Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΓΕΝΝΑΤΑΣ: "ΑΚΡΑΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"!!! ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ...

Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ... 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!!!
Προκαλεί με αρλούμπες σε συνέντευξή του στο news247.gr ο ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς ο οποίος όχι μόνο λέει ότι οι Έλληνες είναι ρατσιστές αλλά εκπαιδεύονται να είναι ρατσιστές!!! Ρατσιστές ονομάζει και τους πιστούς χριστιανούς που εκκλησιάζονται και προσεύχονται! Προσέξτε τι κοτσάνες αμολάει ο άνθρωπος ο οποίος την λέξη "ρατσιστής" τη χρησιμοποιεί και για όποιους τσακώνονται μεταξύ τους. 
Δείτε τι ακριβώς λέει και μετά θα περιλάβουμε τον κοτσανολογούντα Γεννατά:

Είναι ο Έλληνας ρατσιστής; 
Γεννατάς: "Ναι είναι. Ξεκάθαρα είναι γιατί εκπαιδεύτηκε έτσι. Και το βλέπουμε καθημερινά. Δεν είναι τυχαίο. Έχουμε μάθει να τσακωνόμαστε μεταξύ μας. Δηλαδή το πάνω χωριό με το κάτω χωριό και πάει λέγοντας. Τσακωμοί παντού, λες και έχουν άλλα συμφέροντα. Να κοιτάξω το χωραφάκι μου, το σπιτάκι μου. Το ότι τσακωνόμαστε μεταξύ μας είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Τσακωνόμαστε με τον οποιοδήποτε νοιώθουμε ότι διαταράσσει το προσωπικό μας συμφέρον, αυτός είναι ο εχθρός.
Και φυσικά ένας μετανάστης, διαταράσσει το ιερό μας συμφέρον. Στο κέρδος, στην καθαρότητα του γαλάζιου μας αίματος, απίθανα ρατσιστές είμαστε, ακραία ρατσιστές. Και μιλάω για τον μέσο όρο, για τον φιλεύσπλαχνο και ελεήμονα συμπολίτη μας που πάει κάθε Κυριακή στην εκκλησία και κάνει τον σταυρό του και είναι έτοιμος να φάει τον διπλανό του.
Δεν μπορούμε να καταλάβουμε ότι είμαστε άνθρωποι, που χαμογελάμε με τον ίδιο τρόπο, που κλαίμε με τον ίδιο τρόπο, που έχουμε το ίδιο αίμα. Αν εγώ χρειαστώ μετάγγιση θα πάρω ένα αίμα που έχει μια συγκεκριμένη χημική σύσταση. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον αν έπρεπε στον κύριο Κασιδιάρη να μεταγγίσουν αίμα ενός παράνομου μετανάστη στην Ελλάδα".

Είναι γκα-γκα ή σκοπίμως μιλάει έτσι σε βάρος του έθνους μας; Κατ΄αρχήν δεν ξέρει τι θα πει η λέξη ρατσισμός! Την άκουσε και την πετάει όπως λάχει. Όποιοι τσακώνονται μεταξύ τους, σύμφωνα με τον Γεννατά είναι ρατσιστές! "Το βλέπουμε", λέει "καθημερινά"! "Έχουμε μάθει να τσακωνόμαστε μεταξύ μας. Δηλαδή το πάνω χωριό με το κάτω χωριό και πάει λέγοντας. Τσακωμοί παντού..."!!! Σύμφωνα λοιπόν με αυτόν τον άνθρωπο που υποτίθεται κάνει τέχνη (βλέπε πλύση εγκεφάλου) όποιους βλέπουμε να τσακώνονται μεταξύ τους είναι ρατσιστές!!! Όταν τσακώνεται η κάτω Ραχούλα με την πάνω Ραχούλα σημαίνει ότι είναι ρατσιστές οι κάτοικοί της! Και οι δάσκαλοι τους εκπαιδεύουν να είναι ρατσιστές! 
Άνοιξε ποτέ του το λεξικό να δει από περιέργεια τι θα πει ρατσισμός; Ρεεεε!!! Άνοιξε τα στραβά σου και δες τι λέει το λεξικό:
"Ρατσισμός είναι η αντίληψη ότι οι άνθρωποι δεν είναι όλοι ίσοι μεταξύ τους, αλλά διαχωρίζονται σε ανώτερους και κατώτερους, διακρινόμενοι είτε από το χρώμα του δέρματος, είτε από την εθνικότητα, είτε από τη θρησκεία κλπ. Το πιο συνηθισμένο είδος ρατσισμού, και αυτό που έχει δώσει την αρχική ονομασία στην λέξη, ιταλική ("ράτσα") razza = φυλή), είναι ο φυλετικός ρατσισμός"
Ο Γεννατάς μπέρδεψε τα μπούτια του! Προφανώς σκοπίμως για να εντάξει όλους τους Έλληνες στους ρατσιστές. Από την απλή κυρία που ανάβει το κεράκι στην εκκλησία και βγαίνοντας μετά από αυτή γίνεται ρατσίστρια μέχρι τον χρυσαυγίτη ή τον νεοναζιστή!!! 
Τώρα, αν τον στείλουμε στο διάολο μπορεί να μας πει και μας ρατσιστές! Και όποιοι βρίζουν είναι ρατσιστές για τον Γεννατά. 
Δείτε τη συνέντευξή του. 

3 σχόλια:

  1. ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΡΛΟΥΜΠΑ! ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΑΡΛΟΥΜΠΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για να καταλάβετε πόσο ανόητος είναι ο κυριούλης και αμαθής. Ο λαός που έχει στο DNA τον διαχωρισμό "ανωτέρων και κατωτέρων" και διαχωρίζουν ταξικά τους ανθρώπους είναι ο Ιαπωνικός. Στην Ιαπωνία λοιπόν που έχουν και διαφορετικό τρόπο ομιλίας των κατωτέρων για τους ανωτέρους, δεν συμπεριφέρονται άσχημα στους "ξένους". Ο Ελληνικός λαός ποτέ δεν ήταν ρατσιστής και ποτέ δεν είχαν πρόβλημα με τους ξένους και διαφορετικούς στο χρώμα του δέρματος ανθρώπους. Ιστορικά αποδεδειγμένο... Όταν ένας άνθρωπος όμως πέσει και χτυπίσει και σπάσει το χέρι του δεν μπορεί να συμπεριφέρεται το ίδιο όπως όταν δεν ήταν τραυματισμένος... Αρα δεν μπορούμε να ζητάμε από τον Ελληνικό λαό που του παραβίασαν το σπίτι, του βίασαν την γυναίκα, την μάνα, σκύλεψαν τον τάφο της γιαγίας, του σκότωσαν τον φίλο, του έκλεψαν τις πενιχρές του οικονομίες, του πήραν τα φάρμακα που δικαιούταν, να συμπεριφέρεται σαν τίποτα από όλα αυτά δεν συνέβη. Δεν γίνεται να μένουμε αμέτοχοι κύριε ηλίθιε... και δεν είμαστε ρατσιστές επειδή θέλουμε να προστατευτούμε από όλα αυτά... αν πάλι κάποιοι θίγονται από την "ρατσιστική" συμπεριφορά μας... ξεκουμπίζετε... δεν τους καλέσαμε άλλωστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή