Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΠΕΙΡΑ ΠΟΥ ΥΠΝΩΤΙΖΕ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ. ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣΤα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες της σπείρας που
υπνώτιζε και λήστευε ηλικιωμένους έδωσε στη δημοσιότητα το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Οι τρεις γυναίκες,  ηλικίας 35, 40 και 42 ετών και ο 40χρονος άνδρας, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 14 Φεβρουαρίου, κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων με τη χρήση υπνωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:
 Α) ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ Ολυμπία του Ευαγγέλου και της Μαρίας, που γεννήθηκε το 1974 στην Πάτρα.
  
B) ΤΣΙΓΚΟΠΟΥΛΟΥ Νεκταρία του Σπυρίδωνα και της Βαρβάρας, που γεννήθηκε το 1972 στην Αγία Βαρβάρα Αττικής.
Γ) ΤΣΙΓΚΟΠΟΥΛΟΥ Μαρία του Κωνσταντίνου και της Αντιγόνης, που γεννήθηκε το 1979 στον Κορυδαλλό Αττικής.
Δ) ΔΑΝΙΛΙΔΗ Λάμπρο του Ελευθερίου και της Σταματίνας, που γεννήθηκε το 1974 στον Πειραιά.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476195 και 210-6476541 του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. 
tragiko.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου