Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΙΓΚΑΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΑΔΙΚΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ κ. ΛΙΑΠΗ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΞΥΔΗ!

Επιστολή προς το Δήμαρχο
Παπάγου-Χολαργού

Κύριε Δήμαρχε,

       Όπως είναι γνωστό το Δημαρχείο του πρώην Δήμου Παπάγου, που σήμερα στεγάζεται η Δημοτική Κοινότητα Παπάγου, αγοράσθηκε επί Δημαρχίας της κ. Πίτσας Λιάπη το έτος 1994 και επί δέκα έξι χρόνια ήταν το Δημαρχείο του τότε Δήμου Παπάγου.
       Αρχικά, στην εξωτερική πρόσοψη του κτηρίου είχε τοποθετηθεί μαρμάρινη πινακίδα στην οποία αναγραφόταν το όνομα της τότε Δημάρχου κ. Λιάπη και έδειχνε λιτά και απέριττα, στον απλό πολίτη αλλά και στον κάθε διερχόμενο, την πραγματικότητα.
       Λίγους μήνες μετά την ανάληψη της επόμενης Δημοτικής αρχής του κ. Ξύδη η πινακίδα κυριολεκτικά εξαφανίσθηκε από τη θέση της και τοποθετήθηκε εκεί όπου βρίσκεται και σήμερα και παρακαλώ προσέξτε τη θέση της. Είναι αμέσως αριστερά μπαίνοντας στο κτήριο από την κεντρική είσοδο, πίσω από τον πάγκο που βρίσκεται ο αρμόδιος υπάλληλος. Για να τη δει κάποιος θα πρέπει να μπει μέσα στο κτήριο και να παρατηρήσει τον τοίχο που αφήνει πίσω του μπαίνοντας μέσα, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία.
             


      Ομολογώ ότι δεν αντιλαμβάνομαι τους λόγους της εξαφάνισης της πινακίδας επί της Δημαρχίας του κ. Ξύδη. Τι να πει κανείς μικροψυχία, φθόνος ή κάτι άλλο που μπορεί να φοβήθηκε και που ομολογώ δεν περνά από το μυαλό μου. Έβγαλαν την πινακίδα από το Δημαρχείο για να μη φαίνεται το όνομα της κ. Λιάπη, ενώ το όνομα του κ. Ξύδη υπάρχει ακόμη και στις κολώνες ηλεκτροφωτισμού της οδού Κύπρου. 
      Τα συμπεράσματα μπορεί εύκολα να τα βγάλει ο καθένας. Σεις   κ. Δήμαρχε έχετε υποχρέωση να ξεριζώσετε αυτά τα νοσηρά φαινόμενα παλαιοκομματισμού και να τοποθετήσετε εκ νέου την πινακίδα στη φυσική της θέση.
Παρακαλώ όπως ενεργήσετε το συντομότερο και με ενημερώσετε για τις ενέργειές σας.

                       Με εκτίμηση

                                                 Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας
                                                          Επί κεφαλής

                                              Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης

4 σχόλια:

  1. Αγαπητέ κύριε Βραχιολίδη
    Θέλω να σας ενημερώσω ότι από νωρίς το πρωί συνεργεία καθαριότητος μαζί με ένα φορτηγό μαζεύουν τα ξερά κλαδιά και καθαρίζουν την οδό Αγίων Σαράντα όπου και διαμένω. Θεωρώ ότι το ίδιο θα κάνουν και στους άλλους δρόμους που σας είχα αναφέρει. Επειδή δεν πρέπει μόνο να εκφράζουμε παράπονα αλλά και ευχαριστίες κατ αρχήν θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους και των συνδημοτών εσας για την άμεση ανταπόκριση και συμπαράσταση στο πρόβλημά μας. Μακάρι το παράδειγμά σας να το ακολουθούσαν και όλοι οι εκπρόσωποι του τοπικού τύπου. Και βεβαίως να ευχαριστήσω τους αρμόδιους υπεύθυνους στον τομέα της καθαριότητας. Στο πρόσωπό σας με αφορμή αυτό το συμβάν βρήκαμε έναν απρόσμενο " Συμπαραστάτη του Δημότη " αφού ο θεσμικός αντίστοιχος δεν λειτούργησε ποτέ. Θα παρακαλούσα να αναρτήσετε την επιστολή μου ώστε και άλλοι δημότες να απευθύνονται σε σας για τυχόν προβλήματα που θα δημιουργούνται. Και πάλι σας ευχαριστούμε και καλη δύναμη για το έργο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια κ. Βραχιολίδη. Να σας πω και εγώ ένα πρόβλημά μου, που αφορά πολλούς άλλους. Πως γίνεται και οι παιδικοί σταθμοί στο Νέο Ηράκλειο ή άλλες περιοχές να έχουν ήδη αρχίσει να λειτουργούν για ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ, ενώ ο Χολαργός δεν έχει ακόμη προσφέρει την δυνατότητα αυτή σε εκατοντάδες παιδια; Μήπως αυτό είναι πιο σημαντικό από τη θέση της φωτογραφίας της κ. Λιάπη; Και ένα ερώτημα για τον κ. Τίγκα. Γιατί κ. Τίγκα βάλατε στο Χολαργό τον κ. Κουτάκη στερώντας την έδρα του Χολαργού από έναν Χολαργιώτη; Τόσο υπέρμαχος του Παπάγου πια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΗΚΟΤΗΤΑ Η ΚΥΡΙΑ ΛΙΑΠΗ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ !!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΤΙΓΚΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ,ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΣ ΕΝΑ ΘΕΟ ,ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή