Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ! ΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!

Το κομμάτιασμα του ελληνισμού και της χώρας συνεχίζεται από τους αντιπροσώπους του έθνους! Ψήφισαν το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο το οποίο βάζει φίμωτρο την ελευθερία λόγου και έκφρασης. Όπως λένε και οι άγιοι πατέρες της εκκλησίας, με το νομοσχέδιο που ψήφισαν οδηγούνται στην πυρά οι λόγοι του Αποστόλου Παύλου για τους ομοφυλόφιλους, οι νόμοι του Σόλωνα, ενώ οι ιερείς δεν θα μπορούν από άμβωνος να καταδικάζουν την  ομοφυλοφιλία! Το ίδιο βεβαίως ισχύει για κάθε πολίτη, διότι καιροφυλακτεί η...φυλακή! 
Δεν είναι μόνο για την ομοφυλοφιλία τα όσα ανατρέπει ο αντιρατσιστικός νόμος αλλά και για τους "λαθρομετανάστες", τους οποίους εφεξής απαγορεύεται να τους αποκαλείς έτσι...
Όπως αναφέρει το newsit.gr  κατά την ονομαστική ψηφοφορία σημειώθηκαν αποκλίσεις από την επίσημη κομματική γραμμή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, με την Ραχήλ Μακρή και τον Παύλο Χαϊκάλη να καταψηφίζουν όλα τα άρθρα, όπως επίσης και από την επίσημη γραμμή της ΔΗΜΑΡ, με τη Μαρία Ρεπούση να καταψηφίζει το επίμαχο δεύτερο άρθρο και να δηλώνει "παρών" στα άλλα δύο. 

Τα αποτελέσματα της ονομαστικής ψηφοφορίας έχουν αναλυτικά, ως εξής: 

* Για το πρώτο άρθρο που αφορά τη δημόσια υποκίνηση ρατσιστικής βίας ή μίσους, ονομαστική ψηφοφορία είχε ζητήσει η Χρυσή Αυγή. 

Υπέρ ψήφισαν 58 βουλευτές (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ανεξάρτητοι βουλευτές), ενώ "παρών" ψήφισαν 31 βουλευτές: Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και όσοι εκ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ακολούθησαν την κομματική γραμμή (Γ. Δημαράς και Μ. Κόλλια-Τσαρουχά), η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μ. Ρεπούση και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Β. Πολύδωρας και Μ. Ανδρουλάκης. Κατά του άρθρου ψήφισαν δέκα βουλευτές: Οι βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Ρ. Μακρή και Π. Χαϊκάλης, οι ανεξάρτητοι βουλευτές Β. Καπερνάρος, Γ. Κασαπίδης και Γ. Κουράκος, και οι παρόντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής και του ΚΚΕ. 

* Για το δεύτερο άρθρο που αφορά την κακόβουλη άρνηση των γενοκτονιών που έχει υπερψηφίσει η ελληνική Βουλή, ονομαστική ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής. 

Υπέρ του άρθρου τάχθηκαν 54 βουλευτές (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ανεξάρτητοι βουλευτές), κατά τάχθηκαν 42 βουλευτές (ΣΥΡΙΖΑ, KKE, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Χρυσή Αυγή, η Μ. Ρεπούση της ΔΗΜΑΡ και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Χρ. Αηδόνης, Π. Τατσόπουλος, Β. Καπερνάρος, Γ. Κασαπίδης και Γ. Κουράκος), ενώ "παρών" δήλωσαν οι ανεξάρτητοι βουλευτές Β. Πολύδωρας, Μ. Ανδρουλάκης και Δ. Ψαριανός. 

* Το τρίτο άρθρο αφορά τη δίωξη των δραστών των παραπάνω αξιόποινων πράξεων, ακόμα και αν τα διαδικτυακά μέσα που χρησιμοποιούν βρίσκονται εκτός Ελλάδος. Ονομαστική ψηφοφορία γι' αυτό είχε ζητήσει η Χρυσή Αυγή. 

Υπέρ του άρθρου τάχθηκαν 60 βουλευτές (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, Ανεξάρτητοι Έλληνες και ανεξάρτητοι βουλευτές), 29 ψήφισαν "παρών" (οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, η Μ. Ρεπούση της ΔΗΜΑΡ και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Β. Πολύδωρας και Μ. Ανδρουλάκης), ενώ κατά του άρθρου τάχθηκαν δέκα βουλευτές (Χρυσή Αυγή, KKE, οι βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ρ. Μακρή και Π. Χαϊκάλης, καθώς και οι ανεξάρτητοι βουλευτές, Β. Καπερνάρος, Γ. Κασαπίδης και Γ. Κουράκος).

1 σχόλιο:

  1. ΟΥΣΤ ΡΕ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΟΜΟΦΙΛΟΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΜΑΣΟΝΟΙ, ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΣΑΤΕ ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή