Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!

Από τη μια μέρα στην άλλη η Ηλέκτρα Βυτινιώτη βρέθηκε άνεργη! Είναι η υπεύθυνη του κυλικείου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού το οποίο ενώ ξεκίνησε να λειτουργεί και κατά τη διάρκεια του θερινού...


κινηματογράφου, ξαφνικά ο Δήμος έβαλε λουκέτο στην επιχείρηση, με το αιτιολογικό ότι το συμφωνητικό δεν προέβλεπε την λειτουργία του κατά τους θερινούς μήνες! 
Και όμως, όπως καταγγέλλει η παθούσα, η προκήρυξη του διαγωνισμού με την οποία συμμετείχε σε αυτόν και τελικά ανέλαβε τη διεύθυνση λειτουργίας του κυλικείου, ανέφερε ξεκάθαρα ότι το κυλικείο θα λειτουργούσε καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.
"Άλλωστε ο θερινός κινηματογράφος είχε πάντα σε λειτουργία το κυλικείο", λέει η ίδια και έτσι είναι. 

Όπως προκύπτει όμως από τα έγγραφα που έχει στη διάθεσή της η παθούσα-άνεργη Ηλέκτρα Βυτινιώτη, εκ των υστέρων στο συμβόλαιο μπήκε το άρθρο 11 το οποίο ανέφερε ότι το κυλικείο θα παρέμενε κλειστό κατά τη θερινή περίοδο. Αυτό ακριβώς το συμβόλαιο το ανέτρεψε η Σχολική Επιτροπή η οποία έκανε δεκτό ολόκληρο το συμβόλαιο πλην του άρθρου 11. 
Συνεπώς, η επιχειρηματίας υπέγραψε ένα συμβόλαιο το οποίο, με την έγκριση της Σχολικής Επιτροπής, (της εκμισθώτριας δηλαδή) θα λειτουργούσε το κυλικείο όλο το έτος τουτέστιν και κατά τη διάρκεια λειτουργίας του κινηματογράφου! 
Όμως, η νυν δημοτική Αρχή ενεργοποίησε το άρθρο 11 που είχε εμβάλει στο συμβόλαιο ο προηγούμενος Δήμαρχος Ξύδης, με συνέπεια να μπει λουκέτο στην επιχείρηση και η κ. Βυτινβιώτη να μείνει χωρίς δουλειά από τη μια μέρα στην άλλη και ο θερινός κινηματογράφος να μείνει χωρίς κυλικείο! 
Μάλλον αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία να λειτουργεί θερινός κινηματογράφος, όπου δεν μπορείς ούτε νεράκι του Θεού να προμηθευτείς. Πρέπει να έρχεσαι εφοδιασμένος από το σπίτι σου με νερά, αναψυκτικά και πατατάκια! 
Η Ηλέκτρα Βυτινιώτη όμως αγωνίζεται να βρει το δίκιο της. Απόψε το απόγευμα από τις 7.00 μ.μ. θα βρίσκεται έξω από τον θερινό κινηματογράφο (Περικλέους 53 Χολαργός) ζητώντας από τον κόσμο να υπογράψει για την επαναλειτουργία του κυλικείου, υπογραφές που θα καταθέσει στον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου, προκειμένου να φέρει το θέμα προς συζήτηση σε επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ. 
Όποιος επιθυμεί, μπορεί να πάει έξω από τον θερινό κινηματογράφο και να βάλει την υπογραφή συμπαράστασης στο έγγραφο της παθούσας. 
Επίσης πρέπει να πούμε ότι η κ. Βυτινιώτη πήγε και στον Συμπαραστάτη του Δημότη κ. Κανελλόπουλο (ο τελευταίος ως γνωστόν απουσίαζε από το πόστο του) ζητώντας τη διαμεσολάβησή του. Είναι ενδιαφέρον να μάθουμε τι θα απαντήσει ο Συμπαραστάτης του Δημότη!

3 σχόλια:

  1. ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ ΘΕΕ ΜΟΥ!
    Ο ΔΗΜΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ!
    ΕΛΕΟΣ! ΗΜΑΡΤΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή