Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ & ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Δ.Σ. του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής (Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α.) Παπάγου – Χολαργού με την υπ’ αρ. 80/2014 απόφασή του, στις 9 Σεπτεμβρίου 2014 αποφάσισε την εγγραφή των νέων βρεφών και προνηπίων στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς ως ακολούθως:
·         Στον A’ Παιδικό Σταθμό Χολαργού  14  βρέφη και  35 προνήπια
·         Στον B’ Παιδικό Σταθμό Χολαργού  16  βρέφη και  42 προνήπια
·         Στον Δ’ Παιδικό Σταθμό Χολαργού  26  βρέφη και  29 προνήπια
·         Στον A’ Παιδικό Σταθμό Παπάγου  20   προνήπια
·         Στον B’ Παιδικό Σταθμό Παπάγου  21   προνήπια.
Ο συνολικός αριθμός των παιδιών τα οποία θα φιλοξενηθούν στους Σταθμούς του Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α. για την σχολική περίοδο 2014-2015 συμπεριλαμβάνοντας και τις επανεγγραφές και τα παιδιά απο την δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» της Ε.Ε.Τ.Α.Α. είναι 544  βρέφη και προνήπια.
Στην ιστοσελίδα μας www.dokmepa.gr μπορείτε να βρείτε τα ονόματα των παιδιών και το σταθμό όπου εγγράφονται. Αναλυτικές λίστες με τα ονόματα έχουν ήδη τοιχοκολληθεί στον πίνακα ανακοινώσεων κάθε σταθμού. Για τις ελάχιστες αιτήσεις οι οποίες δεν έγιναν δεκτές, είτε λόγω χαμηλής μοριοδότησης, είτε λόγω ελλειπών δικαιολογητικών θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση πλήρωσης κενών θέσεων απο μελλοντικές διαγραφές παιδιών εντός του Οκτωβρίου.
Το Δ.Σ. λαμβάνοντας υπόψιν τις αδιάκοπες και συνεχείς προσπάθειες του προσωπικού, αλλά και το ζήλο και το ενδιαφέρον που έχουν επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια οι εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς ,θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του στην επιτροπή αξιολόγησης των αιτήσεων, στην Διεθύντρια του Οργανισμού Κα Αδαμαντία Μούσιου, στις Προϊσταμένες των Σταθμών Κα Ολυμπία Κάλφα, Ελευθερία Φράγκου, Αλέκα Σκουρτσίδου, Πούμπρου Μαρία, Κρατσαγκώνη Γεωργία καθώς και σε όλο το προσωπικό του Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α. και να τους ευχηθεί «ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ».

Για το Δ.Σ. του Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α. Παπάγου- Χολαργού
Ο Πρόεδρος

Ηλίας Αποστολόπουλος
Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού

                                                                                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου