Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΑΡΧΩΝ!

Ενημερώνουμε τους Χολαργιώτες-Παπαγιώτες ότι οι απειλές σε βάρος του εκδότη της εφημερίδας μας είναι πλέον ξεκάθαρες και κάθε μέρα γίνονται εντονότερες. Απειλές κόμη και με υπαινιγμούς σε βάρος της ζωής του Βραχιολίδη: "Λίγες μέρες σου μείνανε" ή "Γράψε ό,τι προλαβαίνεις στο βόρθο σου για λίγες μέρες ακόμη, διότι θα κλείσει μια για πάντα". Ενημερώνουμε κάθε αναγνώστη μας για να γνωρίζει πως η απειλή, η οποία όσο βαδίζουμε στις εκλογές ενδεχομένως να στραφεί ευθέως σε βάρος της ζωής του Βραχιολίδη, έχει συγκεκριμένη προέλευση. 

Θα ενημερώσουμε σχετικά τις αρμόδιες αρχές και θα ζητήσουμε την προστασία τους. 

Δείτε πιο κάτω τα σχόλια σε βάρος μας και θα καταλάβετε...   

σχόλια:

  1. Ενημερωτικά, ο εισαγγελέας θα καλέσει την Καζάκου να του πει αν είναι στο ψηφοδέλτιο του Αποστολόπουλου και την έχεις κάτσει τη βάρκα. Έκανες το μεγάλο λάθος. Λίγες μέρες σου μείνανε. Και εκτός από τη φυλάκα που θα φας, έρχεται και αγωγή που θα σου πάρει τα σώβρακα και θα σε αφήσει στο δρόμο.
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν σου κάνει εντύπωση που κανένας δεν σε υπερασπίστηκε στο νέο αυτόφωρο για τη νέα σου συκοφαντία; Ούτε τους πιο ηλίθιους δεν κοροϊδεύεις πλέον. Γράψε ό,τι προλαβαίνεις στο βόρθο σου για λίγες μέρες ακόμη, διότι θα κλείσει μια για πάντα.
    ΑπάντησηΔιαγραφή

16 σχόλια:

  1. ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ, ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΟΔΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ.
    ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΑ ΣΦΑΧΤΕΙ ΠΡΩΤΟ !!!!!
    ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ .
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ , ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ................. !
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ,ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΥΡΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΜΠΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ , ΑΝΤΕ ΜΕΧΡΙ 12%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΡΕ ΜΑΚΗ ........ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΣΚΕΦΤΕΙ !
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΟΠΤΙΚΑ , ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΝΟΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ (ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ) ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΒΑΡΥ ΚΛΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ" ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε τηλέφωνο τον πήρατε τον ΜΕΘΥΣΟ να μην κρύβεται; γιατί το πρώτο αυτόφορο τέλειωσε... τώρα που θα του σκάσουν βροχές οι μηνύσεις ούτε ο ίδιος δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα περίεργο πράγμα... Αντί να μιλήσει ο Αποστολόπουλος που του του... έκλεψαν την υποψήφια, μιλάει ο Κεχρής; Έκανες τον κόπο να ρωτήσεις τον Αποστολόπουλο για την αλήθεια; Αλλά από ό,τι μάθαμε, ρώτησε ο Δεληγιάννης τον Αυγορόπουλο και αυτός ΤΟΥ ΤΑ ΜΑΣΑΓΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτός ο από πάνω δεν θα διορίστηκε φαίνεται και θυμήθηκε τις συκοφαντίες του 2006... 2014 λέει το ημερολόγιο. Τελείωσαν αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 150 έχει πάει η μήνυση. Και να έχεις δίκιο, να πάς να την κάνεις και χαλάλι τα λεφτά. Να κάνουν μηνύσεις οι υπόδικοι, οι ψεύτες και οι συκοφάντες, αυτό είναι από τα άγραφα. Γειά σας, είμαι αυτός που έχω αυτή τη στιγμή 4 εκκρεμείς δίκες, από 4 τελείως διαφορετικές μεριές που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους! Λέτε να είμαι συκοφάντης κατ' επάγγελμα; Όχι καλέ, ελάτε να μας πείτε το πρόβλημά σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλη μέρα μέσα είσαι, κουφάλα! Και πάντα δεύτερος και καταϊδρωμένος! Τζάμπα ο κόπος. Η οικογένειά σου σε βλέπει καθόλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Ενημερώνουμε τους Χολαργιώτες-Παπαγιώτες ότι οι απειλές σε βάρος του εκδότη της εφημερίδας μας είναι πλέον ξεκάθαρες και κάθε μέρα γίνονται εντονότερες".

    1) Πολύ έξυπνο που παραδέχεσαι ότι το blog είναι δικό σου, διότι σε άλλη υπόθεση έκανες ότι δεν ξέρεις ποιανού είναι.
    2) Σταμάτα να μιλάς για τον εαυτό σου σε τρίτο πρόσωπο. Είναι αστείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να υποθέσω τώρα που θα καταδικαστεί ο Βραχιολίδης, ότι και αυτός ο δικαστής θα ανήκει στο παραδικαστικό... Αλήθεια, πότε θα σε χώσει μέσα και η Τσαρμποπούλου; Αργεί και αυτή η δίκη; Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. --ναι ο κύριος δημαρχούκος;
    -- ο ίδιος...
    -- έμαθα θα βάλετε ξανά να σπάσετε το κεφάλι σας υποψηφιότητα;
    --ναι
    -- καλά δεν ντρέπεστε να σας κατεβάζουν τα σώβρακα?
    -- όχι έχω συνηθίσει
    -- και αν δεν περάσετε ούτε απ'έξω, πάλι, θα κατηγορείτε τους άλλους;
    -- όχι θα πάρω τα βρακιά μου και θα φύγω
    -- δηλαδή δεν θα πάτε πάλι να το παίζετε φίλος και να τους γλύφεστε να πουν κάτι και για σας που θα σας ξεχάσουν γιατί θα κλαίτε μόνος σας σπίτι για κανα χρόνο;
    --όχι όχι δεν θα πάω...
    -- αυτό είναι δέσμευση δημαρχούκο μου;
    -- έχετε κάνει τίποτα πέραν να βγάλετε ένα ψηφοδέλτιο με λάθος ονόματα και με κάτι πιτσιρίκια με γλοιώδεις φάτσες;
    -- τι λέτε κυρία μου... έχουμε βρει και χορηγούς και τώρα περιμένουμε να μας στείλουν και τα φυλλάδια
    -- χορηγούς; ναι ναι... το johnny walker "Η μέρα φεύγει ο Νικ... έρχεται "
    --ωραίο σύνθημα για της εκλογές...
    -- κατεβαίνουμε με πιασάρικα συνθήματα! Άλλωστε πρέπει να πιούν πολύ αυτή την φορά για να μας ψηφίσουν!

    ... επειδή είμαι σίγουρους ότι κάποιος μπορεί να παρεξηγηθεί από τον παραπάνω φανταστικό διάλογο ζητάω προκαταβολικά συγνώμη από τον... ...Johnny Walker!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έτσι είναι η ζωή. Άλλοι έχουν στο ψηφοδέλτιό τους πιτσιρίκια με γλοιώδεις φάτσες, άλλοι κλέφτρες πορτοφολιών και σαβουροξενοπηδήκουλες. Με ό,τι βολεύεται ο καθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Από τη μάνα σου να ζητήσεις συγνώμη που την ψάχνεις στη Φυλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν έχει πολύ πλάκα που το μαύρο ταμείο του ΔΑΟΧ, κατεβαίνει με υποψήφιο Δήμαρχο το μαύρο ταμείο του ΚΑΠΗ; Και μιλάνε ακόμη κάποιοι για το Νικολάου των μηδέν ευρώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. σφιξου και κάνε argument και με τον εαυτό σου... μετά πέρνα Περικλέους απέναντι από τα μπάσκετ να σου πετάω τα πλακάκια του πεζοδρομίου που από την πρώτη μέρα βγαίνουν γιατί οι κατασκευές του "φτιάχνω παράνομα καφέ σε χώρους που μου απαγορεύει η πολεοδομία, η αστυνομία και η Δασική υπηρεσία". Διαφανής διαδικασίες... πιο "διαφανής" πεθαίνεις! ΡΕ ΟΥΣΤ σε κανα καφενείο με τον φιλο σου να τα πιείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ , Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΧΑΦΙΕΣ.
    ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ .
    ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ
    ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ "ΒΟΔΙΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή