Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ! ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Αυτή είναι η καθημερινή εικόνα στις ελληνικές τράπεζες. Η κρίση αργά ή γρήγορα φέρνει την κατάρρευση και των τραπεζών εξαιτίας των οποίων προκλήθηκε το μεγάλο πρόβλημα. Αφού το άθλιο κράτος φόρτωσε τα δάνεια-χρέη των τραπεζών στον λαό, αφού φτωχοποίησε εκατομμύρια Έλληνες, και αφού οι πολιτικοί ολετήρες εφήρμοσαν με ακρίβεια τα μνημονιακά μέτρα, ήταν επόμενο ότι κάποια στιγμή θα βούλιαζαν και οι τράπεζες. Έμειναν τέσσερις συστημικές τράπεζες και αυτό είναι το χάλι που αντιμετωπίζουν καθημερινά! Με φτωχοποιημένο λαό πώς είναι δυνατόν να έχουν πελατεία; Με μηδέν ανάπτυξη πώς είναι δυνατόν να υπάρχει ρευστότητα; 
Οι τράπεζες πλεόν γεμίζουν από γερόντια στις 4 τελευταίες μέρες του μήνα και στις2-3 κάθε νέου, προκειμένου να εισπράξουν τη σύνταξή τους. Όλο το υπόλοιπό διάστημα οι τράπεζες είναι άδειες!!!
Αυτή που βλέπετε είναι η χθεσινή εικόνα από την Εθνική τράπεζα Χολαργού. Είναι η πλέον κεντρική τράπεζα της περιοχής (Λ. Μεσογείων 224) η οποία εξυπηρετεί τις περιοχές Χολαργού, Παπάγου, Ψυχικού και Χαλανδρίου! Και όπως βλέπτε δεν...πατάει ψυχή στα ταμεία!!!
Κάντε μια βόλτα στις τράπεζες και δείτε την αγωνία ζωγραφισμένη τόσο στα πρόσωπα των διευθυντικών στελεχών όσο και σε αυτά των υπαλλήλων. Φοβούνται για το αύριο που έρχεταιθ. Και το δικό τους μέλλον το έστρωσαν οι πολιτκοί καταστροφείς! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου