Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΚΑΛΛΙΟΝΤΖΗ: ΨΕΥΔΕΣΤΕ, ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ "ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΖΟΥΡΟYΔΗ" ΗΤΑΝ ΠΑΡOΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

...Η ΔΙΚΗ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΣΤΑΪΚΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ 3 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΕ Η ΒΙΑΙΑ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ"
Επικοινώνησε μαζί μας η Πρόεδρος του ιδρύματος "Αντιγόνη Ζουρούδη" και οργισμένη-εξυβρίζουσα είπε: "Γράφετε συκοφαντίες και θα με αναγκάσετε να προσφύγω στον Εισαγγελέα κάτι που θα κάνω για πρώτη φορά στη ζωή μου (!!!). Δεν είναι δυνατόν να θίγετε υπολήψεις και μάλιστα σύσσωμο το ΔΣ του Αντιγόνη Ζουρούδη το οποίο παρευρέθη στο δικαστήριο. Το δικαστήριο αναβλήθηκε όχι εξαιτίας μας αλλά εξαιτίας του κ. Στάϊκου ο οποίος απουσίαζε και πάλι από το δικαστήριο. Τιμωρήθηκε με φυλάκιση 3 μηνών και διατάχθηκε η βιαία προσαγωγή του στο δικαστήριο. Όλα αυτά λοιπόν που γράφετε είναι συκοφαντίες"
Όταν είπαμε στην κα Καλλιοντζή ότι   υπήρχαν δηλώσεις της κας Βαλλιάνου η οποία ήταν αντίδικος στο δίκη, μας είπε: "Η κα Βαλλιάνου ψεύδεται. Η ίδια ήταν απούσα από το δικαστήριο, όχι εμείς. Γιατί δεν ρωτάτε τον δικηγόρο της να σας πει ότι ήμασταν εκεί. Δεν ξέρω τι έχετε με την κα Βαλλιάνου και ακούτε μόνο ό,τι σας λέει...". Στο σημείο αυτό η κ. Καλλιοντζή χυδαιολόγησε σε βάρος του εκδότη και αναγκαστήκαμε να της κλείσουμε το τηλέφωνο. 
Επικοινωνώντας με την κα Έφη Βαλλιάνου και ζητώντας της να μας εξηγήσει γιατί μας δήλωσε ότι απουσίαζε η κα Καλλιοντζή ενώ η ίδια ισχυρίζεται ότι ήταν παρούσα, είπε: "Εγώ δεν την είδα πουθενά την κα Καλλιοντζή. Βεβαίως και ήμουν παρούσα στο δικαστήριο, την κα Καλλιοντζή την γνωρίζω καλά στο πρόσωπο και θα την αναγνώριζα. Όσο για τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ του Αντιγόνη Ζουρούδη δεν μπορώ να τα θυμάμαι. Αλλά πάντως την κα Καλλιοντζή δεν την είδα"

Φαίνεται πως το μίσος είναι τόσο έντονο ανάμεσα στις δύο κυρίες που η μία δεν θέλει να βλέπει την άλλη, προφανώς γυρίζουν η μία την πλάτη της στην άλλη και γι' αυτό είπαν τόσο η μία όσο και η άλλη ότι απουσίαζαν αμφότερες από το δικαστήριο. 
Και δυστυχώς την...πληρώνουμε εμείς οι οποίοι για το αυτονόητο κατηγορούμαστε ότι δεν διασταυρώσαμε την είδηση! Χρειάζεται να διασταυρώσουμε την είδηση για το αν ο ένας ή ο άλλος είναι παρών; Όταν ο ένας αντίδικος δηλώνει ότι αναβάλλεται η δίκη εξαιτίας απουσίας του άλλου, πρέπει να πάρουμε την γραμματεία του δικαστηρίου να μας το επιβεβαιώσει; Διαφορετικά...συκοφαντούμε; 

Να προσέξει η κα Καλλιοντζή διότι εάν την ίδια ευαισθησία που ζητά από μας να δείχνουμε για τον εαυτό της, επεδείκνυε και για την κα Ζωζώ Βαλλιάνου, χωρίς να στηρίζει τις κατηγορίες κατά της πρώην προέδροy του "Αντιγόνη Ζουρούδη", σε έωλες μαρτυρίες, τότε δεν θα είχε οδηγηθεί η υπόθεση στο δικαστήριο! 

2 σχόλια:

  1. Δηλαδή αν εσένα η Βαλλιάνου στο αρχικό τηλεφώνημα σου έλεγε ότι είδε την Καλλιοντζή έξω από το δικαστήριο να κτηνοβατεί με ένα λυκόσκυλο, θα έβγαινες να το γράψεις και μάλιστα ως... έκτακτο; Δεν θα προσπαθούσες να το επιβεβαιώσεις; Και όχι τηλεφωνώντας στη... γραμματεία του δικαστηρίου, προφανώς, αλλά ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΟΝΤΖΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλεος, Μάκη!
    Όλα ίσιωμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή