσχέδιο, αλλά δεν μετρούσε (σελ.7347). Δυστυχώς ο κ. Παναγιώτης Καμμένος ήτανε παρών και ψήφισε "ΝΑΙ" σε όλα κι ακόμα στο Άρθρο 153.

Σκεφτείτε όμως, αν έλεγε "ΟΧΙ" θα έπεφτε η Κυβέρνηση ή δεν θα περνούσε ο Νόμος 3655/200καιδεν θα είχαμε Α.Μ.Κ.Α., θα καθυστερούσε η Κάρτα του Πολίτη.
Και ο κ. Παναγιώτης Καμμένος έλεγε το 1997 στην ομιλία του για την Συνθ. Σένγκεν στην Βουλή: "...με προσβάλει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο και ως Έλληνα και ως Χριστιανό Ορθόδοξο και ως ελεύθερο άνθρωπο..."

Μετά από 11 χρόνια τι αλλάξε;;;
Και είπε "ΝΑΙ" στο Α.Μ.Κ.Α. επί Κυβέρνηση Κωστα Καραμανλή ως Υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Επίσης την αναδημοσιεύση που βάλαμε, "Ρέππας, Τζωρτζάκης: Πρώτα Α.Μ.Κ.Α. σε όλους και μετά Κάρτα του Πολίτη..." 
Αυτό ήτανε το σχέδιο τους: Να μας γεμίσουν με Α.Μ.Κ.Α. και μετά έρχεται η Κάρτα του Πολίτη και τελικό σχέδιο Chip RFID.


Ο κ. Παναγιώτης Καμμένος έκανε δύο πράγματα τελείως τα αντίθετα: "ΟΧΙ" το 1997 για το Ηλεκτρονικό Φακέλωμα μέσω Συνθήκη της Σένγκεν και "ΝΑΙ" το 2008 για το Α.Μ.Κ.Α. που είναι ο προάγγελος της Ηλεκτρονικής Κάρτας του Πολίτη! Όλα αυτά μας θυμίζουν κάτι σαν τούμπα; !!!


Να ξεκαθαρίσουμε τις θέσεις μας:

Εμείς όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, θέλουμε έναν παρτιώτη να είναι σταθερός με τις απόψεις του, όταν λέει "ΟΧΙ" σημαίνει "ΟΧΙ"όταν λέει "ΝΑΙ" σημαίνει "ΝΑΙ" μόνο για το συμφέρον και την αξιοπρέπεια προς τον Ελληνικό Λαό και να αγαπά την Πατρίδα μας, την Θρησκεία μας και την Ελευθερία του ανθρώπου. 

Κι επίσης θέλουμε ξεκάθαρες απαντήσεις από όποιον χρησιμοποιεί το όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας και να είναι πιστός την Πατρίδα μας!

Διότι άμα ζούσε σήμερα ο Στρατηγός ο Ιωάννης Μακρυγιάννης θα έλεγε:

"Όταν μου πειράξουν την Πατρίδα και την Θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα 'νεργήσω κι ό,τι θέλουν ας μου κάνουν!"

 Έλληνες Youtubers

πηγή: asimpiestos.blogspot.com

2 σχόλια:

 1. Άλλη μια απόδειξη του ότι το σύστημα έχει σφιχταγκαλιάσει όλους και όλα.
  Μας κοροϊδεύουν. Τα πρόβατα ακολουθούν...
  Προσέξτε το εξής: Αυτοί που ψήφισαν όχι στο αρχικό μετά ψήφιζαν ναι στα επιμέρους για να περάσουν και να νομοθετηθούν. Αρκεί να συμπληρώνετε το γαμ...νο 151!!! Εσείς τι πιστεύετε, ότι η Διαμαντοπούλου είναι αντίθετη;;; Μα μετά (όταν ήταν κυβέρνηση) ψήφιζε ναι σε όλα σε ότι είχε σχέση με την υγεία....
  Ξύπνα καημένε Έλληνα....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΠΟΛΥΤΩΣ, ΣΥΜΦΩΝΩ.
  ΤΟ ΠΑΙΓΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή