Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ: ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ...ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ! ΒΙΝΤΕΟ

H βουλευτής του Κόμματος των επαρχιών του ουκρανικού κοινοβουλίου Verkhovna Rada Elena Bondarenko ανέβηκε στο βήμα και κατακεραύνωσε την εγκληματική πρακτική της κυβέρνησης.Zήτησε από τους συναδέλφους της ανασηκωθούν όρθιοι και να τηρήσουν 1΄σιγή στην μνήμη των θυμάτων στο Donbass.Το αίτημά της υποστηρίχθηκε στην πράξη και τηρήθηκε από τους συναδέλφους της. Υπήρξαν κι εκείνοι που της επιτέθηκαν φραστικά. Το κατηγορώ της Elena Bondarenko συμπερειλαμβάνει φράσεις όπως αυτές :
«H τωρινή κυβέρνηση διαιρεί το λαό σε ουκρανούς και μη ουκρανούς. Είναι μια εγκληματική εξουσία που στέλνει το στρατό να βομβαρδίσει ειρηνικές πόλεις.



βομβαρδίζουν χωριά και πόλεις σκοτώνοντας αδιακρίτως αμάχους ανήμπορους αρρώστους ηλικιωμένους
βομβαρδίζουν χωριά και πόλεις σκοτώνοντας αδιακρίτως αμάχους ανήμπορους αρρώστους ηλικιωμένους
Είναι μια εξουσία που στερεί το δικαίωμα των παιδιών στην εκπαίδευση… ” Ο πρόεδρος Oleksandr Turchynov της αφαίρεσε το λόγο κλείνοντας το μικρόφωνο. Ενώ από την πλευρά του επιχειρώντας να επαναφέρει την τάξη ζήτησε να “σταματήσει η προβοκάτσια και η ρωσική προπαγάνδα” και ισχυρίστηκε ότι “ο ουκρανικός στρατός προστατεύει την Ουκρανία.10380981_10152624182179831_14270517743906626_n ” Ενώ απευθυνόμενος με απόλυτο « δημοκρατικό στιλ» όπως αρμόζει στη χούντα του Κιέβου στην δυναμική βουλευτίνα της υπέδειξε «να πέσει στα γόνατα» και ουσιαστικά να προσκυνήσει τον ουκρανικό στρατό. Στη συνέχεια επικράτησε γενικευμένη αναστάτωση και αντηλλάγησαν ύβρεις εκατέρωθεν εντός του κοινοβουλίου.O επικεφαλής του ριζοσπαστικού κόμματος φασιστικών καταβολών Oleg Lyashko είπε οι προδότες να σφαγούν στο μέτωπο και έκλεισε με το σύνθημα «Δόξα στην Ουκρανία!”( rt 02.08.14)



analystsforchange.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου