Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ: ΛΟΓΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΟ...ΚΛΕΨΙΜΟ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ!!!

Είπε κανείς τίποτε για τη Δικαιοσύνη; Απόλυτα τυφλή! Το κλέψιμο στις αποταμιεύσεις των ομολογιούχων του Δημοσίου που επεφύλαξε ο Βενιζέλος, ο Σαμαράς και όλοι όσοι ψήφισαν το PSI ήταν εθνικό καθήκον!!! Αυτό απεφάνθη το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) επικροτώντας ουσιαστικά  το πλιάτσικο που έγινε στις αποταμιεύσεις των βιοπαλαιστών οι οποίοι εναπόθεσαν τις ελπίδες μιας ζωής στην ...ασφάλεια του Δημοσίου! Παρά το ότι το ελληνικό κράτος τους είχε διαβεβαιώσει με την κατάθεση των αποταμιεύσεών τους ότι αυτές δεν διέτρεχαν κανένα κίνδυνο, παρά το ότι ο Βενιζέλος  μέχρι τελευταία στιγμή καθησύχαζε ότι οι καταθέσεις των φυσικών προσώπων δεν θα πειραχτούν (εξαπατώντας τους ουσιαστικά), ήρθε το ΣτΕ να επιβραβεύσει την απάτη αυτή ως δημόσιο συμφέρον!!!
Λόγοι λοιπόν δημοσίου συμφέροντος επέταξαν το κούρεμα των ομολόγων του ελληνικού δημοσίου, αναφέρουν στην απόφαση τους οι δικαστές του ΣτΕ, οι οποίοι έκριναν το PSI νόμιμο, συνταγματικό και σύμφωνα με την ΕΣΔΑ, η οποία ήδη δημοσιεύθηκε χθες.
Με την ίδια απόφαση απορρίφθηκε σωρεία προσφυγών φυσικών προσώπων, νομικών προσώπων, αλλά και ασφαλιστικών ταμείων (όλοι στον καιάδα ή στην καλύτερη περίπτωση στη φυλακή), οι οποίοι υποστήριζαν πως με το PSI τα κεφάλαια τους μειώθηκαν ακόμα και 50%.
Πιο συγκεκριμένα, οι δικαστές του ΣτΕ αναφέρουν ότι ο νόμος για το κούρεμα δεν θεσπίστηκε κατά τρόπο αυθαίρετο, αλλά είναι σύμφωνα με τα συναλλακτικά ήθη. Μάλιστα οι ανώτατοι δικαστές δέχονται ότι οι απώλεια των ομολογιούχων ήταν ιδιαίτερα σοβαρή, όχι όμως μη αναγκαία ή υπέρμετρη ώστε να κριθεί απαγορευμένη από το Σύνταγμα. Κατά συνέπεια, εάν αύριο η κυβέρνηση για λόγους εθνικού-δημόσιου συμφέροντος αποφασίσει να δημεύσει όλες σας τις καταθέσεις ή και να κατάσχει την ακίνητη περιουσία σας δεν θα έχει διαπράξει κανένα αδίκημα διότι η απώλεια τις περιουσίας σας δεν αξίζει τίποτε μπροστά στο δημόσιο συμφέρον και στη...σωτηρία της χώρας! Μιλάμε για μνημειώδη δικαστική απόφαση!!! 
Κατά την ίδια λοιπόν αυτή νομική σκέψη, το ανώτατο δικαστήριο έκρινε ότι το κούρεμα των ομολόγων δεν προσέκρουσε στις συνταγματικές επιταγές του κράτους δικαίου ούτε στη συνταγματική αρχή της ισότητας γιατί η ρύθμιση που έγινε ήταν γενική και η πολιτεία χορήγησε σε όλους τους ομολογιούχους νέους τίτλους με τον ίδιο χρόνο λήξης.
Υποκλινόμαστε στους δικαστές για την άρτια νομική τους σκέψη και για την απόφασή τους η οποία πλέον αποτελεί νομολογία και δεδικασμένο για τα όσα έπονται! 

7 σχόλια:

  1. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΙΤΛΕΡΟΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΣΤΕ!

    ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ!

    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΡΝΟΤΖΑΜΙ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ!

    ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ! ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΔΗ, ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ, ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ , ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕ ΤΟ ΣτΕ ;
    ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΟΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ,ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΔΟΥΣ.
    ΕΤΣΙ, ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ (ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΕΜΟΣ) ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ,ΦΟΒΟΣ,ΘΛΙΨΗ,ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑ.
    ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ (ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ) ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

    ΛΥΠΗΡΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ .
    ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ
    "ΠΟΛΕΜΟΣ Ή ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΙΝΩΣ , ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΕΣΕΙΣ, ΕΓΩ , ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΕΧΑΣΑΝ Ή ΧΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ.
    ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΣ ΣΑΦΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
    ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΑΠ' ΕΞΩ" ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΑΚΙ.
    Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ.
    ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ Ή ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΑΣΤΕ ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ( ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΩΘΩΝΙΑ) ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ, ΑΣ ΓΙΝΟΣΑΣΤΑΝ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ .
    Ο ΠΟΠΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΤΗΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΒΡΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.
    ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2045 ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ (ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΣΑΣ) .
    ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΘΗΚΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ ΣΑΣ.

    ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ , ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΟΥΝ .

    ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΛΗΘΙΝΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν υπάρχει Έλληνας που να μη θεώρησε ότι η επιλεκτική δήμευση είναι κλοπή. Εάν το ΣΤΕ έρχετε σε αντίθεση με την κοινή αντίληψη και το κοινό αίσθημα έχει λόγο ύπαρξης, αρχικά δημιουργήθηκε για να ελέγχει τις υπουργικές αποφάσεις και κατέληξε να καλύπτει τις άδικες αποφάσεις τους. Εάν έγινε αυτή η κλοπή για λόγους δημόσιου συνφέροντος γιατί σε εποχή μνημονίου με νόμο επιβάλουν αυξήσεις στους δικούς τους μισθούς, μήπως ήρθε η ώρα για κατάργησή του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΤΟ ΣτΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΣΥΚΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΦΩΡΕΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ΠΟΥ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΔΚΗΜΕΝΟΥΣ?...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ακους ΕΛΛΗΝΑ σηκωσε ότι απομεινε από τον κοπο σου που εχεις στις τραπεζες.θα σου τα φανε οι κλεφτες συνταγματικα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΦΟΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΥΦΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ. ΜΟΜΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ (ΜΑΧΗ) ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή