Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ: "ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ, ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ"!

Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια του αδικοχαμένου αρχιπυροσβέστη Μάντζιου Ματθαίου που έχασε τη ζωή του από την πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στο Παλαιό Φάληρο.
Οι αναθυμιάσεις από την φωτιά ήταν πολύ έντονες, και για να μπορέσει να διασώσει την εγκλωβισμένη γυναίκα ο πυροσβέστης μπήκε στο φλεγόμενο κτίριο με μπουκάλα οξυγόνου. Δυστυχώς το οξυγόνο τελείωσε και τότε ακούστηκε στους ασυρμάτους των συναδέλφων του: «Μου τελειώνει το οξυγόνο, ελάτε να με βοηθήσετε». Η εγκλωβισμένη γυναίκα ήταν η σύζυγος του ιδιοκτήτη του κτιρίου και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών.
Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:
Στο πένθος βυθίστηκε η πυροσβεστική οικογένεια με τον άδικο χαμό του Αρχιπυροσβέστη Μάντζιου Ματθαίου. Ο άτυχος Υπαξιωματικός έχασε τη ζωή του στην προσπάθειά του να διασώσει μια γυναίκα 44 ετών, η οποία είχε εγκλωβιστεί σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας, ενώ είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά σε ισόγειο κατάστημα υδραυλικών την 12η Σεπτεμβρίου στο Παλαιό Φάληρο Αττικής.
Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1981, κατατάχθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα το 2007, ενώ το 2009 αποφοίτησε από την Πυροσβεστική Ακαδημία με το βαθμό του Αρχιπυροσβέστη. Ήταν άγαμος και το τελευταίο διάστημα υπηρετούσε στον 5ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών.
e-reportaz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου