Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ!

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΡΥΦΩΘΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΤΣ!
Αυτή δεν είναι ομάδα.Είναι σκορποχώρι και συνονθύλευμα. Το βλέπει και ο πιο αδαής. Ομάδα για τουρισμό και για διαφημίσεις στην τηλεόραση με τον Μάνο Σέργιο και την μπύρα Buckler. Για χαβαλέ, για μπάνια στην θάλασσα και για μπανιστήρι στις βραζιλιάνες και στα ωραία οπίσθιά τους. Δυστυχώς, μετά λύπης αλλά και αγανάκτησης το λέμε. Αυτή η γερασμένη ομάδα των 35άρηδων (Καραγκούνης, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης, Γκέκας) και με τον προπονητή ο οποίος σε λίγες ημέρες δεν θα είναι προπονητής της ομάδας, δεν μπορεί να είναι τίποτε περισότερο από έναν καρπαζοεισπράκτορα του Μουντιάλ. Μια τραγωδία, ένα ναυάγιο. 
Για τον αγώνα με την Ιαπωνία μπορεί να θέλει να δείξει κάτι η εθνική αλλά θα αποτύχει επίσης. Το αποτέλεσμα προβλέπουμε ότι θα είναι 2-0 ή το πολύ 2-1. 
Για τον αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού, επειδή η εθνική μας θα έχει ήδη αποκλειστεί, ο προπονητής θα δοκιμάσει άλλους παίκτες και η ομάδα πιστεύουμε ότι θα καταρρεύσει εντελώς. Προβλέπουμε ένα βαρύ σκορ της τάξεως του 4-0 ή 4-1. 
Περαστικά μας. 
Υ.Γ. Αν το δει κανείς από την θετική πλευρά θα έχουμε πάει καλύτερα από το Μουντιάλ του 1994, όταν δεν είχαμε βάλει ούτε ένα γκολ και είχαμε δεχτεί 10. Ε, τώρα θα βάλουμε 1-2 γκολ και θα φάμε 9! Μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι και να πούμε ότι μετά από 20 χρόνια σημειώσαμε πρόοδο!!!  

1 σχόλιο: