Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΑΠΡΟΟΠΤΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΣΑΜΑΡΑ-ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΠΡΟΩΡΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!

Ο (εμφανώς αγχωμένος) πρωθυπουργός είδε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο περιθώριο της ορκωμοσίας του αντικαταστάτη του Κώστα Κουκοδήμου και τα σενάρια πήραν φωτιά!
Παρά τα όσα διαρρέουν διάφορα κυβερνητικά παπαγαλάκια (όσα τουλάχιστον έχουν ακόμη το κουράγιο) περί... διαπραγμάτευσης με την τρόικα στο Παρίσι, η πραγματικότητα είναι άλλη και είναι οδυνηρή για την κυβέρνηση Σαμαρά.
Η τρόικα απαιτεί δεσμεύσεις που είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα ρίξουν την κυβέρνηση και ο Σαμαράς είναι πιο στριμωγμένος από ποτέ.
Στο περιθώριο της ορκωμοσίας του νέου υφυπουργού Παιδείας (μετά την παραίτηση - σφαλιάρα Κουκοδήμου) πρωθυπουργός και πρόεδρος της Δημοκρατίας είχαν (απρογραμμάτιστο) τετ α τετ που διήρκεσε πάνω από σαράντα λεπτά!
Το σκοτεινό ύφος του Σαμαρά δεν άφηνε περιθώρια για δεύτερες ερμηνείες. Η κατάσταση για αυτόν και την μνημονιακή συγκυβέρνηση είναι δραματική.
Ήδη κυκλοφορούν σενάρια που θέλουν Σαμαρά και Παπούλια να συζήτησαν το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ώστε να προλάβει να κάνει έξοδο πριν τον ρίξουν μια και καλή οι τροϊκανοί!
Οι εξελίξεις - που ενδέχεται να είναι ραγδαίες - αναμένονται με έντονο ενδιαφέρον!
toxwni.gr

2 σχόλια:

  1. Από αντιρατσιστές, ανθέλληνες, προδότες, μασόνους, αντίχριστους, από υπερασπιστές ομοφυλόφιλων και λαθροέποικων, λοιπούς νεοταξίτες της ΝΤΠ χορτάσαμε! Δεν θέλουμε άλλο... την δημοκρατία τους! Να πάμε για βουλευτικές εκλογές να τελειώνουμε με όλους αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
    ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΟ ΚΑΡΝΤΙΘ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ-ΟΥΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΣΑ ΝΑ ΕΛΕΓΕ "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ" ;

    ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΑΝΟΥΚΛΑ .
    ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ "ΘΑΒΟΥΝ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή