Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ! ΣΠΑΤΑΛΗΣΑΝ 8.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ Η ΑΝΝΥ ΗΤΑΝ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ"!!!

Σε κάτι λιγότερο από 10 μέρες, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η Δημητρίνα Μπορίσοβα και ο 27χρονος Σάββας σπατάλησαν...


8.000 ευρώ από τα συνολικά 12.000 που φαίνεται να της έδωσε ο 40χρονος Γερμανός "χορηγός" με τον οποίο βρέθηκε για περίπου ένα μήνα στη Γερμανία. Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Ελευθέρος Τύπος" με τοποθέτηση… εξτένσιον στα μαλλιά, αξίας 800 ευρώ, αγορά κινητού τηλεφώνου νέας τεχνολογίας, αξίας περίπου 500 ευρώ, μόνιμο μανικιούρ με λογότυπο… Louis Vuitton, αξίας περίπου 150 ευρώ, αντίστοιχο πεντικιούρ, γυναικείους καλλωπισμούς, αγορές επώνυμων ρούχων, δερμάτινων μπουφάν, γυαλιών Ray Ban και παπουτσιών αντιμετώπιζε η Δημητρίνα Μπορίσοβα την «εξαφάνιση» της 4χρονης Άννυ, από την πρώτη στιγμή που έφθασε στην Ελλάδα έως και την ημέρα που ξεκίνησαν οι απανωτές προσαγωγές της για κατάθεση στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.  Οι αξιωματικοί των αρμόδιων υπηρεσιών της Ασφάλειας Αττικής, που ασχολήθηκαν με τη σοβαρή υπόθεση, ερευνούσαν από πού προήλθαν τα χρήματα και τη "σπατάλη" τους, προκειμένου να διαπιστώσουν, στο πρώτο στάδιο της έρευνας, αν τα χρήματα είχαν προέλθει από την "πώληση" της Άννυ και σε δεύτερο στάδιο αν δαπανήθηκαν στην αγορά προϊόντων που θα μπορούσαν να σχετίζονται με την εξαφάνισή της. 
Πηγή: Ελεύθερος Τύπος, athenstimeout.gr

2 σχόλια:

  1. Κύριε Ζήκα του αυτά τα κτήνη από την Βουλγαρία που έβρασαν και έφαγαν το κοριτσάκι και μετά πήγαν για ψώνια σπαταλώντας χιλιάδες ευρώ τι είδους μετανάστες είναι . Μήπως μπορείς να μας διαφωτήσεις σε παρακαλώ . Εάν κάνεις το λάθος και περπατήσεις στην Αχαρνών θα διαπιστώσεις δεκάδες χιλιάδες Αφρικανούς Λαθρομετανάστες να έχουν καταλάβει τα πάντα διώχνοντας όλες τις Ελληνικές οικογένειες . Και κάτι σημαντικό που δεν πρέπει να ξεχάσεις ποτέ γιατί θα το πληρώσεις άσχημα . ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΕ ΒΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟ .......... ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΑΒΑΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΖΗΚΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ........ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή