Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΟΙ ΑΔΩΝΙΣ ΒΟΡΙΔΗΣ, ΛΟΒΕΡΔΟΣ! ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΟΥΝ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ! ΤΟΣΟ...ΕΥΦΥΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ!

Οι μόνες σίγουρες δημοσκοπήσεις είναι αυτές που αφορούν στους Άδωνι Γεωργιάδη, Μάκη Βορίδη και Ανδρέα Λοβέρδο. Κυριοκεκτικά σαρώνουν και όποτε γίνουν εκλογές θα είναι οι σίγουροι νικητές. Το κόμμα τους είναι βέβαιον ότι θα έρθει δεύτερο ωστόσο οι Άδωνις, Βορίδης και
Λοβέρδος θα θριαμβεύοσυν σε ψήφους! 
Τι και αν ο Βορίδης μπήρε τον...μπαλτά και έκοψε τις συνταγογραφήσεις για τις διαγνωστικές εξετάσεις; Οι ψηφοφόροι...πίνουν νερό στο όνομά του! Τι και αν ο Λοβέρδος ως...χασάπης ετοιμάζεται να βάλει λουκέτο ή να συγχωνεύσει κι άλλες πανεπιστημιακές σχολές; Τι και αν η παιδεία πηγαίνει κατά διαόλου; Ο Λοβέρδος στις δημοσκοπήσεις έρχεται πρώτος! Ο δε Άδωνις, έχοντας στο πλάι την όμορφή γυναίκα του, η οποίαπροσφάτως έφερε στον κόσμο το νέο του παιδία, αποτελεί το πρότυπι του οικογενειάρχη! 
Να το θυμηθείτε ότι οι τρεις αυτοί μνημονιακοί της κυβέρνησης Σαμαρά θα πρωτεύσουν σε ψήφους. Η τηλεόραση έχει αποχαυνώσει τους μακάκες Έλληνες οι οποίοι σαν τα ...ζα θα πάνε να ψηφίσουν τους καταστροφείς τους. Και θα τους βγάλουν πρώτους και καλύτερους! 
Γκαγκάδες οι ψηφοφόροι!  

1 σχόλιο:

  1. Ένα βλακόμετρο ακριβείας για τους "ευφυείς" ψηφοφόρους που θα ψηφίσουν Αϊδιώνη, τσεκουράτο Βορίδη και Λοβέρδο-Λουέντι! Άντε βάλτε τους και το σήμα-μαϊμού της επο με το αστεράκι να κάνουν και κωλοτούμπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή