Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΨΥΧΗ! ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: "ΚΑΤΑΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ"!

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου απέδειξε ότι είναι γυναίκα με ψυχή, κατά τη χθεσινή ομιλία της. Έφτυσε κατάμουτρα τους εκβιασμούς των τοκογλύφων στους οποίους κατελόγισε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Ουσιαστικά έριξε το γάντι στον Τσίπρα αλλά και στον Καμμένο που συντάχθηκαν με τους τοκογλύφους. Το "παρών" που ψήφισε απλά δεν σπάει μια κι έξω τους διαύλους ε΄πικοινωνίας με τον Τσίπρα αν και όπως φαίνεται η Ζωή Κωνσταντοπούλου αυτονομείται...
Διαβάζουμε την ομιλία της από το star.gr
«Η κυβέρνηση δίνει άνιση μάχη σε καθεστώς ασφυξίας και εκβιασμών, σε μία Ευρώπη που χρησιμοποιεί το ευρώ ως μοχλό καταναγκασμού και εξευτελισμού των απείθαρχων λαών» δήλωσε η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.
«Το περιεχόμενο της συμφωνίας δεν θα μπορούσα ποτέ να το ψηφίσω» είπε η κα Κωνσταντοπούλου, η οποία ξεκαθάρισε πως θα ψηφίσει «παρών»: «Τη θεσμική μου ευθύνη απέναντι στην ιστορία την αναλαμβάνω λέγοντας “παρών-παρούσα” στην αποψινή ψηφοφορία». Έτσι, η κα Κωνσταντοπούλου γίνεται η πρώτη εν ενεργεία Πρόεδρος της Βουλής που διαφωνεί με κορυφαία επιλογή του κόμματός της.
«Η κυβέρνηση σήμερα εκβιάζεται για να συναινέσει σε εκείνα που δεν την αντιπροσωπεύουν και δεν της αναλογούν. Τιμώ τον πρωθυπουργό και θα τον τιμώ πάντα, για τη στάση του και την επιλογή του» πρόσθεσε η Πρόεδρος της Βουλής.
Η ίδια σημείωσε πως «όλοι κρινόμαστε από τις στάσεις και τις αποφάσεις μας, από τη συνέπειά μας», ενώ άφησε έντονες αιχμές κατά της Γερμανίας, τονίζοντας πως δεν έχει καταβάλει μέχρι σήμερα τις οφειλές της προς την Ελλάδα, οι οποίες -όπως τόνισε- που υπερβαίνουν το ελληνικό χρέος.
Σημειώνεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν βρισκόταν στην αίθουσα κατά την ομιλία της κας Κωνσταντοπούλου.
Μετά την ομιλία της κας Κωνσταντοπούλου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος πήρε το λόγο και δήλωσε πως «η κα Κωνσταντοπούλου είχε την ψευδαίσθηση ότι συνομιλεί με την Ιστορία».
Παράλληλα, κατηγόρησε την Πρόεδρο της Βουλής για «παραλήρημα εναντίον της δημοκρατίας κ του κοινοβουλευτισμού».

7 σχόλια:

  1. MNHMONIO ME EKBAΣΜΟ ,ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ,ΠΑΡΑΝΟΜΟ ,ΠΑΡΑΝΟΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι θα πει παρών . Γιατί δεν φήφισςε ΟΧΙ όπως θα έπρεπε να έχεις κάνει . Δεν ντρέπονται λίγο . Πρώτη φορά αριστερά και θα μας πηδήξουν αριστερά . ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΛΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ . ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΟΧΙ ΈΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΝΑΙ . ΜΟΝΟ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΝ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΤΟΔΩΤΕΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΩ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρεμπιπτόντως, αυτή η κοπελίτσα από τα Τρίκαλα που έκλαιγε ότι δεν μπορεί να σηκώσει αυτό το ηθικό βάρος, τι ψήφισε; Ξέρει κανείς;
    ή ψήφισε κι αυτή ΝΑΙ, σκεπτόμενη... πρώτη φορά Αριστερά... και επειδή μάλλον θα είναι και η τελευταία... ας ψηφίσω ΝΑΙ μπας και μείνω λίγο ακόμη στην καρέκλα και τσεπώσω μερικά πεντοχίλιαρα (ευρώ) ακόμα μηνιαίως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τσάμπα μάγκας όπως και άλλοι που ξέρουμε...βρε την Αναμπελ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προσέξτε πολύ, γιατί η τακτική του διαίρει και βασίλευε είναι το αγαπημένο εργαλείο του εχθρού και κάνει αόρατους τους στόχους μας, μας αποπροσανατολίζει από το κοινό συμφέρον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή