Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ! ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΥΒΑΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΜΕΛΙΣΟΥΝ! 
Όπως επισημείνει το noznewz.com, η «Η Ελλάδα απειλείται από του χρόνου κιόλας με κατάρρευση του συνταξιοδοτικού συστήματος»! Αυτό γράδει σε τίτλο της η εφημερίδα Westdeutsche Allgemeine Zeitung, φιλοξενόντας ανταπόκριση από την Αθήνα, στην οποία σημειώνεται: «Υπό την πίεση της κρίσης η ελληνική κυβέρνηση προχώρησε σε βαθιές τομές στο συνταξιοδοτικό σύστημα.
Το όριο συνταξιοδότησης αυξήθηκε στα 67, οι συντάξεις περικόπηκαν σχεδόν κατά ένα τρίτο, ταμεία συγχωνεύθηκαν. Όμως όλα αυτά δεν αρκούν. Τα ελλείμματα των συνταξιοδοτικών ταμείων διογκώνονται συνεχώς.
Το χρηματοδοτικό κενό των ταμείων οφείλεται εν μέρει σε διαρθρωτικά και εν μέρει σε οικονομικά προβλήματα. Μαζί με τη Γερμανία και την Ιταλία η Ελλάδα έχει την χειρότερη δημογραφική εξέλιξη στην Ευρώπη. Φυσικά για το κούρεμα που έγινε στα ταμεία ελέω PSI ούτε κουβέντα. 
Και ακόμη δεν είδαμε τίποτε! Σε λίγους μήνες, θα δανειστούμε περισσότερα εκατομμύρια προκειμένου να πληρωθούν συντάξεις και αυτό σημαίνει νέο Μνημόνιο, νέο ξέσκισμα του λαού και ξεπούλημα δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας! 
Δεν θα μείνει τίποτε όρθιο σε αυτό τον τόπο! Οι προδότες ...παίζουν μόνοι τους, αφήνοντας τους εχθρούς να διαμοιράσουν τα ιμάτια της χώρας και να την διαμελίσουν οσονούπω! 

2 σχόλια:

  1. Νέο μνημόνιο = Τέρμα τα ψίχουλα, αντίο ζωή, νεκροταφείο η Ελλάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗ ΠΩ ΤΗ ΚΑΚΙΑ ΜΟΥ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.

    ΝΑ ΣΑΣ ΤΗ ΚΟΨΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΓΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή