Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΡΑΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ! ΕΚΑΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΑΠ' ΟΣΑ ΔΕΣΜΕΥΟΤΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΠΕ "ΝΑΙ" ΣΤΟ "ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3"!!!

Αναδημοσιεύουμε τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης της Χαράς Καφαντάρη προς τον Μάκη Βραχιολίδη, λίγο πριν από τις εκλογές. Η ίδια και το κόμμα της (ΣΥΡΙΖΑ) έκαναν ακριβώς τα αντίθετα. Μια ακόμη προδοσία του λαού από τους πολιτικούς στους οποίους εμπιστεύεται τις τύχες του!
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη, εδώ στην εφημερίδα μας, λίγο πριν από τις εκλογές δεσμευόταν δημόσια για το τι θα έκανε η ίδια και το κόμμα της όταν ερχόταν στην εξουσία. Έκανε ακριβώς τα αντίθετα. 
Δείτε τι ακριβώς έλεγε:


 Καφαντάρη: Διαθέτουμε ένα ολοκληρωμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα για την ανακούφιση της κοινωνίας από τα δεινά των μνημονίων και δεσμευόμαστε να πάμε τη χώρα μπροστά! 
Σχόλιο δικό μας: αποδείχθηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διέθετε κανένα πρόγραμμα και κυρίως δεν είχε plan B για να σώσει τη χώρα από τα νύχια των τοκογλύφων, τη στιγμή που αυτοί μας ωθούσαν εκτός ευρώ. Δεν είχε κανένα πλάνο για τη σωτηρία της χώρας εκτός ευρώ. Προφανώς πίστευε έως τέλους στη...φιλοτιμία των εγκληματιών-τοκογλύφων!!! Ήδη οδήγησε τη χώρα πολλά χρόνια πίσω. 
·   Καφαντάρη: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αφήσει τις τράπεζες να ακουμπήσουν την πρώτη κατοικία της μεσαίας τάξης και των εργαζομένων.
Σχόλιο δικό μας: Απλά, άφησε τις τράπεζες να κλείσουν και τον κοσμάκη να τρέχει καθημερινά στα ΑΤΜ για να πάρει 50 ευρώ, μπας και επιβιώσει. Η κυβέρνηση Τσίπρα εξαθλίωσε τους Έλληνες μέσω των τραπεζών! 
·      Καφαντάρη:  Για τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς, ο ελληνικός λαός είναι σε κάθε περίπτωση πάνω απ’ ο,τιδήποτε άλλο.
Σχόλιο δικό μας: Αποδείχθηκε ότι πάνω από τον ίδιο τον λαό, η κυβέρνηση Τσίπρα προέταξε το "πάση θυσία ευρώ"! Θυσίασε δηλ. τον λαό στο ευρώ. Τα μέτρα που φέρνει μαζί της η κα Καφαντάρη βάζουν ταφόπλακα στο σύνολο του λαού! 
·   Καφαντάρη: Στην ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ οι γερμανικές επανορθώσεις βρίσκονται ψηλά και έχουμε τη διάθεση να το φέρουμε στο τραπέζι και να προσπαθήσουμε με όλα τα μέσα, πολιτικά και νομικά, ώστε να υπάρξει επιτελούς μια ιστορική και πολιτική αποκατάσταση απέναντι στη χώρα μας
Σχόλιο δικό μας: Οι γερμανικές επανορθώσεις, πέρα από τις ρητορικές αναφορές μπήκαν στο χρονοτνούλαπο της ιστορίας. Ο Τσίπρας, για το μόνο που προσπάθησε με όλα τα μέσα είναι η... πάση θυσία συμφωνία-θάνατος με τους τοκογλύφους! 
·   Καφαντάρη: Μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα επιτελέσει τον ρόλο της, παρέχοντας ρευστότητα στην αγορά, με προτεραιότητα τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που στενάζουν.
Σχόλιο δικό μας: Το μόνο που είναι σίγουρο, είναι ότι οι σκληροί φόροι που έρχονται και η αύξηση της φορολόγησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, θα φέρει νέα λουκέτα και περαιτέρω εξαθλίωση των μικρομεσαίων επαγγελματιών! 
·  Καφαντάρη: Ο κύριος Σαμαράς που ξέχασε τα Ζάππεια και τις εξαγγελίες του εξαπατώντας τον ελληνικό λαό, έχει τώρα το πολιτικό θράσος να μιλά για αλήθειες
Σχόλιο δικό μας: Δεν κοιτάτε τη δική σας ...πολιτική καμπούρα κυρία Καφαντάρη και ασχολείστε με τον Σαμαρά; Τις δικές σας πολτικές εξαγγελίες στη Θεσσαλονίκη τις πετάξατε στα σκουπίδια και έχετε το θράσος να μιλάτε για αλήθειες;;;
·   Καφαντάρη: Δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο σύγκλισης του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ, έχουμε εκ διαμέτρου αντίθετες στρατηγικές για το αύριο της πατρίδας μας.
Σχόλιο δικό μας: Η σύγκλιση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ καταδείχθηκε χθες βράδυ στη βουλή όταν και τα δύο κόμματα ψήφισαν το 3ο Μνημόνιο!  Η προδοσία σε βάρος του λαού συντελείται πλέον απ' όλο και περισσότερα κόμματα. ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ υπηρετούν πλέον από κοινού τα μνημόνια θανάτου του ελληνικού λαού! 

4 σχόλια:

  1. ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΡΑΓΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ..... ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΝΕΚΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ. ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΟΥΝ (ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ) ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ (ΟΨΙΜΑ) ''SIRIZA''.ΑΝ ΕΧΕΙΣ ''ΑΣΤΡΟ'' ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΝΕΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kurada.Exei kourades sto hontrokefalo anti gia mialo !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για γέλια και για κλάμματα κατέστρεψαν την χώρα και την έκαναν ΑΠΟΙΚΙΑ χρέους και ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ . ΤΩΡΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή