Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΦΤΑΣΑΝ! ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ ΣΕ ΠΑΛΛΗΝΗ, ΓΕΡΑΚΑ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ & ΚΟΡΩΠΙ!

Σχόλιο Α.Π.: Περιμένουν μόνο το σύνθημα για να αρχίσουν τις...ασύμμετρες επιθέσεις, όπως έλεγε και ο Πολύδωρας. Όπως τότε, το 2007 οι φωτιές κατέκαιγαν την Πελοπόννησο, χωρίς να ξέρουμε από πού μας ερχόταν η επίθεση, έτσι και τώρα, οι πυρήνες της Αλ Κάιντα ή των τζιχαντιστών, μόλις λάβουν το σύνθημα θα εξαπλώσουν επίθεση απ'άκρου εις άκρον στην Ελλάδα και δεν θα ξέρουμε τι να πρωτοφυλάξουμε! 

Έκθεση του αμερικανικού ινστιτούτου ασφάλειας TCS (Tech Central Station) υποστηρίζει ότι στην περιφέρεια της Αττικής υπάρχουν τουλάχιστον τρεις οργανωμένοι πυρήνες...
της αλ Κάϊντα οι οποίες εντοπίζονται σε συγκεκριμένες περιοχές των Μεσογείων (Παλλήνη, Γέρακας, Μαρκόπουλο, Κορωπί).

Οι πυρήνες αποτελούνται από Πακιστανούς και Αφγανούς και τελευταία έχει πυκνώσει η επαφή τους μέσω του διαδικτύου με “τα κεντρικά” σε Αφγανιστάν και Πακιστάν.

Έτσι η αλλιώς η περιοχή θεωρείται ιδιαίτερης σημασίας για θέματα ασφάλειας αφού εκεί βρίσκεται το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», το οποίο μπορεί να τεθεί υπό την απειλή των όπλων πιθανών τρομοκρατών από απόσταση ασφαλείας.

Επίσης υπάρχουν αρκετές εταιρείας κατασκευής αμυντικού υλικού για τις ελληνικές ΕΔ, αλλά και για τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ κλπ.

Το γεγονός ότι στα Μεσόγεια υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες Πακιστανοί και Αφγανοί κατά κύριο λόγο, δίνει τη δυνατότητα σε αυτούς να δημιουργήσουν με απόλυτη μυστικότητα όλες τις προϋποθέσεις ώστε να υποκινηθεί εξέγερση λαθρομεταναστών στην Αθήνα με στόχο να δημιουργηθεί χάος.


Το αμερικανικό ινστιτούτο TCS όμως δίνει και μια άλλη διάσταση των επεισοδίων αυτών που έχουν να κάνουν με την εξάπλωση του Wahhabism (Ουαχαμπισμός) και στη χώρα μας.


Το ισλαμικό αυτό «δόγμα» θεωρείται ότι σπέρνει το μίσος, την περιφρόνηση και δυσπιστία προς τους Εβραίους, τους χριστιανούς και στους μη Wahhabism μουσουλμάνους και ότι στα τζαμιά των Wahhabism μαζεύονται χρήματα για την Τζιχάντ!

Ως εκ τούτου όλες οι αντιπαραθέσεις ιδιαίτερα Πακιστανών έχουν ξαναμπεί στο μικροσκόπιο και ερευνώνται οι σχέσεις τους με τη συγκεκριμένη μορφή της ισλαμικής θρησκείας!

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρώτη σχετική ενημέρωση έγινε διά της πλέον επίσημης οδού δηλαδή από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ προς το υπουργείο Εξωτερικών.
Το υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο ήδη ερευνά το ζήτημα και θα σας κρατήσουμε ενήμερους.

Φυσικά είναι ευνόητος ο διεθνής αντίκτυπος από ένα κτύπημα της αλ Κάιντα στην Ελλάδα, ειδικά αυτή την εποχή. Άλλωστε η Ελλάδα είναι ένας προνομιακός τόπος δράσης για τέτοιες δραστηριότητες: Όποιος θέλει μπαίνει και πάει όπου θέλει. Α, και κάτι άλλο: Έχει και δωρεάν περίθαλψη...


hellaspress-angel.blogspot.com

2 σχόλια:

 1. Σαμαρά-Βενιζέλο αντιρατσιστάρες που κρύβεστε; Δεν τους βλέπετε ότι ήρθαν στην Ελλάδα; Μούγκα στην στρούγκα ε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΩΡΕ ,ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !
  ΘΑ ΠΙΟΥΝ ΡΕΤΣΙΝΑ ΣΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΠΟΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΠΟΤΑΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΤΩ.
  ΠΟΝΗΡΙΑ ΡΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ , ΠΟΝΗΡΙΑ !

  ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΤΑΧΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .
  ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ .
  ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΥΡΙΑ ΟΥΤΕ ΙΡΑΝ ΟΥΤΕ ΙΡΑΚ ΟΥΤΕ ΛΙΒΑΝΟΣ.

  ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.
  ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΟΣ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ , ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΑΣ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή