Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δεν φτάνει που ψήφισαν την κατάργηση της δημόσιας πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας χωρίς αιδώ, βιάζονται να την παραδώσουν στους φίλους τους μεγαλοεργολάβους ιδιώτες και δεν περιμένουν ούτε το ΦΕΚ του Νομοσχεδίου.
ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ! Θα υπερασπίσουμε όλα όσα έχει πληρώσει ο Ελληνικός Λαός χρόνια τώρα και που θέλουν να τα κλείσουν σε μια νύκτα.
Νομίζετε ότι δεν γνωρίζουν ότι ο ασφαλισμένος δεν θα έχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη;
Μια χαρά το γνωρίζουν. ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ!
Να μην υπάρχει τίποτε πλέον Δωρεάν!
Ας πληρώνουμε ασφάλιστρα, ας υπάρχουν 3,000,000 ανασφάλιστοι, 1,500,000 άνεργοι και ας ζούνε οι περισσότεροι συνταξιούχοι κάτω από το όριο της φτώχιας.
Πώς θα μάθει ο κόσμος τι τον περιμένει όταν πολλά ΜΜΕ δεν αναφέρουν ούτε μια λέξη για το κλείσιμο των μονάδων υγείας του ΕΟΠΥΥ;
ΣΙΩΠΗ - ΑΠΕΡΑΝΤΗ - ΣΙΩΠΗ
Καταργείται η Δημόσια ΠΦΥ της χώρας κλείνουν τα Δημόσια Πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ (πρώην ΙΚΑ) που για περισσότερο από μισό αιώνα εξυπηρετούσαν εκατομμύρια ασφαλισμένους Δωρεάν και αυτοί ούτε λέξη.
Για να μιλήσουν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων, ούτε λόγος.
Γιατί; Μα γιατί έτσι θα μάθει ο Ελληνικός Λαός ότι από εδώ και πέρα οι παροχές Υγείας θα πληρώνονται.
Στην πρόθεση της συγκυβέρνησης είναι να καταργηθούν οι δημόσιες δομές ΠΦΥ του ΕΟΠΥΥ.
Παρ΄όλες τις εξαγγελίες του υπουργού υγείας, οι προθέσεις τους είναι να χαρίσουν τις παροχές υγείας στους ιδιώτες Επιχειρηματίες.
Χωρίς χάρτη υγείας, χωρίς οργανόγραμμα, χωρίς χρηματοδότηση αντιγράφουμε το Αμερικάνικο σύστημα υγείας που ο έχων πληρώνει και ο μη έχων πεθαίνει.
Καλούμε τον Ελληνικό Λαό σε ανένδοτο αγώνα για τη διασφάλιση των κεκτημένων και υπέρ μιας δημόσιας και δωρεάν υγείας.
Το γραφείο τύπου της ΠΟΕ-ΕΟΠΥΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου