Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ! ΝΕΚΡΟΙ ΕΝΑΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ!

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη το βράδυ της Παρασκευής στο Παλαιό Φάληρο οπότε και ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά στην οποία δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ένας πυροσβέστης και μια γυναίκα.
Η φωτιά ξέσπασε σε κατάστημα με υδραυλικά είδη επί της οδού Ιπποκράτους 4 στο Παλαιό Φάληρο και λόγω των εύφλεκτων υγρών και ποσοτήτων ασετιλίνης σημειώνονται διαρκώς εκρήξεις και πυκνός καπνός, με αποτέλεσμα να καθιστά δύσκολη την προσέγγιση των πυροσβεστών.
Από την πυρκαγιά ένας πυροσβέστης που έσπευσε να ερευνήσει τους από πάνω ορόφους προκειμένου να εντοπίσει τυχόν εγκλωβισμένους, φαίνεται πως παγιδεύτηκε από τις φλόγες και τον πυκνό καπνό και εντοπίστηκε από συναδέλφους του λίγο αργότερα σε λιπόθυμη κατάσταση.
Μεταφέρθηκε άμεσα στο 251 νοσοκομείο, όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον επαναφέρουν αλλά δυστυχώς δεν ήταν δυνατόν για τον 30χρονο πυροσβέστη.
Στο νοσοκομείο έσπευσε από την πρώτη στιγμή και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, κ. Κικίλιας για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του πυροσβέστη, ο οποίος όμως είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.
Ο νεαρός πυροσβέστης, όπως λένε οι συνάδελφοί του προσπάθησε με θάρρος να απεγκλωβίσει άτομα που βρίσκονταν στο κτίριο αλλά τον πρόλαβαν οι φλόγες ενώ λίγο πριν πέσει αναίσθητος, είχε εντοπίσει μία γυναίκα εγκλωβισμένη. Οι συνάδελφοί του έτρεξαν να απεγκλωβίσουν τη γυναίκα, η οποία όμως δεν είχε τις αισθήσεις της.
Η ηλικιωμένη γυναίκα σύμφωνα με τη Πυροσβεστική λιποθύμισε από τους καπνούς, μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή.
imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου