Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΟΝ κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

"Tον προτρέπουμε, να διαβάσει καλά τον 
κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου 
καθώς στην πρώτη συνεδρίαση που προήδρευσε, 
διέπραξε ολέθριο λάθος"
Γιατί δεν ψηφίσαμε τον κ. Οικονόμου για Πρόεδρο

Επιθυμούσαμε διακαώς να ψηφίσουμε τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου που πρότεινε η πλειοψηφία, όπως πράξαμε και για όλα τα υπόλοιπα όργανα, για δύο λόγους:
Πρώτα απ´ όλα για να του δώσουμε την ευκαιρία να είναι πρόεδρος όλου του δημοτικού συμβουλίου και όχι μόνο πρόεδρος της πλειοψηφίας.
Σε μία εποχή όπου το πολιτικό σύστημα και οι θεσμοί είναι πλήρως απαξιωμένοι από την κοινωνία και ειδικά από τους νέους ανθρώπους, ο δήμος μας χρειάζεται έναν πρόεδρο όλου του δημοτικού συμβουλίου και ένα δημοτικό συμβούλιο ενωμένο.
Ο δεύτερος λόγος είναι προγραμματικός για τις «8 Προτάσεις».
Για μας η πεμπτουσία του δήμου είναι η συμμετοχή των δημοτών. Για μας ο δήμος είναι ένας οργανισμός κοινωνικής αυτοοργάνωσης. Η λειτουργία, λοιπόν, του δημοτικού συμβουλίου που είναι το ανώτατο όργανο του δήμου, για την εμπέδωση αυτής της αρχής, είναι το επίκεντρο της πολιτικής μας παρουσίας.
Το δημοτικό συμβούλιο πρέπει να προβάλλεται (ηλεκτρονική διακυβέρνηση, ψηφιακή μετάδοση, οπτικοακουστική αρχειοθέτηση κ.λπ.), να είναι κατανοητό από τους πολίτες, να είναι φιλικό στις παρεμβάσεις τους και στις απόψεις τους και λειτουργικό στην εικόνα του, να αναδειχθεί ως μεγάλο γεγονός του μήνα.
Να γίνει δηλαδή ένας θεσμός γνώριμος και χρήσιμος στους δημότες.

Γι αυτό χρειάζεται στενή συνεργασία μεταξύ όλων των μελών του δημοτικού συμβουλίου και του προέδρου.

Ο πρόεδρος, αναλαμβάνει ένα πολύ δύσκολο έργο και θα δοκιμαστεί. Θα έπρεπε λοιπόν να ψηφιστεί απ’ όλους για να μπορεί να αξιολογηθεί από όλους και να ανακληθεί... αν δεν επαρκούν οι δυνατότητές του και οι ικανότητές του.
Δυστυχώς η προεκλογική συμπεριφορά του κ. Οικονόμου που προτάθηκε από την πλειοψηφία ως πρόεδρος, δεν μας επέτρεψε να τον ψηφίσουμε.
Κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου είχαμε επίσημη δημόσια δήλωση των στελεχών της Χρυσής Αυγής εἰς ἐπήκοον πολλών θαμώνων στην Ολυμπιάδα Παπάγου, παρουσία και ομάδας υποψηφίων μας, ότι η Χρυσή Αυγή στηρίζει στον Δήμο Παπάγου Χολαργού τον Ηλία Αποστολόπουλο και συγκεκριμένα τον Δημήτρη Οικονόμου στο ψηφοδέλτιό του.

Η παράταξη «8Προτάσεις» διαφωνεί κάθετα με τις πρακτικές και τις αντιλήψεις βίας που εκφράζει η Χρυσή Αυγή, τις οποίες εφάρμοσε και στα επεισόδια στο εκλογικό κέντρο του 1ου Λυκείου Χολαργού.

Αμέσως ο επικεφαλής της παράταξής μας κ. Χάρης Κουγιουμτζόπουλος τηλεφωνήθηκε με τον κ. Οικονόμου και του ζήτησε να κάνει δήλωση. Το αρνήθηκε λέγοντας ότι δεν έχει κανένα λόγο να το κάνει.

Ο κ. Οικονόμου μας απέδειξε προεκλογικά, ότι δεν έχει την ικανότητα να προστατεύσει τους πολιτικούς θεσμούς και δεν έχει το ανάστημα να αντιμετωπίσει κοινωνικά φαινόμενα όπως αυτό της Χρυσής Αυγής.

Γι αυτό το λόγο δεν τον ψηφίσαμε, αλλά ελπίζουμε κατά την διάρκεια της θητείας του να αντιστρέψει την εικόνα που μας έδωσε προεκλογικά και ευχόμαστε να του δοθεί η ευκαιρία να αποδείξει και στους 500 – 600 ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, που τον ψήφισαν μαζικά και οργανωμένα, ότι κακώς τον ψήφισαν διότι δεν τους εκφράζει.

Επίσης τον προτρέπουμε, να διαβάσει καλά τον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς στην πρώτη συνεδρίαση που προήδρευσε, διέπραξε ολέθριο λάθος. Η τύχη ενός διαδικαστικού θέματος δεν κρίνεται από τον πρόεδρο, αλλά από τα παρόντα μέλη του Δ.Σ.
Εμείς συνειδητά δεν δώσαμε συνέχεια στο θέμα σε ένδειξη καλής θελήσεως και συνεργασίας διότι αυτό προέχει για το καλό των δημοτών μας.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

17 σχόλια:

  1. Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ , Η ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ,Η ΒΡΩΜΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ,ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ, 55 ΜΠΑΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑ ΣΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΟΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ "

    ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ, ΓΡΑΦΩ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΥΤΕ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΘΑΠΑΙΡΝΕ ΕΝΝΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΟΥΤΕ Ο ΛΙΑΚΟΣ ΘΑΒΓΑΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ. ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΕΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΕΠΙ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΕΙΑΤΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΟΥ.ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ.ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΙΠΟΤΑ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσεις κ κουζιουμτζοπουλε εχετε ακομα την καραμελα στο στομα οτι η χρυση αυγη στηριξε τον Αποστολοπουλο. Εσενα που σε στηριξε ολοκληρο ΠΑΣΟΚ με αυτα που λες .εσυ τι πηρες ?? Μας εχεις γ..... με τις 8 προτασεις. Κατι δικο σου εχεις να μας πεις ξερολα....?? Αντε εβγαλε η μυγα καιεχεσε τον κοσμο ολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είστε ψεκασμένοι και χαϊβανισμένοι με αυτά που λέτε εναντίον της Χρυσής Αυγής. Είστε ψεκασμένοι με αριστεροκεντροδεξιό αεροζοφουζόλ! Πάντως με τις μαλακίες που είπατε για τους λόγους που δεν ψηφίσατε το συγκεκριμένο άτομο λόγω Χρυσής Αυγής γέλασα με την πάρτη σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κουγιομτζόγλου παρτάκια μας έκανες και γελάσαμε πάντως. Γελάνε και τα τσιμέντα σε Χολαργό-Παπάγου! Συνέχισε έτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαρη σοβαρεψου γιατι ξεφτιλιζεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ολα εχουν ενα οριο εκτος απο την ανοησια του Κουγιουμτζοπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τους 600 χρυσαυγιτες που ψηφισαν το γιατρο τους βρηκες Χαρουλη. Δεν βρισκεις και τους 600 χαζουλιακες που ψηφισαν το συνδυασμο σου να τους κρεμασουμε στην πορτα κουδουνια.... Μαζεψου γιατι στις επομενες εκλογες θα βρεις μονο τη δικη σου ψηφο και της γυναικουλας σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ..........Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΑΕΤΙΔΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΥΤΕΡΠΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΧΟΥΝ ΚΛΑΣΕΙ ΜΑΛΛΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !

    ΤΣΙΡΛΙΠΙΠΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ .

    ΧΕΖΟ-ΠΙΠΙ ,ΚΛΑΝΙΑ - ΠΟΡΔΗ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτά που λέει ο Κουγιουμτζόπουλος είναι μεγάλες παπαριές γιατί δεν ψήφισαν τον Οικονόμου για πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου λόγω Χρυσής Αυγής! Ρε ψεκασμένες κουδουνίστρες αφού δεν ψηφίσατε Οικονόμου καλά να πάθετε! Φορέστε τώρα τις κουδουνίστρες σας και πάρτε άγρια τον πούλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγώ παρατηρώ ότι κάποιοι όταν ακούν για Χρυσή Αυγή κάνουν... κωλοτούμπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τρεξε τρξε Χαρουλη,γινε αντρας Χαρουλη,γινε αντρας μαγαλος σωστος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ 600 ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, 100 ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ, 200 ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ε, 100 ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ζ ΚΑΙ 80 ΝΕΦΕΛΙΜ . ΣΥΝΟΛΟ 1080 . ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΛΟΥΣ Ο ΧΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΝΤΩΣ ΓΕΛΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ! ΧΑ ΧΑ ΧΑ!

    ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΕ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΦΟΥΣΤΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΔΟΥΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΟΠΩΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή