Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ ΗΔΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ!!!ΧΑΡΑΓΜΑ!!!666!!!ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!!!ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ!!!ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ!!!

Γράφει η Μαρία Τουφεξή

Το σχέδιο των εβραίων για την έλευση του αντιχρίστου, την παγκοσμιοποίηση και το σφράγισμα των ανθρώπων προχωρά τέλεια!!! Και τέλειο έδαφος θα βρει ο ψευτομεσίας τους ο αντίχριστος!!! Θα τα βρει όλα έτοιμα!!! Γιατί μέσω της τεχνολογίας και των ΜΜΕ περνούν τα μηνύματα που θέλουν και ο κόσμος τα δέχεται θέλει δεν θέλει!!! Ήδη  κάποιοι  έχουν διαλέξει στρατόπεδο!!!

Προωθούν άμεσα λοιπόν το σφράγισμα με τον αριθμό του θηρίου 666!!!Τώρα μας έχουν τρελάνει στην προπαγάνδα μέσω ΜΜΕ, ότι εξαφανίστηκε ο τάδε ηλικιωμένος ή η δείνα ανήλικη κ.τ.λ. Που σημαίνει ότι θέλουν να μας περάσουν την ιδέα ότι αν είχαν το σφράγισμα δεν θα υπήρχε πρόβλημα θα τους έβρισκαν αμέσως!!! Θα υποχρεώσουν τον κόσμο θέλει δεν θέλει να σφραγιστεί!!!
Είναι απολύτως βεβαιωμένο ότι!!!
Αν δεν λάβετε το σφράγισμα δεν θα μπορείτε να αγοράσετε ούτε να πουλήσετε τίποτα!!! Ούτε καν τρόφιμα!!! Δεν θα μπορείτε να νοικιάζετε σπίτι ή κατάστημα άρα δεν θα μπορείτε να δημιουργήσετε κάθε είδους επιχείρηση. Δεν θα έχετε την δυνατότητα χωρίς το σφράγισμα να έχετε συναλλαγές με τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, ούτε εφορία, ΤΕΒΕ, ΙΚΑ, κ.τ.λ. Δεν θα έχετε ασφάλεια, γιατρούς νοσοκομεία, φάρμακα, τίποτα!! Δεν θα υπάρχετε εγγεγραμμένοι στο κράτος σαν νόμιμοι πολίτες χωρίς το σφράγισμα του θηρίου[666] θα είσαστε παράνομοι!!! Όπως οι κοινοί εγκληματίες θα ζείτε κυνηγημένοι, θα συλλαμβάνεστε, θα σας κλείνουν φυλακή, και θα σας σκοτώνουν!!!
Και όλα αυτά γιατί δεν θα δεχτείτε το σφράγισμα!!!
Το θέμα είναι πόσοι θα αντέξουν να μην σφραγιστούν με τον αριθμό του θηρίου!!!
Πόσοι θα αντέξουν να μην μπορούν να αγοράσουν φαγητό να θρέψουν τα παιδιά τους που θα πεινάνε;
Πόσοι θα αντέξουν να ζουν κυνηγημένοι από το κράτος; Πόσοι θα αντέξουν να φυλακίζονται άδικα;
Πόσοι θα αντέξουν χωρίς γιατρό και φάρμακα; Και πολλά άλλα μαρτύρια που δεν τα χωράει ο ανθρώπινος νούς!!!!
Θέλω να τονίσω εδώ ότι κάποιοι λένε θα λάβω το σφράγισμα στο κεφάλι ή στο χέρι, για να μην με κυνηγήσουν και να έχουν φαγητό τα παιδιά μου, αλλά θα κάνω κι ένα Σταυρό τατουάζ  και δεν θα πάθω τίποτα!!! Θα πιστεύω στον Χριστό από μέσα μου!!!
Πλάνη μεγάλη έχετε όσοι σκέφτεστε έτσι!!!Λογαριάσατε λάθος!!! Μονο αυτά που δέχονται Αγιασμό, μόνο αυτά Αγιάζονται!!! 'Οπως το νερό!!! Η ακαθαρσία, δεν δέχεται Αγιασμό!!! Επομένως ο διάβολος, ο αντίχριστος, όταν είναι στην ταυτότητα μας ή στο χέρι ή στο κεφάλι μας με το σύμβολό του, το σφράγισμα 666,δεν μπορούμε να Αγιαστούμε με το να βάλουμε ένα Σταυρό!!!
Στην αρχή σφραγίστηκαν όλα τα άψυχα αντικείμενα του κόσμου με τον κωδικό bar-code system, όπως έπιπλα, τρόφιμα, αυτοκίνητα κ.τ.λ.
Μετά σφραγίσανε τα ζώα και μάλιστα όποιο ζώο δεν έχει τσιπάκι είναι παράνομο να το έχει κάποιος!
Τώρα έχουμε σειρά εμείς!!! Τώρα ο διάβολος αγρίεψε!!! Έγινε εξουσία κι εχει ειδικές κάρτες με τον αριθμό του!!!666!!!
Κι ενώ τα σημεία των καιρών φαίνονται, είναι πλέον ξεκάθαρα,το ''θηρίο'' στις Βρυξέλλες με το 666 έχει ρουφήξει όλα τα κράτη στο κομπιούτερ!!!
Η κάρτα, η ταυτότητα, η εισαγωγή του σφραγίσματος τι φανερώνουν;
Πίσω από το  τέλειο σύστημα ''κάρτας εξυπηρετήσεως''κρύβεται η παγκόσμια δικτακτορία, η σκλαβιά του αντιχρίστου!!!
Απορώ!!! Δεν προβληματίζεστε με όλα αυτά τα γεγονότα; Δεν βάζετε έστω ούτε ένα ερωτηματικό τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά να το ερευνήσετε;;;
Δεν σας περνάει καν η σκέψη ότι επιβοηθούν τους εβραίους και τον ψευτομεσία τους αντίχριστο για το σφράγισμα;;;666!!!
Έλληνες αφυπνιστείτε!!! Η ελληνική φυλή και η ορθοδοξία είναι ο στόχος των εβραίων και του αντιχρίστου!!! Θέλουν απεγνωσμένα την καταστροφή των Ιερών και Οσίων της Ορθόδοξης Πίστης και του Ελληνισμού!!!
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου