Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΟΣΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΠΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ; ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!

Ο Γιώργος Παπαδιαμαντόπουλος, πρόεδρος των οπτικών καταστημάτων "Optical Papadiamantopoulos, μέσα από το επίσημο περιοδικό της επιχείρησής του, σε δισέλιδο άρθρο του έγραφε: "ΤΑ ΟΠΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ"!  Ανάμεσα στα άλλα δυσφημιστικά για τον κλάδο των οπτικών, ο κ. Παπαδιαμαντόπουλος έγραφε: "Η αρχή των προβλημάτων στον οπτικό κλάδο όσο και σε πολλούς άλλους στην πατρίδα μας προέρχεται από την προβληματική και ελλιπή εκπαίδευση που λαμβάνουν οι υποψήφιοι νέοι οπτικοί και οπτομέτρες. Αρχικά ο τρόπος εισαγωγής στα ΤΕΙ οπτικής μέσω πανελλαδικών εξετάσεων και μοριοδότησης είναι έτσι σχεδιασμένος ώστε η πλειοψηφία των εισακτέων είναι είτε αποτυχόντες ανώτερων σχολών ή συγγενείς οπτικών,αποκλείοντας μια κατηγορία νέων παιδιών που τελικά καταλήγουν να συνεχίσουν την κατάρτισή τους σε ιδιωτικές σχολές στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό της χώρας.  Ήταν και είναι βαθιά πεποίθησή μου ότι θα πρέπει η εισαγωγή σε μια σχολή να είναι εύκολη διαδικασία αλλά να είναι εξαιρετικά δύσκολο και επίπονο να αποκτήσει κάποιος το πτυχίο του, έτσι ώστε τελικά αυτοί που εξέρχονται να αγαπούν, να αντιλαμβάνονται και να σέβονται το επάγγελμα"!!!Με απλά λόγια ο κ. Παπαδιαμαντόπουλος υποστήριζε ότι αυτοί που εισέρχονται στη σχολή Οπτικών ΤΕΙ είναι είτε αποτυχημένοι άλλων ανώτερων σχολών είτε συγγενείς οπτικών , ενώ αυτοί που εξέρχονται δεν σέβονται το επάγγελμά τους!!! Δείτε όλο το δημοσίευμα (εδώ)
 Εμείς λοιπόν επειδή ακούμε διάφορα και πολλοί οι αναγνωστες μας επιμένουν ότι "η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι αλλά και να φαίνεται τίμια", μας προκαλούν δε να ρωτήσουμε για την αξιοπιστία του ίδιου του Οπτικού Οίκου Παπαδιαμαντόπουλου, εμείς ανταποκρινόμαστε στην πρόκλησή τους και ρωτάμε απευθείας: 
Κύριε Παπαδιαμαντόπουλε, δείξτε μας την άδεια του καταστήματός σας στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ερμού! 
Δείξτε μας και το πτυχίο οπτικού του πατέρα σας Διαμαντή Παπαδιαμαντόπουλου, του δημιουργού του μεγάλου Οπτικού Οίκου Optical Papadiamantopoulos, ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία μεταξύ των αναγνωστών μας. Όσα λέτε δηλαδή περί αναξιοπιστίας του χώρου των οπτικών πρέπει να τα πολεμήσετε με την δική σας αξιοπιστία. Δείξτε μας λοιπόν την άδεια της επιχείρησής σας στην οδό Ερμού και το πτυχίο οπτικού του πατέρα σας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου