Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΑΣΙΛΗΣ, Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ: Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ

Η ανοησία των Λαών: Ποτέ οι Λαοί δεν ζήτησαν βοήθεια από τις Δημοκρατικές Αξίες, με αποτέλεσμα οι Λαοί να διώκονται μόνιμα από τους διώκτες των Δημοκρατικών Αξιών, και με δεύτερο αποτέλεσμα, να αθωώνονται οι διώκτες των Δημοκρατικών Αξιών και να φαίνονται ένοχοι μόνο οι Λαοί οι διοικούμενοι από τους αόρατους διώκτες των Δημοκρατικών Αξιών.
Και αόρατοι διότι έκαναν παιδεία την δίωξη των Δημοκρατικών Αξιών, δημιουργώντας έτσι την συμμετοχή των Λαών στην δίωξη των Αξιών. Και έτσι αόρατοι οι ηθικοί αυτουργοί, ορατοί μόνο οι ένοχοι. Η πιο πανούργα καταστρατήγηση της γήινης Δικαιοσύνης και πανούργα διότι άρχει ο ηθικός αυτουργός, διότι βαστά μόνιμα στην εξαπάτηση τους Λαούς παρέχοντας την απλοποίηση του Νόμου εκ της οποίας βαθμηδόν κερδίζουν μόνο καταστρέφοντας και όχι δημιουργώντας, όχι μέσω του δημιουργικού κόπου, αλλά μέσω του πανούργου δολοφόνου κόλπου (Βλέπετε την πανούργα υποβάθμιση των αγαθών, τα τρώς τώρα και μετά από 5 - 10 χρόνια καρδιά, καρκίνο, εγκεφαλικό).
Και άρχει μέσω αυτής της έντεχνης ενοχής, ενοχή που καλλιέργησε ο ηθικός αυτουργός και γι’ αυτό διαιωνίζει (την καλλιέργεια) για να εξουσιάζει τους Λαούς, ο μόνιμα απών εξουσιαστής επί των καταστροφών, ο οποίος εμφανίζεται μόνο για να τιμωρήσει και πότε για να σταματήσει τις καταστροφές. (Βλέπετε την καταστροφή του οικοσυστήματος και του ανθρώπου, από τους μόνιμα ατιμώρητους ειδικούς με το Δημοκρατικό τους καθεστώς, Δημοκρατικό καθεστώς που τους παρέχει το δικαίωμα της εξαφάνισης της ποιότητας, τον δολοφόνο της απόλαυσης).
 Και μετά από αυτό… Άγνωστες οι Δημοκρατικές αξίες διότι δεν υπάρχει έρευνα προς αυτή την κατεύθυνση (με πόσα να αμείβονται αυτοί που έχουν δεχθεί την εκτροπή της Δημοκρατικής Έρευνας ?) με αποτέλεσμα η παγκόσμια νεολαία να πέφτει στα χέρια της μόνιμα εκτρεπόμενης εκπαιδευτικής έρευνας.
Και μετά από αυτό, αόρατοι οι δημιουργοί του πλάνου της εκπαιδευτικής εκτροπής, και αόρατοι διότι είναι ορατοί οι εκπαιδευτικοί? Οι οποίοι πιεζόμενοι και μη μπορώντας να αποφύγουν την καταδίωξη της συνείδησης, ομολογούν ότι αυτοί δεν φταίνε διότι άλλοι τους επιβάλουν την εκπαιδευτική εκτροπή. (Βλέπετε αν άρχει η κομματική παιδεία επί της παιδείας, αυτοί είναι οι άλλοι  ή υπάρχουν και άλλοι πίσω από τους άλλους?)
Είναι φίλοι εκπαιδευτικοί αδύνατον, η εκπαιδευτική Δημοκρατική έρευνα να σταματά μέχρι την καταστροφή του πλανήτη και του ανθρώπου και να την επιβάλει.
Επί σειρά ετών φίλοι εκπαιδευτικοί κατατρώγονται οι Αξίες με την συμμετοχή σας, ανήμποροι να αντιδράσετε, διότι τα σκιάζει μέχρι τώρα, η φοβέρα και τα πλακώνει η σκλαβιά με κατακτητή την κομματική παιδεία, κομματική παιδεία αντίγραφο του εβραϊκού επιτηδεύματος, το οποίο μέσα στο Ισραήλ τους φοβίζει ότι αν πιστέψουν στον Χριστό θα τους κάνουν αποσυνάγωγους και μέσα στην χώρα μου αν δεν προδώσουν τον Χριστό θα τους αποκλαδικωποιήσουν.  (Η χειρότερη προδοσία είναι να είσαι Χριστιανός και να αποφεύγεις την Χριστιανική Διδασκαλία. Διότι το ρήμα αποφεύγω μαρτυρεί υπολογισμό).
Και την προδοσία σας την αποκαλύπτει και το ελληνικό σύνταγμα, διότι έχει νομοθετήσει την διατήρηση των αξιών, και αναθέτει την διατήρηση, τη φύλαξη των Αξιών στον πατριωτισμό των Ελλήνων.
Τυμβωρυχήσατε αγαπητοί φίλοι εκπαιδευτικοί, το πνεύμα του ελληνικού Συντάγματος, τις Αξίες και καταστήσατε το εκλογικό σώμα νεκρό, χωρίς Αξίες, χωρίς πνεύμα, με αποτέλεσμα ο ελληνικός λαός σήμερα να αγωνίζεται για να διατηρήσει την σκλαβιά του, και να δέχεται κάθε σοφιστεία των αυτόκλητων σοφών της πιάτσας - των πολιτικών.
Όπως: αντί της αντίστασης με το υπέρ βωμών και εστιών, χύνω το αίμα μου υπέρ του μνημονίου,
Όπως: αφού και εσείς, δηλαδή ο Λαός ιδιωτικά λάθη κάνει και εμείς κοινά λάθη κάναμε. Αυτοί οι σοφιστεία αγαπητοί φίλοι εκπαιδευτικοί, βαραίνει μόνο εσάς και την Ιερά Σύνοδο, διότι δεν μάθατε σε αυτούς που το είπαν και σε αυτούς που το άκουσαν, ότι στα ιδιωτικά χρησιμοποιώ όσο έλεος διαθέτω, (Πράξη ευάρεστη προς το Θείο Έλεος), στα κοινά όμως τη θέση του Θείου Ελέους την παίρνει η Δικαιοσύνη για να μη γίνουμε Ζούγκλα (πράξη ευάρεστη στο Θείο Δίκαιο βλέπετε πράξεις κεφ. 5:1-12).
Όπως: μαζί τα φάγαμε (το δημόσιο χρήμα). Η συντεταγμένη πολιτεία αγαπητοί εκπαι­δευτικοί, έχει τοποθετήσει ορκωτούς φύλακες για τη φύλαξη του Δημοσίου Χρήματος. Το κλεφτρόνι: ο ασυνείδητος πολίτης, δεν έχει πρόσβαση στο δημόσιο χρήμα. Οι ορκωτοί φύλακες της Συντεταγμένης Πολιτείας, ομολόγησαν ότι έκαναν συναλλαγή με το ασυνείδητο κλεφτρόνι, το αναβάθμισαν σε επαγγελματία ψηφοφόρο και τον αμείβουν: όχι με τα δικά τους χρήματα, αλλά με το Δημόσιο Χρήμα.
Και όλοι αυτοί αγαπητοί φίλοι εκπαιδευτικοί εξ’ αιτίας της τυμβωρυχίας των Αξιών, είναι άνετοι εντός του κοινοβουλίου, διότι απέναντί τους έχουν ένα νεκρό εκλογικό σώμα, σώμα χωρίς Αξίες, χωρίς πνεύμα.
Αναλογιστείτε το μέγεθος του προδοτικού εγκλήματος, το μέγεθος του εσωτερικού  προδοτικού εγκλήματος, το οποίο τώρα αναζητά σύμμαχους στο εξωτερικό για να εξαφανιστεί ολοκληρωτικά η Χώρα, η μοναδική Χώρα του πλανήτη Γη. Και αυτό διότι δεν είναι σίγουροι αν έσβησαν και οι τελευταίες σπίθες, οι κρυμμένες μέσα στις στάχτες που δημιουργήσατε (και αυτό θα  σας παγιδεύσει όπως παγίδευσε ο Χριστός τον Ιούδα, τον οποίον προέτρεψε ότι έχει να κάνει να το συντομεύσει).
Ακούσαμε αγαπητοί φίλοι του εσωτερικού και του εξωτερικού, ότι οι άρχοντες του ελληνικού τραπεζικού συστήματος απευθυνόμενοι προς τους άρχοντες του εξωτερικού τραπεζικού συστήματος τους είπαν:  να κλείσουν την οικονομική στρόφιγγα προς το εναπομείναν μικρομεσαίο εμπορικό ελληνικό δαιμόνιο και έτσι θα τους εξαφανίσετε φυσιολογικά μέσω μαρασμού, οικονομικού μαρασμού.

Εδώ αγαπητοί φίλοι του εσωτερικού και εξωτερικού παρατηρούμε άψογη συνεργασία προς εξαφάνιση της ανεπιθύμητης ανάπτυξης, την στιγμή που διακαώς φαρισαϊκά αναζητάτε ως σωσίβιο, την οικονομική ανάκαμψη. Και φαρισαϊκά διότι σε αυτήν την δύσκολη κρίση δεν επιλέγεις την μονόπλευρη ανάπτυξη, μέσω της οποίας: εδώ και 40 χρόνια οι αντιπρόσωποί σας μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο, εξαφάνισαν την ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας, και αντιπρόσωποί σας διότι και τώρα με την συνεργασία σας φανερά απαιτείτε την εξαφάνιση αυτών  που έμειναν.
Από που πηγάζει αυτός ο φόβος σας; πηγάζει από τα 200 - 300 τρις του υπεδαφικού πλούτου της χώρας μου, και την στιγμή της εξόρυξης αυτού του πλούτου πρέπει να επιζούν μόνο οι δικοί σας άνθρωποι, οι δικοί σας μιζαδόροι, πρέπει να επικρατεί η εξαθλίωση η οποία εκ του φυσικού θα βλέπει τον δυνάστη της ως σωσίβιο. Το δυνάστη του εξωτερικού ο οποίος θα χρησιμοποιεί ως εργαλεία, τους εκλεγμένους προδότες, οι οποίοι μοιράζοντας από τον υπεδαφικό πλούτο στο κομματικό τους στρατό θα άρχουν.
Ένα στημένο παιχνίδι το οποίο θα ωφελήσει μόνο εσάς και τα εργαλεία σας, και όπως γνωρίζετε τα εργαλεία είναι άχρηστα χωρίς τον χειριστή τους. Σας καταγγέλλουμε και θα σας καταγγέλλουμε πρώτα στους Λαούς της Γης για να ευαισθητοποιηθεί η Παγκόσμια Δικαιοσύνη.
 Και για να φαίνεσθε αθώοι κύριοι άρχοντες του εξωτερικού τραπεζικού συστήματος, βάλατε δικό μας άνθρωπο μέσα από το δικό μας κοινοβούλιο να πει: Ακούστε - ακούστε χαμελαιόντιο φασισμό, ότι για να σωθεί η Ιερή Ελληνική Φυλή, πρέπει να επιλέξουν αυτοί (οι του κοινοβουλίου του ελληνικού) πόσοι θα βασανιστούν, πόσοι θα υποφέρουν, πόσοι θα αυτοκτονήσουν, πόσοι θα πεθάνουν, με την δική σας συγκατάθεση (δηλαδή ωφέλιμη κίνηση και για εσάς, τους άρχοντες του εξωτερικού τραπεζικού τοκογλυφικού συστήματος).
Και είναι να απορείς με τους δημοσιογράφους οι οποίοι όσο σας κατηγορούν, σας στηλιτεύουν, τόσο αυξάνονται τα τοκογλυφικά σας κέρδη, διότι είναι και αυτοί εργαλεία σας. Οι διαιτητές και οι λάισμαν του στημένου παιχνιδιού (οι δημοσιογράφοι σας) θα χρησιμοποιήσουν την λέξη τυμβωρύχοι μόνον όταν θα έχετε τυμβωρυχήσει όλο τον υπεδαφικό πλούτο της χώρας μου, τώρα σας κατηγορούν μόνο για τοκογλυφία (λες να αμείβονται;) 
Και όλα αυτά με την αδιαφορία των ποιμένων της ορθοδοξίας. Οι απρόσεχτοι ποιμένες της Ορθοδοξίας οι οποίοι δεν κατανόησαν γιατί οι Εβραίοι τα ματωμένα χρήματα που επέστρεψε ο Ιούδας, δεν τα έβαλαν στον κορβανά (λέτε να γίνει μπούμερανγκ το ματωμένο μέρισμα;)
Επομένως ο φόβος των αόρατων, οι Δημοκρατικές αξίες, σου δίνουν την δυνατότητα να είσαι σίγουρος ότι αμύνεσαι για την διατήρηση του πολιτισμού. Και μόνο μετά από αυτό, το Σύνταγμα επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, χωρίς αυτό (τον πατριωτισμό των ελλήνων) η εσχάτη προδοσία, κατευθυνόμενη εσχάτη προδοσία. Μια προδοσία που την εκμεταλλεύονται και οι εκτός της ελληνικής παιδείας (οι εισβολείς για την απομόνωση της αντιστεκόμενης ελληνικής παιδείας για την διατήρηση του παγκόσμιου ελληνικού πολιτισμού) δηλαδή προέκταση της προδοσίας η οποία ενοχοποιεί και τους παγκόσμιους ειδικούς με το δημοκρατικό τους καθεστώς, φίλε Ομπάμα.
 Πολιτισμός αγαπητοί φίλοι ειδικοί, η συνεχής άνοδος του πεσμένου με στόχο να συναντηθεί με το ύψος από το οποίο έπεσε (το ότι έχουμε πέσει από κάποιο ύψος, το αποδεικνύει η ίδια η έρευνα διότι αν γνωρίζαμε δεν θα ερευνούσαμε, και μέσω της έρευνας συναντούμε το προϋπάρχον ύψος μας. Και αν δεν με καταλαβαίνετε ελάτε να με συναντήσετε ή βλέπετε τον πρόλογο του έντυπου οι εχθροί του Θεού) το ύψος της χαμένης αθανασίας του σώματος και το ύψος της χαμένης Θείας επαφής του ανθρωπίνου Πνεύματος, με το Δημιουργό του, το Δημιουργό του αναντικατάστατου ανθρώπινου εγκεφάλου.
Ένας μόνιμος πνευματικός πόλεμος αναρρίχησης, που σταματά με την απελευθέρωση του ανθρωπίνου εγκεφάλου. (Βλέπετε Ηράκλειτο Πάντων Πατήρ Πόλεμος).
Η απελευθέρωση του εγκεφάλου επιτυγχάνεται μέσω εσωτερικής συνύπαρξης - αυτογνωσίας.
Ο προσπαθών να συνυπάρξει εσωτερικά δεν έχει ανάγκη καθοδηγητών, διότι είναι απασχολημένος - χαζεμένος με την ενόραση, η οποία του δείχνει το χαμόγελο της αληθινής ειρήνης και από εκεί και μετά έχει τη δυνατότητα ο πορευόμενος προς την εσωτερική συνύπαρξη, να διδάσκει την ειρήνη μέσω του εξευγενισμού των Δημοκρατικών Αξιών (βλέπετε Σωκράτη και Διογένη με το φανάρι του).
Και φυσικό είναι (ο προσπαθών να συνυπάρξει εσωτερικά) να διώκεται από τους διώκτες των Δημοκρατικών Αξιών (βλέπετε αρχαίο ελληνικό πνεύμα) και μετά την συμμαχία του με την χριστιανική διδασκαλία εξακολουθούν να το διώκουν. Και το διώκουν μόνιμα για να μην έχει την δυνατότητα - την ευχέρεια να εξαπλώσει την εσωτερική συνύπαρξη-αυτογνωσία, γιατί με αυτή σταματούν οι πόλεμοι, διότι δεν υπάρχει μέσω αυτής της γνώσης συμμετοχή των Λαών σε πόλεμο (βλέπετε το στόχο του Μεγάλου Αλεξάνδρου).
Και οι αόρατοι υποκινητές των πολέμων όπως φημολογείται σήμερα, είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από της 75 πλουσιότερες οικογένειες παγκοσμίως. Ας τους αφήσουμε λοιπόν να μονομαχήσουν και να απολαύσουμε εμείς το θέαμα.
Επομένως οι πόλεμοι είναι μόνιμα μεταξύ άγνοιας και γνώσης [και η άγνοια και η γνώση έχουν καθοδηγητές, διότι αν δεν είχαν ο πόλεμος θα γίνονταν μία φορά και ποτέ πάλι.
Η ψυχή της άγνοιας η οριακή κυριαρχία και το οριακό δημιουργεί την επανάληψη των πολέμων, δηλαδή με το χάσιμο της κυριαρχίας την αναζητά μέσω πολέμων πάλι  ή φοβούμενοι  το χάσιμο της κυριαρχίας τους, αιματοκυλούν τους Λαούς για να τους εξαθλιώσουν οικονομικά για να κυριαρχούν πάλι εμφανιζόμενοι ως σωτήρες, όπως έχει γράψει ο πετώμενος εν μεσουρανήματι στο βιβλίο του «ο ελεύθερος άνθρωπος».
 Ένα οριακό κακέκτυπο που στηρίζεται (έλλειψη ανημπορίας), στην αντίστροφη αντιγραφή της Απόλυτης Γνώσης, και αφού είναι ανήμπορη η (άγνοια) θέλει να κυριαρχεί εκ του φυσικού οριακά.
 Άγνωστη η ιδιότητα της κυριαρχίας στην Απόλυτη Γνώση, διότι ευχαριστείται να δέχονται την αναντικατάστατη δωρεά Της. Την αναντικατάστατη δωρεά, την οποία δεν μπορούν να παράξουν τα κτιστά δημιουργήματά Της, δηλαδή μόνο ο Δημιουργός είναι και Συντηρητής, και το κακέκτυπο αντίγραφο, Την δέχεται κλέβοντάς Την και αντιστρέφοντάς την για να φαίνεται ότι κυριαρχεί  επί των πλανεμένων οπαδών της. Πλάνη την οποία δεν μπορεί να ξεσκεπάσει η παγκόσμια Δικαιοσύνη για να απελευθερώσει τους Λαούς.
Και εδώ σταματάει ή σκορπάει για το υλικό κτιστό μέρος η επ’ άπειρον διαιώνισης της συνέχειας της δωρεάς, η οποία παράγετε από την ευχαρίστηση να δέχονται την δωρεά της, η οποία καταργεί την κυριαρχία, διότι έκανε την εμφάνισή της η κυριαρχία, (ο εωσφορισμός). Άρα τα υλικά κτιστά μέρη θα τα δέχεται- ανέχεται το Θείο Δίκαιο έως ότου υπάρχουν κτιστά μέρη που θα επιθυμούν την Θεία δωρεά. Όταν παύσουν να υπάρχουν δέκτες της Θείας δωρεάς  και θα παύσουν διότι θα τους έχει εξαφανίσει η κυριαρχία (του εξουσιαστή), τότε η Συντέλεια. Τότε μέσω της Θείας πανσοφίας, της Θείας Δικαιοσύνης η οποία κατευθύνει ακριβοδίκαια την ιστορία, θα έχουν αντικατασταθεί οι εκπεσόντες ασώματοι άγγελοι, από τους δοκιμασμένους ενσώματους αγγέλους.
Εδώ η παντελής άγνοια της γήινης Δικαιοσύνης, διότι ασχολείται μόνο για να δικαιώσει τις κακοποιήσεις ή την δολοφονία του βιολογικού μέρους, ποτέ όμως για την κακοποίηση και τον αιώνιο θάνατο του πνευματικού μέρους, εδώ είναι απούσα η γήινη Δικαιοσύνη, και όμως η ανθρώπινη οντότητα είναι Πνεύμα και σώμα. Φίλοι της Γκάρντιαν αν συναντήσετε πάλι το φίλο τον Έλληνα υπουργό Πολιτισμού, αυτό το θέμα αυτής της παρένθεσης πρέπει να βάλετε στο τραπέζι. Αυτός Έλληνας είναι κάτι ξέρει. Εκείνο που δεν ξέρω εγώ, ο Βασίλης ο παγκόσμιος ταξιτζής, είναι γιατί ο Πάνος αφού ξέρει το αποφεύγει)] και σχεδιάζονται οι πόλεμοι στα αόρατα πεδία των μαχών (μεταξύ άγνοιας και γνώσης), πριν καταλήξουν στα ορατά πεδία των μαχών και η μεταφορά από τα αόρατα στα ορατά, επιτυγχάνεται διότι έχουν αγοράσει την παγκόσμια εκπαίδευση και την κατευθύνουν.
Αυτό σημαίνει φανερό κρύψιμο της γνώσης και παράλληλα φοβούμενοι την γνώση του αρχαίου ελληνικού πνεύματος, την έχουν εγκλωβίσει στην βιβλιοθήκη του Βατικανού οι 3 βάτραχοι της αποκάλυψης του Ιωάννη (βλέπετε αποκάλυψη κεφάλαιο 16: 13-15, οι σιωνιστές, οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι), οι οποίοι κατατρομαγμένοι από την γνώση σιωπούν για τον εγκλωβισμό της  και ο σιωπών έχει νεκρώσει την συνείδησή του και μόνο από τους άρχοντες της νεκρωμένης συνείδησης μπορεί να καταστρέφεται τόσο φανερά, δηλαδή  με νόμιμο και μόνιμο θράσος, ο πλανήτης και οι Λαοί του.
Θα αφυπνιστούν όμως βιαίως αν εξακολουθούν να υπνώνουν, από την ημέρα την μεγάλη του Θεού του Παντοκράτορος, δηλαδή θα είστε άτυχοι  αν δεν αφυπνιστείτε, διότι σεις θα τύχει να βρεθείτε απέναντι στην ημέρα του Θεού του Παντοκράτορος και ήδη η ημέρα η μεγάλη του Παντοκράτορος έχει ξεκινήσει, με την πτώση της Σοβιετικής ένωσης και αυτό θα σας το ερμηνεύσω με μεγάλη ακρίβεια στην συνέχεια του κυρίου θέματος αυτού του τίτλου
Πολύ αποκαλυπτικός και ο τίτλος «Οι άρχοντες της νεκρωμένης συνείδησης».
Την αιτία της δημιουργίας του τίτλου: Η βασιλεία της άγνοιας καταρρέει, την έδωσε ο διαπληκτισμός της 'Γκάρντιαν' και του Έλληνα υπουργού πολιτισμού. Διαπληκτισμός μόνο για τα γλυπτά μάρμαρα, για το πνεύμα που δημιούργησε τα γλυπτά καμία αναφορά. Εδώ ευθύνονται οι άρχοντες του καλλιτεχνικού κόσμου, φαίνεται δεν θα γνωρίζουν το μυστικό του καλλιτέχνη που απελευθερώνει τον ανθρώπινο εγκέφαλο, και αυτοί εργαλεία τους είναι;
Ο παγκόσμιος συμπολίτης σας ή ο Βασίλης, ο παγκόσμιος ταξιτζής σας;
- Ρογοκένης Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου