Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΓΕΤΑI ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΤΟ EXIT POLL (ΠΡΟΒΛΕΨΗ) ΜΑΣ

EXIT POLL (ΠΡΟΒΛΕΨΗ)
Η εβδομάδα που κύλησε με τις δηλώσεις Κεχρή-Κουγιουμτζόπουλου και Νικολάου να στηρίζουν την υποψηφιότητα Τίγκα, φαίνεται να κάνει πιο δύσκολη την πρόβλεψη.
Υπάρχουν δύο παράμετροι: α) Πόσο μπορούν αυτές οι δηλώσεις να γείρουν την πλάστιγγα υπέρ του Τίγκα; Θα τις υιοθετήσουν οι ψηφοφόροι; Εάν ναι, τότε το κλίμα θα στραφεί υπέρ του Τίγκα.  Αν όχι, τότε η αποστολή του Τίγκα γίνεται δυσκολότερη.
β) Πώς θα ψηφίσουν οι Παπαγιώτες; Αν ο Παπάγος ψηφίσει όπως και στον πρώτο γύρο, δηλαδή βγάλει μπροστά έστω και λίγο, τον Αποστολόπουλο, τότε ο νεαρός υποψήφιος θα είναι και ο νικητής των εκλογών. Εάν όμως ο Παπάγος δημιουργήσει μια διαφορά της τάξεως των 1.500 (τουλάχιστον) ψήφων υπέρ του Τίγκα, τότε θα παιχτεί ντέρμπυ και ε΄ναι πιθανό  να κερδίσει τη δημαρχία ο Τίγκας.
Είναι γεγονός ότι στο στρατόπεδο του Αποστολόπουλου υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία η οποία είναι συγκρατημένη στο στρατόπεδο του Τίγκα. Πρέπει δε να σημειωθεί ότι από την μεριά του ο Τίγκας έδωσε τιτάνιο αγώνα εναντίον του Ξύδη (που υποστήριξε τον Αποστολόπουλο)  να ανατρέψει το σκηνικό, την τελευταία εβδομάδα. Αν το έχει καταφέρει θα πρόκειται για εκπληκτικό ρεκόρ. 

Δεν κάνουμε ευθεία πρόβλεψη. Απλά σας λέμε ότι το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει από τα πρώτα αποτελέσματα που θα βγουν από τα εκλογικά τμήματα Παπάγου. Αν ο Τίγκας δεν εξασφαλίζει μεγάλες διαφορές, τότε η πλάστιγγα θα γείρει υπέρ του Αποστολόπουλου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου