Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΣΟΛΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ! ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ, ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

"Αν τις Αθηναίος εταιρήση, με έξεστω αυτω των εννέα αρχόντων γενέσθαι, μηδέ ιερωσύνην ιερώσασθαι, μηδέ συνδικήσαι τω δήμω, μηδέ αρχήν αρχέτω μηδεμιάν, μήτε ενδημον, μήτε υπερόριον, μήτε κληρωτήν, μήτε χειροτονητήν, μηδέ επικυρήκειαν αποστελλέσθω, μηδέ γνώμην λεγέτω, μηδέ εις τα δημοτελή ιερά εισίτω, μηδέ εν ταις κοιναίς σταφονοφορίες σταφανούσθω, μηδέ εντός των της αγοράς περιρραντηριων πορευέσθω. Εάν δε ταύτα τις ποιή, καταγνωσθέντως αυτού εταιρείν, θανάτω ζημιούσθω".
Δηλαδή:
αν κάποιος Αθηναίος συνάψει ομοφυλοφιλική σχέση με άλλον θα έχει τις εξής κυρώσεις:
1. Δεν του επιτρέπεται να γίνει μέλος των 9 αρχόντων
2. Δεν του επιτρέπεται να εκλεγεί ιερέας
3. Δεν του επιτρέπεται να είναι συνήγορος του λαού
4. Δεν επιτρέπεται να ασκεί εξουσία εντός ή εκτός της Αθήνας
5. Δεν επιτρέπεται να σταλεί ως κήρυκας πολέμου
6. δεν επιτρέπεται να εκθέσει γνώμη (ως άμουσος - ανισόρροπος)...7. Δεν επιτρέπεται να μπει σε (δημόσιους) Ναούς
8. Δεν επιτρέπεται να στεφανωθεί στις στεφανοφορίες
9. Δεν επιτρέπεται να μπαίνει στον ιερό χώρο της αγοράς
όποιος λοιπόν έχει καταδικαστεί ως ομοφυλόφιλος αλλά ενεργήσει  ​αντίθετα των διατάξεων του νόμου θα τιμωρείται με Θάνατο!
(ΣΟΛΩΝΟΣ ΝΟΜΟΙ Βιβλίο 5 κεφάλαιο 5 άρθρο 332)
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΨΕΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ!

3 σχόλια:

 1. Η Παγκοσμιοποίηση καταρρακωνει τις ανθρώπινες αρχές και αξίες.
  Ως πρότυπο ζωής και ηθικής προβάλλει τα Σόδομα και τα Γόμορρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ θα εμφανιστεί πάλι στη Γη μετά από την πλήρη καταρράκωση των ηθικών αξιών και αρχών,μην έχετε καμια αμφιβολία ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται και αυτό συμβαινει πολυ απλά γιατί είναι στη φύση του ανθρώπου να κάνει τα ίδια πράγματα .
  Δυστυχώς, αν δεν σταματήσει ο κατήφορος θα οδεύουμε σε ακόμα πιο άγρια και επικίνδυνα μονοπάτια και τότε θα επαληθευτεί αυτό που λέει η γραφή, ότι δηλαδή θα παρακαλάει ο κόσμος να παθάνει και να παραδοθεί στον Κύριο ,παρά να ζει σε ένα τέτοιο περιβάλλον, τυχεροί θα είναι όσοι θα πεθάνουν σε σχέση με αυτούς που θα ζουν !

  Το πρόβλημα είναι ότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα.
  Όλα αυτά είναι μέτρα προκαταβολικά για να "καθαρίσει" ο δρόμος για πολύ πιο άγριες καταστάσεις.
  Όλες αυτές τις ομάδες πληθυσμού που τόσο αυστηρά προστατεύει το ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΩΝ, το κάνουν ελεγχόμενα και με σκοπό την ποδηγέτηση και των ίδιων ενώ μπορούν να τους χρησιμοποιουν και όπως το σύστημα θέλει και επιδιώκει αλλά και όπως οι ίδιοι επεδίωκαν τα προηγούμενα χρόνια να θεωρούνται "φυσιολογικοί" και όχι ψυχασθενείς όπως και είναι !
  Δηλαδή, η ερωτική έλξη ανάμεσα σε δύο ανθρώπους ίδιου φύλου να είναι φυσιολογική ,να προσπαθεί το σύστημα με νύχια και με δόντια να πείσει και όλους εμάς του υπόλοιπους που είμαστε φυσιολογικοί ότι είναι και οι ανώμαλοι, φυσιολογικοί !
  Καταλάβατε τι έχει συμβεί εδώ ;
  Προσπαθούν ακόμα και με μέτρα αστυνομικά ή δικαστικά , να μας φοβίσουν,να μας πείσουν , να μας τρομοκρατησουν ότι ακόμα και οι πιο δύσπιστοι νορμάλ άνθρωποι του πλανήτη ή της κάθε χώρας ξεχωριστά θα πρέπει να δεχτούν ότι το "διαφορετικό" είναι και φυσιολογικό και ότι το ψυχανώμαλο και το ψυχασθενές, είναι επίσης φυσιολογικό και άρα σαν τελικό συμπέρασμα ότι όλοι είμαστε φυσιολογικοί .
  Με την ίδια λογική , σε μερικά χρόνια , μπορώ να πηδάω μια κατσίκα στο Σύνταγμα και κανείς να μην μου δίνει σημασία γιατί θα φοβούνται, θα με θεωρουν φυσιολογικό ή και τα δύο !
  Ωραία, πολύ ωραία !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Α ρε αντιρατσισταριά Σαμαρά Βενιζέλο Κουβέλη και όλα τα αντιρατσισταριά της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ και της ΔΗΜΑΡ που κάνετε και τους δημοκράτες. Αντιρατσισταρία και ξεφτίλες είστε και ψηφίζετε το αντιρατσιστικό για να προστατέψετε τα δικά σας αντιρατσισταρία και να θανατώνετε μόνο τους Έλληνες. Για πολύ ξεφτίλα! Είστε αντιρατσισταρία και φαίνεστε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή