Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

SIAMO TIFOSI DELL'ITALIA! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑΡΑ: ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΝΙΚΗΣΕ 2-1 ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ!

italia
Η Ιταλία ήταν η νικήτρια του ντέρμπι του τετάρτου ομίλου, η οποία σε ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου επικράτησε με 2-1 της Αγγλίας και αγκάλιασε την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ. 
Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι Ιαλοί ήταν εκείνοι που έδειξαν πως θα είναι τα αφεντικά εντός αγωνιστικού χώρου. Παρότι η Αγγλία έδειχνε αρκετά γρήγορη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και απειλητική στην επίθεση, η «σκουάντρα ατζούρα» ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ στο 36“ με φοβερό σουτ του Μαρκίσιο.
Ωστόσο η απάντηση των Άγγλων ήρθε αμέσως, αφού ένα λεπτό αργότερα ο Ρούνεϊ βρήκε εξαιρετικά τονΣτάριτζ μόνο του και εκείνος σε κενή εστία έκανε το 1-1, το οποίο και ήταν το σκορ του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη όμως η Ιταλία μπήκε αποφασισμένη να πάρει το ματς και κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα με κεφαλιά του Μπαλοτέλι στο 50“. Στη συνέχεια, οι Βρετανοί πίεσαν για την ισοφάριση, χωρίς να καταφέρουν να διασπάσουν την άμυνα των Ιταλών, οι οποίοι λίγο έλειψε να πετύχουν και τρίτο τέρμα, όμως το φάουλ του Πίρλο στο 93“ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Χαρτ.
Με τη νίκη αυτή η Ιταλία και σε συνδυασμό με τον θρίαμβο της Κόστα Ρίκα επί της Ουρουγουάη έγινε το απόλυτο φαβορί, όχι μόνο για την πρόκριση, αλλά και για την πρωτιά στον όμιλο.
crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου